Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım ben olalı ameliyat 2 aya yaklaştım ama ağrım 3.4.güne geçmişti yatmak ölümdü ama 1 ay yatamadım üstüne acıyodu ben tenisçi bandını gece gündüz kullandım şu an 1buçuk ay sonunda gece takmaya bailadım sadece her günsaçımı bağlıyorum inanılmaz güzel bir duygu kulaklarım da çok güzel oldular üstüne şu an çok rahat yatıyorum çok mutluyum sana çok geçmiş olsun doktoruna bi danış istersen yardım edebileceğim birşey olursa cvplarım sonunu düşünürsen acıların diniyo:):):)
memnun kalmanız sevindirici

ewet canım bazıları karşılıyo diyo bazıları karşılamıyo sen başkalarının tesiri altında kalacağına git kbb doktoruna görün doktor söylüyo zaten sgk karşılayıp karşılamadığını yada çevrende bildiğin hastanelere tel açıp öğren basitinden bende bu ameliyatı oldum 3 ay oluyo olalı bende çok şey duydum ve araştırdım bizzat devlet hastanesine gittim konuştum bana bu ameliyatı devlet hastanelerinin yapmadığını özel estetik ameliyata girdiğini söyledi parayla özel hastanede olabileceğimi söyledi sanki ben parayla olduğunu bilmiyom gibi:KK20: neyse:) sonra bana yakın olan kbb hastanesine tel açıp sordum kepçe kulak ameliyatı yapılıyor mu diye ewet dedi kız fiyatı 2 milyar dedi ve sigorta karşılamıyo dedi bnde okey deyip kapattım sonra bi başka kbb hastanesine tel açıp öğrendim fiyatı daha uygundu ve hemen randevu alıp görüşmeye gittim 2 gün sonrada bu ameliyatı oldum çok ta memnunum iyiki olmuşumm sana şu kadarını söyleyim özel hastanelerin hiç biri bu sgk da bu ameliyatı karşılamıyo paran varsa istediğin yerde yapıyorlar yani ben izmirde k.yaka artı kbb da oldum ameliyatımı doktorumdan da memnunum genel anestezi altında oldum uyandığımda herşey bitmiş odada yatıyordumm keşke daha önce olsaydımm bu ameliyatı ama o zamanlar param yoktuu allaha çok şükür kurtuldum saçlarımı hep topluyorumm renk renk taçlar tokalar alıyorum içimde ne heves varsa yapıyorum canım eğer seninde imkanın varsa hiç tereddüt etme ol en kolay ameliyatmış kepçe kulak ameliyatları doktorlar öyle söylüyo..
evet öyle gerçekten

Biri sgk karşılıyor diyor, hatta özel hastanede bile karşıladığını söylüyor, öteki hayır karşılamıyor diyor. Sorduğum kişiler hayır diyor. Ama google'dan aratınca 10larca kişi karşıladığını iddia ediyor. Artık cidden deli etmeye başladı bu kulak mevzusu beni. Mezuniyetimi falan beklemek istemiyorum ama ne bi doktora ne de bi devlet hastanesine güvenebiliyorum. Sgk karşılıyor ameliyat oldum diyenler de nedense hangi hastanede olduğunu bir türlü söylemiyor ya da ben rast gelmiyorum!
Kızlar cidden çileden çıkmak üzereyim. :KK43:
acele etme doktor seçimini iyi yap cnaım

bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum... şuanda yüzümdeki bnleri aldırıyorum bunlar bittikten sonra kulağa geçicem ama yinede korkuyorum.. ekg kan şekeri ve röntgen istediler hepsini yaptırdım perşembe ameliyat gününü almaya gitcem..
hadi hayırlısı

canım kepçelik olmayanlarda oluyor bunu kulak çok büyük diyede olunuyo yani sorun olmayanlar bile yaptırıyor çok takıyorsan yaptır kurtul

Yaptiriyorum ins. Kaldi surda 14 gün heyecanla bekliyorum bakalim :) sizler lokal mi oldunuz genelmi ?

