hangi hastanede ne kadara oldun :\Herkese mrb, ben dun aksamustu oldum ameliyati. Yaklasik 3 saat surdu ve lokal anestezi yapildi. Ameliyat uzun surdgu icin sabretmek zor oldu, boynum falan agridi ama onun disinda bisey hissetmedm. Gece hastanede kaldm ben. Agri kesicilerle uyuyabildm. Sbh hemen kalin sargiyi acti doktor normal bandaj takti ve taburcu oldum. Yarin sbah tekrar gidicem kontrol icin. Smdlk cok hafif bir sizi var sag kulagimda. Onun da sebebi sag kulağım daha kivrikti dogustan gelen bir durum var normal kepce kulak degil dedi doktor. Agrilar dayanilmayacak kadar kotu degil ama merak ediorum agri kesicilerin etkisinden dolayi mi hafif su anda. İns daha buyuk bir aci duymam. Daha kulaklarimi gormedm bu yuzden merak icindeyim.
hangi hastanede ne kadara oldun :\
hmm peki ilk gecen nasıl geçti çok ağrı oluyor mu tekrar açılma ihtimali varmıBen boluda oldum universtede 1900 tl verdim.
ameliyatı nerde ve ne kadara oldun önerir misinkalın sargı 2 günde çıkıyo banyo da yapabiliyorsunuz o gün 15 gün gece gündüz bant takıyosunuz 10. günde dikiş alınıyo acıtmıyo 13 gün oldu kulaklarımdan memnunum arkaları hala acıyo bakalım geçecek inş
hmm peki ilk gecen nasıl geçti çok ağrı oluyor mu tekrar açılma ihtimali varmı
3saat mi çok uzun surmemişmi kulagının eski halinin fotosu varmıHerkese mrb, ben dun aksamustu oldum ameliyati. Yaklasik 3 saat surdu ve lokal anestezi yapildi. Ameliyat uzun surdgu icin sabretmek zor oldu, boynum falan agridi ama onun disinda bisey hissetmedm. Gece hastanede kaldm ben. Agri kesicilerle uyuyabildm. Sbh hemen kalin sargiyi acti doktor normal bandaj takti ve taburcu oldum. Yarin sbah tekrar gidicem kontrol icin. Smdlk cok hafif bir sizi var sag kulagimda. Onun da sebebi sag kulağım daha kivrikti dogustan gelen bir durum var normal kepce kulak degil dedi doktor. Agrilar dayanilmayacak kadar kotu degil ama merak ediorum agri kesicilerin etkisinden dolayi mi hafif su anda. İns daha buyuk bir aci duymam. Daha kulaklarimi gormedm bu yuzden merak icindeyim.
3saat mi çok uzun surmemişmi kulagının eski halinin fotosu varmı[/QUO
Fotografim yok ama sag kulagimda doğuştan gelen bir problem oldgu icin onunla cok ugrasti dr kendisi de dedi normal bir amelyttn uzun surdu diye
Böyle diyip niye içimizi karartıyosun oldunda açıldımıOlmayın kardesjm aciliyo kulaklar bosuna onca eziyet.
Evet oldum 10 ay oldu ama uclari acildi tekrar ortasida kikirdak aldiklari icin uste oranla daha az açıldı. Tam eskisi kadar degil ama acildi yani kepceyim gene su psikolojimiz duzelsin diye oluyozda dahada bozuluyor psikoloji mesela ben şimdi tekrar revizyon olsammi 10 ay geçmiş ustunden doktorum kabul edermi isler dahami kötü olur falan filan diye dusunmekten kafayı yedim. Öncede bitek kulaklari gizleme derdim vardi simdi hem gizle hem koru hem aci cek hem para dertler katlandi.Böyle diyip niye içimizi karartıyosun oldunda açıldımı
Bu tamamen şans bence benim tanıdıgımda oldu erkek 15sene olmuştur bi açılması olmadı. Bide kulak yapısıyla alakalıdır senin aşırı kepçemiydiEvet oldum 10 ay oldu ama uclari acildi tekrar ortasida kikirdak aldiklari icin uste oranla daha az açıldı. Tam eskisi kadar degil ama acildi yani kepceyim gene su psikolojimiz duzelsin diye oluyozda dahada bozuluyor psikoloji mesela ben şimdi tekrar revizyon olsammi 10 ay geçmiş ustunden doktorum kabul edermi isler dahami kötü olur falan filan diye dusunmekten kafayı yedim. Öncede bitek kulaklari gizleme derdim vardi simdi hem gizle hem koru hem aci cek hem para dertler katlandi.
Kizlar selam bende ameliyat oluyorum ayin 20 sinde cok heycanliyim uyuyamiyorum bile gunler geciyor ne yapacağım bilmiyorum senelerdir bugunu bekliyorum sonunda oluyorum