Kime oldugunu nerde oldugunu yazarsan en azindan olacak arkadaslar onu listesinden cikartirlarEvet oldum 10 ay oldu ama uclari acildi tekrar ortasida kikirdak aldiklari icin uste oranla daha az açıldı. Tam eskisi kadar degil ama acildi yani kepceyim gene su psikolojimiz duzelsin diye oluyozda dahada bozuluyor psikoloji mesela ben şimdi tekrar revizyon olsammi 10 ay geçmiş ustunden doktorum kabul edermi isler dahami kötü olur falan filan diye dusunmekten kafayı yedim. Öncede bitek kulaklari gizleme derdim vardi simdi hem gizle hem koru hem aci cek hem para dertler katlandi.
.......
Ercan bey'in ücreti ne kadar acaba ? Çalıştığı hastane cok pahalı kendisi ne kadar aliyor hastaneye ne kadar ödüyoruz ?
ooowwww cok cok cok pahaliymis ya5000 tl diye biliyorum her şey dahil.Öğrenci falansaniz biraz indirim yapıyor kendisi.Bu işte doktordan daha önemli olan bence kulak yapısı.Sizin kulak yapınız nasıl bilmiyorum.Kumaş nasılsa elbisede öyle oluyor.ercan hoca bu işi bilen doktorlardan.Illa ona olun diyemem araştırın kafanıza hangisi yatarsa ona olun
Nerde ücretsiz oldunuz acaba ?Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
Birde arkadaşlar ne tür yemekler yersem zarar vermez bana ? yutkundukca ve yemek yedikce kanıyor meret
Nerde ücretsiz oldunuz acaba ?
Nasıl ücretsiz oldunuz devlet hastanesindemi ??Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
Birde arkadaşlar ne tür yemekler yersem zarar vermez bana ? yutkundukca ve yemek yedikce kanıyor meret
Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
18 yaşından kücük oldugum için sorun olmadıNasıl ücretsiz oldunuz devlet hastanesindemi ??
Valla su içerken bile zorlanıyordum pipet aldırdım pipet ile içiyoruum artıkCanim corba tarzı seyler iç cignemekde zorlanmayacagin seyler cunku cene direk kulaga bagli o yuzden kanamalar olur
Yutkunurken bile basınc oluoyor kulagımda sanırım kanıyor sol taraf , sekli güzel ama kanama beni mahvetti , ne yapacagımı şaşırdım
Hadi ya korkmaya basladim bnde valla dikkat et bn daha ameliyat olmadim gun aldm ama suan bile kulagimda bir agri var bu ağrıya bile dayanamiyorum o zmn napcam bilemiyorum
evet18 yaşından kücük oldugum için sorun olmadı
geçer canım merak etmeYutkunurken bile basınc oluoyor kulagımda sanırım kanıyor sol taraf , sekli güzel ama kanama beni mahvetti , ne yapacagımı şaşırdım