Yaptiriyorum ins. Kaldi surda 14 gün heyecanla bekliyorum bakalim :) sizler lokal mi oldunuz genelmi ?
lokal oldum ben genelde doktorlar lokal yapıyor zaten. küçük çocuklara genel yapılıyor. uyuşturmak için kulağa iğne batırılıyor o zmn az bişey acıyor sonrasında acı olmuyor

merhaba canım benim de ameliyat olalı 2 ay oldu :) üstüne yatıyorum arkadaşlarımla şakalaşıyorum herşey çok rahat da bu sertlikde bi geçse artık iyice benimsesem bi ondan korkuyorum sadece ama herşeye rağmen sonuç mükemmel oluyo senin adınada çok sevindim cnmm çok geçmiş olsun:):):):)
evet

geçmiş olsun canım. Sakın iplere dokunma. hatta hiç bir yerine dokunma elleme mümkünse. Bana doktorum teniçi bandı bile değil çok gevşek bir saç bandı verdi. :Nedenini sorduğumda yattığım zaman kıvrılmasın diye olduğunu söyledi. Açılma filan olmuyor. Azıcık açılıyor tabi ama o kadarı da normal. Hiç endişelenme. Açılıp normal haline gelecek 1 ay içinde. Benim de aynı ütülenmiş gibiydi şimdi gayet normal maşallah.. Acının olmaması çok güzel. İlk gün benim de çok acımamıştı ama sonraki günler dikişler kurudukça acı da çoğaldı inşallah senin hep böyle devam eder. Keşke sargını çıkarmasaydın. Doktoruna danıştın mı çıkartmak için?
evet danışsaydın doktoruna

cnm benim kulaklarım tam kepçe değildi çok hafif bi kepçelik vardı.. yani öle kıkırdakla falan oynanmadı.. zaten normal sargı yapmıyor tampon falan koyuyor. internettende araştırmıştım 1 ya 2 gün sargıda durması gerekiyomuş.. sargıyı çıkarır çıkarmaz tabi tamponlar kulakta kalır bant takılır... haftaya tekrar gidicem heralde tamponlar çıkarılcak.. benimki basit olduğu için böle oldu.. :) gerçekten hiç ağrım sızım olmadı.. bu kadar rahat olcağını hiç zannetmiyodum.. üstelik bende morluk falanda yok.. :)

sincan fatih harikalar diyarının orda.. fatih devlet hastanesi.. sana tavsiyem Plastik Cerrah Esabil doktora kesinlikle gel .. çok şeker adam ya..
olmak isteyenlere tavsiye vermen ne güzel sincanda olanlar düşünürler

saol tatlım yya suan ııcın cok rahtım braz agrım olyo antbytıkle fln gecıo ya doktrma sormadım sakın cıkarma falan dedı ama kafamda hep sac bandı var ya canım bıde kulgmn arksndakı dıkıs ıpı nye uzun dryo acaba dktr eryp ermedgnı burdan mı anlyck yoksa unttmu anlymdm kulklrım cok gzl olmş braz ypşk ben acık olsn demstm ama eskı halıne 10 basar bıde bnm aılemn hberı yok gızlı oldm o yzden nasıl takym cnm evde suan kendımı mıstır sıpak gbı hssdeıorm:):)snde ız kaldı mı kalmamsı ıcın bsy kullndn mı ttlm
o ip alınıyor

Cnm ameliyata dair bi korkum, endişem yok. Doktorunu bulsam hemen olacağım. O kadar çok okudum ki bu forum olsun, başka yerler olsun.. Tamamen haberim var bütün aşamalardan yani. Hatta senin yazdıklarını da kesin okumuşumdur. :KK1:
doktor seçimi önemli evet

canım ilk başta hastaneye gittim plastik cerrah bölümüne giriş yaptım sıramı aldım .. sıra bana gelince doktorla konuştum ben kulaklarımı yaptırmak istiyorum dedim.. tmm dedi önce kağıda bişeyler yazdı bu testleri yaptır dedi tesleride aneztezi için yaptırıyorsun ameliyat sırasında herhangi bi sorun olmasın diye herşeyi önceden hazırlıyorlar.. sonra testleri yaptırıp sonuçlarını doktora verdim 2 hafta sonraya gün verdi.. cnm eski haline dönme gibi sorun kesinlikle yok sadece ilk 3 ay dikkat etmen gerek hepsi bu.. sen normal kepçeysen yada kıkırdak fazlağı varsa yada görünüm için kıkırdakla oynaması gerekiyosa ozaman yapar.. ama inan benimki çok iyi oldu..

