Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Kime oldugunu nerde oldugunu yazarsan en azindan olacak arkadaslar onu listesinden cikartirlar

Arkadaslar bu olay doktor ve onceki kulak yapisiyla cok alakali belli basli tecrubelere dayanarak secrett arkadas gibi oznel biseyi nesnel gibi soylememek lazim bence.bu amt olan ve halinden memnun olan cok arkadas var.herkes arastirma yapiyor kararini veriyor doktorunu seciyor ve bu surece giriyor.Allah saglik ve sabir versin...

Kizlar ben yillardur arastirdim gizli gizli ya inanirmisiniz belki sizde aynısını yasiyorsunuz kapi calinca elim hemen sacima gidiyo aciyorum sacimi. Markete sacimi yapmadan gidemiyorum saclarim sac duzlestirmekden masadan yandi kuafore bile gitmiyorum kendi sacmi kendim boyuyorum insanlardan soyutluyosun kendini ister istemez bunlari yasamak istemediğim icin kesin kararliyim olcam ameliyati ben

Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
Birde arkadaşlar ne tür yemekler yersem zarar vermez bana ? yutkundukca ve yemek yedikce kanıyor meret

Ercan bey'in ücreti ne kadar acaba ? Çalıştığı hastane cok pahalı kendisi ne kadar aliyor hastaneye ne kadar ödüyoruz ?

5000 tl diye biliyorum her şey dahil.Öğrenci falansaniz biraz indirim yapıyor kendisi.Bu işte doktordan daha önemli olan bence kulak yapısı.Sizin kulak yapınız nasıl bilmiyorum.Kumaş nasılsa elbisede öyle oluyor.ercan hoca bu işi bilen doktorlardan.Illa ona olun diyemem araştırın kafanıza hangisi yatarsa ona olun

Ooo
ooowwww cok cok cok pahaliymis ya imkansiz ötesi benim icin

Nerde ücretsiz oldunuz acaba ?

Nasıl ücretsiz oldunuz devlet hastanesindemi ??

Arkadaslar devlet 18 yaşından kucukleri karşılıyor brnim doktorum niye 18 yasina gelmeden olmadin dedi bilmiyordum bende ucretli saniyodum dedim hayir her hastane kabul etmiyor ama devlet hastaneleri ucretsizmis kendi doktorum söyledi bnmde son 15 kaldi ameliyat olmama :)

Canim corba tarzı seyler iç cignemekde zorlanmayacagin seyler cunku cene direk kulaga bagli o yuzden kanamalar olur

Yutkunurken bile basınc oluoyor kulagımda sanırım kanıyor sol taraf , sekli güzel ama kanama beni mahvetti , ne yapacagımı şaşırdım

Yutkunurken bile basınc oluoyor kulagımda sanırım kanıyor sol taraf , sekli güzel ama kanama beni mahvetti , ne yapacagımı şaşırdım

Hadi ya korkmaya basladim bnde valla dikkat et bn daha ameliyat olmadim gun aldm ama suan bile kulagimda bir agri var bu ağrıya bile dayanamiyorum o zmn napcam bilemiyorum

Hadi ya korkmaya basladim bnde valla dikkat et bn daha ameliyat olmadim gun aldm ama suan bile kulagimda bir agri var bu ağrıya bile dayanamiyorum o zmn napcam bilemiyorum

2 gün en fazla ağrı çekiceksin sırt üstü yatmaya alış kendin bana yatmak sorn olmuyor . ben hap dahi yutmuyorum o derece agrı yok . Tek sorunum kanama ki oda dikkat edersen olmaz. Bana salak doktor söylemedi yemek yeme 6 saat diye eve gittm hayvan gibi yemek yedim ertesi günde denedim tam yemek yerken kanama başladı canım korkma. Sen dikkat et sadece kolay süreci , sağ kulagım iyileşti sayılır benim . Ama sol kanamasa ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…