Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

81 ilde de devlet 18 yaş altını karşılıyor 18 yaş üstüne ise paranla oluyosun ya da doktorla git görüş o yönlendirecektir seni zaten kulağının ihtiyacı ve psikolojik olarak hazırsan çoktan hastaneye gidip görüşmen lazımdı burda sorman fazla cesur olmadığını gösteriyor bence
Henüz bu kararı vereli bir hafta kadar kısa bir süre oldu onun için aklımda çok sorular var ve bir de tabiki maddi yetersizlik işin düşündürücü tarafı.Aileme açılmak konusunda sıkıntı yaşıyorum.Onun için psikolojik olarak destek istemiştim sizden.Teşekür ederim

evet az önce geldim eve ameliyatın iğne kısmı biraz acıttı gerisinde bişey olmadı sadece sesleri duydum 1 saat kadar sürdü şuanda da kulaklarım uyuşuk. Etkisi geçince ağrır büyük ihtimal doktorda ilaç yazmadı sağlık ocağındaki hekim yazdı. Onları aldım ne zaman kullanmam gerekiyor ilaçları uyuşukluğu geçer geçmez içmeyi düşünüyorum
antibiyotik yazmadı mı ağrı kesiciyi ben hemen almıştım yemek yedikten sonra ameliyat çıkışı da iğne olmuştum kalçadan

evet az önce geldim eve ameliyatın iğne kısmı biraz acıttı gerisinde bişey olmadı sadece sesleri duydum 1 saat kadar sürdü şuanda da kulaklarım uyuşuk. Etkisi geçince ağrır büyük ihtimal doktorda ilaç yazmadı sağlık ocağındaki hekim yazdı. Onları aldım ne zaman kullanmam gerekiyor ilaçları uyuşukluğu geçer geçmez içmeyi düşünüyorum
bu arada geçmiş olsun kısa sürmüş inşallah istediğin gibi olur

Henüz bu kararı vereli bir hafta kadar kısa bir süre oldu onun için aklımda çok sorular var ve bir de tabiki maddi yetersizlik işin düşündürücü tarafı.Aileme açılmak konusunda sıkıntı yaşıyorum.Onun için psikolojik olarak destek istemiştim sizden.Teşekür ederim
sen bi muayene ol plastik cerraha sıra falan da alma git hastanenin plastik cerrahi bölümüne direk dal odaya hastası bol olan ve çokça plastik cerrahi doktoru olan bi hastaneye git görüş onlar yönlendirecektir mutlaka seni belki parasız olursun tanıdığın olan bi hastane varsa ücretsiz bile olabilirsin

sinem ben şimdi mhrs den baktım plastik cerrahi orda baya çokmuş devlet hastanesi araştırma numune falan hangisi iyi bunların ben bilemem de gerekirse bütün hepsine bakacaksın ordaki doktorların adını googleden falan araştır yorumlarına bak muayene ol

bu arada geçmiş olsun kısa sürmüş inşallah istediğin gibi olur
teşekkür ederim ederim seninkde öyle olur inşallah. şimdi içicem ağrı kesiciyide aslında doktor ameliyattan sonra pek ilgilenmedi ilaç bile söylemedi yani bilmiyorum pansuman kaç gün yapılması gerekiyor

teşekkür ederim ederim seninkde öyle olur inşallah. şimdi içicem ağrı kesiciyide aslında doktor ameliyattan sonra pek ilgilenmedi ilaç bile söylemedi yani bilmiyorum pansuman kaç gün yapılması gerekiyor
nasıl doktormuş o devlet doktoru mu nerde oldun ki 2 günde alınıyo beyaz sargı

sinem ben şimdi mhrs den baktım plastik cerrahi orda baya çokmuş devlet hastanesi araştırma numune falan hangisi iyi bunların ben bilemem de gerekirse bütün hepsine bakacaksın ordaki doktorların adını googleden falan araştır yorumlarına bak muayene ol
Canım mhrs nedir anlayamadım.Numune çok kalabalık yoğun bir hastane ilgilenirler mi bilemedim ama yine de hepsine gidip bakmam lazım evet.Sen memnun kaldın mı ameliyattan.Çok istiyorum bu ameliyatı olmak insanın psikolojisini çok bozuyor bu durum

arkadaşlar , birşeyler kaldırmak veya gülmek filan kulak yapısını bozarmı ? Birde ne zaman bir süre içinde açılma olur ? tam tamına oturur yani ?

