Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Yok ben hala doktor arayışındayım bi devlet hastanesiyle daha goruscem baktım olmuyo özel :KK43:

arkadaşlar tek kulaktan ameliyat olanlar ameliyattan sonraki sargı nasıl oluyor foto paylaşabilirseniz de güzel olur

Arkadaşlar bu hala kepçe olan kulağın goruntusu mu ? Revizyon mu yapılmalı

Eklentiler

• IMG_20150730_122533.jpg
    IMG_20150730_122533.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 405
benim tanıdık oldu da ona kıkırdak alındı bence kulak yapısını bozuyor devlette oldum ben ve benden kıkırdak alınmadı kulağım aynı sadece geriye yattı sevmedim o doktorun yaptığını burda da tıpta 3 bindi devlette ücretsiz oldum :)
bende ercan beye oldum fakat öyle bir sorun oluşmadı. 2 aya yaklaştı ama şöyle bişey var kulak üstü varya orası azıcık açılmaya baslıyor bu normal bişey mi açılması gerekiyormu biraz. yani öyle aman aman açılma değil bitişiklik gidiyor heralde bu normal.

ameliyattan sonra ne kadar süre zarfnda güneş gözlüğü takmamak gerekiyor kulak arkasına gözlüğün sapları girmemesi gerekiyormuş

bende ercan beye oldum fakat öyle bir sorun oluşmadı. 2 aya yaklaştı ama şöyle bişey var kulak üstü varya orası azıcık açılmaya baslıyor bu normal bişey mi açılması gerekiyormu biraz. yani öyle aman aman açılma değil bitişiklik gidiyor heralde bu normal.
foto koyarsan yorumlanabilir ben sol kulağımın fotosunu koydum mesela onda açılma falan yok benim de 2 ay olmasına 10 gün var sağ kulağımda da açılma yaşamadım pansuman olduğum gün yani ameliyattan sonraki 2. günde sağ kulağımı beğenmedim açık olmuş dedim 2 ay sonra aynı fikirdeyim açılma olmaması lazım

Bilmiyorum doktora gorunucem yakın bir zaman da , ne der bilmiyorum ama biraz daha yapışık olması yelken olmamasi lazomdi sanki , birdaha bu çileyi cekermiyim meçhul

Bilmiyorum doktora gorunucem yakın bir zaman da , ne der bilmiyorum ama biraz daha yapışık olması yelken olmamasi lazomdi sanki , birdaha bu çileyi cekermiyim meçhul
ben aynı çileyi tek kulakta çekcem aynaya baktıkça mutlu olmayacaksam hiç bulaşmazdım bu işe

siz hangi doktora oldunuz? 2 aya yaklaştı bnm 57 gun felan oldu ama ustler biraz açılmaya baslıyor hani sizin gibi değil normal mi değilmi merak etmiyor değilim

Ben kırıkkalede o0lmuştum nasıl normal mi değilmi sizde böyle olmadı mı ? birazcık mı acıldı yoksa

ameliyat olan revizyon olan arkadaşlar nerdesiniz :KK43: 70 günde revizyon olsam bi sıkıntı olur mu ağrılarım bitti illa 3 ay mı geçmesi lazım revizyon için

evet 1 ay sonra sağ kulaktan revizyon oluyorum doktor da hak verdi bana sağ kulak tekrar olacak aynı acılar yeniden ama değerrrrrr
mineli ameliyatı hangi doktora olmuştunuz birde revizyon ameliyatları ilkine göre daha mı zor dahamıkolay bilgi verirmisiniz, teşekkürler, geçmişolsun.

mineli ameliyatı hangi doktora olmuştunuz birde revizyon ameliyatları ilkine göre daha mı zor dahamıkolay bilgi verirmisiniz, teşekkürler, geçmişolsun.
teşekkürler eskişehirde devlette oldum ben daha revizyon olmadı eylül 8 de 3 ay olcak o zaman olucam ilk ameliyatımdan memnunum çok problemli geçmedi revizyonu olunca yazarım 3 mm lik bi açıklık için tekrar olucam. olma diyo çoğu kişi ama ameliyatım zor geçmedi sonra da çabuk toparladım ondan dolayı revizyona sıcağım revizyonda ilk ameliyatım gibi her şey aynı yine sargılar saç bandı falan uğraşcam bi ton

X