slm kızlar bende dün oldum kulaklarımdan özel hastanede ama daha öncesinde devlet hastanesinde plastik cerraha gittim ameliyat olmak istediğimi söyledim bayandı doktor bana verdiği cevap şu kepçe kulak ameliyatı
estetik bir ameliyat devlet hastanelerinde yapılmıyo maalesef paranız varsa özel hastanede yaptırabilirsiniz dedi devlet hastaneleri böyle bir ameliyat yapmıyo dedi bende sinirlendim çıktım eve gelince çok ağladımm bu ameliyatı olmak benim için herşeyden önemliydii özel hastaneler 2 milyara yapıyordu sonra bi başka özel hastaneye gittim cuma günü sıkı bir pazarlığın ardından anlaştık ve pazartesi yapalım dedi dün oldumm ameliyatımı önce lokal anesteziyle yapmaya balşadılar ama ben iğnenin acısınadayanamayıp ağladımm doktorada genel anestezi istiyorum dedim saolsun beni kırmayıp yaptı uyandığımda kulaklarım ve başım sarılıydıı hiç acı hissetmedim doktor biraz ağrın olur dedi zaten ağrı kesici ve antibiyotik yzdı ama hiç öyle söylenenler gibi bir ağrı olmuyo çok hafif bir sızlama gibi ağrı kesici aldığında onu bile hissetmiyorsun doktor dikişlerin kendiliğinden düşeceğini söyledi yarında pansuman için hastaneye gidicem bakalım kulaklarım nasıl oldu çok merak ediyorumm...