tek anlamadığım ben lokal yada genel aneztezi olmadım yanı iğne yapmadı uyutmadı.. ameliyat masasına yattım aletleti falan taktılar serum bağlatılar seruma iğne sıktılar ve sadece o bölgem uyuştu kesinlikle hiç bir ağrım olmadı.. galibe buyüzden çok iyi oldu.. ameliyat bittikten sonra beni odama götürdüler 2 serum bittikten sonra kalçama ağrı kesici iğne yaptılar 6 saat hastanede yattım .. bugün 3. günüm gayet iyiyim.. bende morluk yada ağrı yok.. zaten doktor çok iyi.. bence git konuş.. zaten kulaklarımdan öncede benlerimi aldırmışdım daha 1ay oldu ama izleri bile çok az
.. yani doktor süper...
iyileşme sürecin güzel gidiyor agrında yokmuş

Canım işte özelde olabilmek için mezun olmamı beklemem gerekiyor ama ben çok sıkıldım artık! Saçlarımı toplamak rengarenk tokalar takmak istiyorum aynen. Ben de bi kaç yerle görüştüm. Karşılayan hastaneyle de karşılaşmadım. En son biyerden 1800 fiyat aldım aklımda orası var ama işte beklemem gerekiyor.
Anlamadığım şey şu; madem karşılamıyor sgk bunu, devlet hastanesi yapmıyor, bunca bilgi kirliliği neden? Onca insan yalan söylemiyor herhalde. :KK50: Özel bi merkezi ben de aradım fiyat almak için bana illa gel doktorumuzdan randevu al dediler. :/ Devlet hastanesinden bulduğum doktorlar da gördüğüm kadarıyla hep başka/özel bir hastanede yapıyor ameliyatları.
Hof.
özelde olmak daha mantıklı bence

kızlar daha önce bu konuda yazmıştım, aklınızda kalmasın diye yine yazıyorum. ben istanbuldayım, 2-3 farklı devlet hastanesinin plastik cerrahıyla görüştüm. hiç biri bana "sgk karşılamaz" demedi. sadece hastanenin yoğunluğundan dolayı (ki bu kastanelerden birisi kadıköy numune hastanesi, hakkaten çok yoğundur) acil kopuk kol bacak ameliyatları varken bu ameliyata gün verebilmemiz söz konusu olamaz, farklı hastaneleri araştırın dediler. bi tanesi ise yine yoğunluktan dolayı yapamayacağını, zaten devlet hastanelerinde asistanlara yaptırıldığını ve muhtemelen iyi sonuç alamayacağımı söyledi ve özel gitmemi tavsiye etti. yani karşılamasına karşılıyor anladığım kadarıyla, fakat uğraşmıyorlar.
olabilir

ben kos koca izmirde sgk karşıladığı tek bi hastane bulamadım yok... istanbul yakasında olabilir ama izmirde yok... bazı doktorlar bu ameliyatı yapıyo çok düşük bir ücret alıyorlar ve ssk ya başka bir ameliyat olarak gösteriyorlar yani 300 tl falan ödeniyo kepçe kulak ameliyatı yapıyo ssk ya farklı bir kulak ameliyatı olarak gösterip sanki size ssk karşılayor gibi gösteriliyo bunu yapan doktorlar var ama çok ısrarr etmeniz lazım bu ameliyatı olmayı çok istediğinizi ama maddi yönden sıkıntıda olduğunuzu biraz da ağlamayla duygusallıya bağlarsanız özel hastanede bu ameliyatı çok ucuza olmuş olursunuzz.. ki ben öyle yaptımm ben ameliyatımı oldum ya doktor ssk ya başka bir ameliyat olarak gösterip ordan parasını aldı ben kurtuldum ya gerisi önemli değil benim için...:KK66::KK66::KK66:
mantıklı ama herkes yapmaz onu

sonuçtan pek memnun olan yok sanırım :KK43: kardeşimde düşünüyordu ama yapışıklık seviyesini çoğu dr ayarlayamamış sanırım...kulak estetiği için açıkcası çekincelerimiz var ama bazen gerekliyse de olmalı mesela çevremde burun estetiği yaptıran çok var ve olumlu yönde inanılmaz etkisi var
kesinlikle

X