Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

arkadaşlar herkese merhaba ben konyada yaşıyorum 14 temmuz 2011 günü kepçe kulak ameliyatı oldum sargım bügün açıldı genel itibariyle görüntü hoşuma gitti memnunum ama sol kulağımın kıkırdağı aşırı şiş çok tedirgin oldum doktor geçiceğini söyledi ama ben güvenemedim sanki ameliyat yüzünden mi görüntü bozuk diye? aynısını yaşayan varmı arkadaşlar kulağınızın şişliği ne dereceydi ve ne zaman geçti?:44:
1 ay

Kızlar ben yarın olcam genel anezteziyle birgünde yatıcam.. ama adetliyim.. adetliyken girilirmi bişey olurmu.. bilen arkadaşlar cevap verin lütfen...

bu arada sigorta karşılıyor. devlet hastanesi plastik cerrah bölümüne gidin.. ücretsiz yapılıyor... kbb yada başka bişeye değil direk plastik cerraha gidin..

aynen direk plastik cerraha uzman ellere yaptırmak laızm

cnm meraba ya ksra bkma ıs yognlgmdan bakamdm buraya saclarım hep toplu 29hazıranda amlyt oldum 7 gnden sonra hep topldm ama sankı sol kulgmda bıraz kepcelk var gıbı geldı bana arksndakı ızler bn baknca bellı ama sacım toplu oldgu halde kmse anlamdı bıde bu dıkıs ıplerı ne zaman erıo ya
çok uzun sürmez 1 ay da erir

smuwiLa, 3500 tl ye her iki kulağımdan da ameliyat oldum.onun dışında hiç bir masrafım olmadı.(ama ben izmir'de oturuyorum uçak bileti masrafım oldu onuda promosyonlu almıştım:)

yapılan ameliyattan bende memnun kaldım.saçlarımı şekilden şekile sokarak topluyorum.umarım en kısa zamanda sende istediğin ameliyatı olarak kurtulursun.
herkes senin gibi memnun kalır inş

arkadaşlar kulak karıncalanması olan oldumu sorun ne sanki hızlı hızlı bi sıvı akıyo kulagımda durmadan

arkadaşlar kulak karıncalanması olan oldumu sorun ne sanki hızlı hızlı bi sıvı akıyo kulagımda durmadan
kafanda beyaz sargmı var şuan. eger öyleyse kulak yoluna tampon koyup oyle sarıyorlar. yemek yerken gülerken vb. tampon kulak yolunda oynama yapıyor o karıncalanma yapıyor olabilir.

Kizlar bisey sorucam ya ben erkek arkadasima ameliyat olacagimi soylemedim daha dogrusu kulagimi bilmiyor 1.5 sene oldu. Nerdeyse hic soylemedim o sehir disinda annem soyle diyo ne olacak diyo ama utaniyorum ben sizce ne yapmam gerekiyor ?

Merhabalar,geçmiş olsun,merak etmeyin düzelir,benim nerdeyse bir yıl oldu,ilk amt olduğumda kulak düz gibiydi biri daha fazlaydı,iniyo merak etmeyin bir aya güzel olur aynen benimkiler gibi,Suan çok memnunum

Arkadaslar yardımcı olursanız oğlumun kulaklarında kepçelik vardı ve bu ameliyatı 10 gün önce yaptırdım. 20 yasında kendisi yaz tatilini değerlendirdik, oda istiyordu çok çünkü. Sol kulağı şeklini yavas yavas almaya basladı ama sağ kulağının orta kısmı yani çukur olması gerekn yer yan tarafıyla birleşik gibi anlam veremedim çukur kısmıda hala şişlik var Bunlar normalmi yardımcı olursnaız sveinirim. Sol kulak şekli iyiyken sağ kulağın çukur kısmı niye düz gibi acaba? Fotogflarılarıda atıyorum görmeniz açısından 10. gün hali fotografları. ilk Resim sol kulak ikincisi sağ kulak

slm kızlar bende dün oldum kulaklarımdan özel hastanede ama daha öncesinde devlet hastanesinde plastik cerraha gittim ameliyat olmak istediğimi söyledim bayandı doktor bana verdiği cevap şu kepçe kulak ameliyatı estetik bir ameliyat devlet hastanelerinde yapılmıyo maalesef paranız varsa özel hastanede yaptırabilirsiniz dedi devlet hastaneleri böyle bir ameliyat yapmıyo dedi bende sinirlendim çıktım eve gelince çok ağladımm bu ameliyatı olmak benim için herşeyden önemliydii özel hastaneler 2 milyara yapıyordu sonra bi başka özel hastaneye gittim cuma günü sıkı bir pazarlığın ardından anlaştık ve pazartesi yapalım dedi dün oldumm ameliyatımı önce lokal anesteziyle yapmaya balşadılar ama ben iğnenin acısınadayanamayıp ağladımm doktorada genel anestezi istiyorum dedim saolsun beni kırmayıp yaptı uyandığımda kulaklarım ve başım sarılıydıı hiç acı hissetmedim doktor biraz ağrın olur dedi zaten ağrı kesici ve antibiyotik yzdı ama hiç öyle söylenenler gibi bir ağrı olmuyo çok hafif bir sızlama gibi ağrı kesici aldığında onu bile hissetmiyorsun doktor dikişlerin kendiliğinden düşeceğini söyledi yarında pansuman için hastaneye gidicem bakalım kulaklarım nasıl oldu çok merak ediyorumm...
geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:
inşallah

X