merhabalar , herşey tamam ama bazen ısırırken filan aniden acılar hissediyorum veya gülerken veya sağa sola dönerken , dikişler fiziksel hasar olmadıkca kopmaz değil mi

Bnce gayet normal bnm 3 hafta oldu amt olali sag kulagim hala hissiz diyebilrm dokundgnda cok fazla hissetmiyorum. Sol kulagim da tam tersi hissizlk gectgi icin gun icinde ara ara sizliyo yanma da oluyo ne zamana kadar boyle devam eder bilmiorum. 1 ay olunca doktor kontrle gel dedi mi size de?

arkadaşlar merhabalar , bitane tel zımba unutulmuş kulagımda alınmamış yani ne yapayım ? birde bugün sabah kalktıgımda kanama olmuş yaşayan oldu mu hiç ?

Arkadaşlar merhaba lar bende kepçe kulak ameliyatı olmak ıstiyorum ama bazı korkuların var ameliyat olanlar acaba ameliyat olupta memnun kaldıkları doktor ismi verebilir mi ıstanbulda bilhassa ayrıca ben bi doktorla görüştüm ali mezdegi onda ameliyat olan varmı ?

Arkadaşlar biraz önce doktor Esabil bey e randevu aldım muayene olmak için önümüzdeki pazartesiye.Çok heyecenlıyım :) ama şevkimi kıran bir durum var henüz aileme söyleyemedim eğer bugün randevu alırsam ve zaman belli olursa aileme söylemek içinde bir adım atmış olurum diye düşündüm pazartesiye kadar söylemem gerekiyor ama nasıl? Açıkçası kabul etmeyeceklerinden korkuyorum ne gereği var diye tabiki bir de maddiyatı öne sürecekler offf arkadaşlar yardım edin lütfen nasıl konuşayım ne deyim çekiniyorum :KK43:

Arkadaşlar biraz önce doktor Esabil bey e randevu aldım muayene olmak için önümüzdeki pazartesiye.Çok heyecenlıyım :) ama şevkimi kıran bir durum var henüz aileme söyleyemedim eğer bugün randevu alırsam ve zaman belli olursa aileme söylemek içinde bir adım atmış olurum diye düşündüm pazartesiye kadar söylemem gerekiyor ama nasıl? Açıkçası kabul etmeyeceklerinden korkuyorum ne gereği var diye tabiki bir de maddiyatı öne sürecekler offf arkadaşlar yardım edin lütfen nasıl konuşayım ne deyim çekiniyorum :KK43:
ben aileme söylemeden oldum ilk gün kızdılar sonra ne güzel oldu diye onlar da beğenmeye başladı bu psikolojik bir sorundur olmak lazım bence hatta okuyan anneler varsa çocuğunuz 7 yaşına girince okula başlamadan yaptırsınlar çekilecek dert değil

Arkadaşlar merhaba lar bende kepçe kulak ameliyatı olmak ıstiyorum ama bazı korkuların var ameliyat olanlar acaba ameliyat olupta memnun kaldıkları doktor ismi verebilir mi ıstanbulda bilhassa ayrıca ben bi doktorla görüştüm ali mezdegi onda ameliyat olan varmı ?
o doktora iyi diyolar olun bence

ben aileme söylemeden oldum ilk gün kızdılar sonra ne güzel oldu diye onlar da beğenmeye başladı bu psikolojik bir sorundur olmak lazım bence hatta okuyan anneler varsa çocuğunuz 7 yaşına girince okula başlamadan yaptırsınlar çekilecek dert değil
Söylemeden olamam bizimkiler bu konularda biraz muhafazakarlar keşke bizim de ailelerimiz bilinçli olsalardı da biz küçükken yaptırsalardı bize bu ameliyatı.Sana kesinlikle katılıyorum kesinlikle psikolojik bir sorun bu ve insanın en yakınlarının bile yeri geliyor şaka da olsa alay konusu olabiliyor ve bu durum benim gerçekten moralimi en dibe çekiyor.Artık napıyım bir şekilde utana sıkıla açacağım konuyu şu söyleme sürecini bi atlatsam gerisi de gelir Allah ın izniyle.

X