çok iyi açıklamışsınmrb zırrrrr cım ilkbaşta bende iple estetik olmayı düşünmüştüm. fakat bunu uygulayan türkiyede bildiğim kadarıyla sadece 2 dr yapıyo bnmde kafama takılan diğer bütün drların bunu neden önermemesiydi.bunu düşündükten sonra kesi olarak ameliyat olmaya karar verdim.bende aileme açıkladığımda çok zorlandım ilk önce gülüp geçtiler fakat daha sonra bunun bnm ilerki hayatımda psikolojimi kötü etkileyeceğini açıklamaya çalıştım bi şekilde ikna oldular. ameliyatı olduğumu ailem ve bi arkadaşım dışında kimse bilmiyo zaten. sargılı dönemlerimde evden dışarı çıkmadım.sargılar açıldıktan sonrada bandı aksesuar olarak taktığımı sölüyorum soranlara. cnm sana tavsiyem ii düşün ii karar ver.karar verme aşaması inan daha zor ameliyttan.şu an kendimi kuş gibi hissediyorum.cnm seni çok ii anlıyorum.umarım sende hayırlısıyla olursun...
korkabilir ama bi cesaretle oluyorsun doktor seçimin iyiyse rahat edici sonuclar çıkıyorbu ameliyatı olmayı çok isteyen ama çokta korkan bi ablam var ve ona ameliyat olan arkadaşların fotolarnı göstermek istiyorum yrdmcı olablrmsniz.tuba kelebek damlasu arkdaşlar fotolrnzı koyrmsınızz lütfeen.yüzünüzü kapatn istersenz mksat kulaklarnızı görmek.inşallah koyarsnız nkü amelyt nrası paylaşmlrda bulunmuşunuz foto da paylaşırsanız tam olur bnce:)
geçmiş olsun canım evet nerde olduaslında kulak operasyonu daha kolay nie vazgeçtinki. kötü olur diyemi. kardeşim kulaktan ve burundan oldu. 15 gün oldu ve çok güzel oldu ama hala şiş.
canım küçültenler tabiki vardır kepçelik değilki sadece sorun kulağı boydan ve enden çok büyük olanlarda küçültrrüyormerhaba kulak boyunu küçülten var mı aranızda?
canım her insanın kulağında asimetri olur biraz. o kafar takılma çift yaratılan organlar birbirinin tıpatıp aynısı değilMerhaba arkadaslar,
ben yeniyim burda. Öncelikle bu foruma ve forumdaki kullanicilara tesekkür etmek istiyorum. Gercekten güzel bir forum.
Ben 21 yasindayim ve kepce kulak ameliyati olmak istiyorum. Almanyada kaliyorum ve Augustos ayinda Kayseriye, memlekete gidecegim. Hemen ordayken ameliyat olmak istiyorum, cünkü burda fiyatlar felaket yüksek.
Ben bu ameliyati yaptirmayi yillardir düsünüyorum ama kötü sonuc cikacak diye korkuyorum. Yani bi ikinci ameliyat yapmam uzun zaman alir yurtdisindan geldigim icin, ve o uzun zamanda o kötü kullaklarimla gezmek istemiyorum. Zaten pek anlasilsin istemiyorum. Izindeyken yaptiriyim, Almanyaya normal hayatima döndümmü hersey gecmis olsun yani. Zaten yaklasik dört hafta Türkiyede olacagim. Kayseride Dr. Saffet Örs'ü duydum ve okudum nasil bir doktor. Cok iyi bir doktor diyor herkes, bu forumdada ama nerdeyse herkes ya burun estetigi veya meme büyütme estetigi yaptirmis. Kepce Kulak estetigi yaptiran yokmu? Fiyatida cok uygun, ortalama 1000ytl dedi. Benim icin ama önemlisi cok iyi bir sonuc cikmasi. Hangi doktoru önerebilirsiniz? Istanbula gitmekten biraz üseniyorum, cünkü cok uzak Kayseriye. Ama Ankara olabilir. Orda Dr.Murat Özdemir, Dr. Ferruh Bingül ve xxx bana iyi geldi. Bunlarda ameliyat yaptiran varmi acaba veya en iyi kepce kulak ameliyati yapan hangi doktoru önerebilirsiniz? En iyi bölümü kepce kulak olan bir doktor taniyormusunuz?
Lütfen bana yardim edin, cünkü ben ameliyat edilmis cok kisi veya fotograf gördüm ve hepsi hosuma gitmedi. Bazilari cok yapisik, bazilari aciliyor, bazilarin sadece alt veya üst kismi olmus ama öbür taraflari acik. Yani dogal ve tam istedigim düzgün bir görüntüsü olmasi gerek cünkü ben perfeksyonistim, yani hersey mükemmel olsun istiyorum. Tabii böyle birsey bekleyemem bir doktordan, ama en azindan mükemmele yakin olsun istiyorum.
Cevaplarinizi bekliyorum ve simdiden tesekkür ediyorum
teşekkürler cnmprofilimdeki albümden fotoları görebilirsiniz...
ben erkek doktora olmuştum adını hatırlayamadım ama hala ordamıdır bilmiyorum doktorları çok deneyimli amaHacettepede bayan doktor varmi bu ameliyati yapan ?
işte en güzelide busmuwiLa, 3500 tl ye her iki kulağımdan da ameliyat oldum.onun dışında hiç bir masrafım olmadı.(ama ben izmir'de oturuyorum uçak bileti masrafım oldu onuda promosyonlu almıştım:)
yapılan ameliyattan bende memnun kaldım.saçlarımı şekilden şekile sokarak topluyorum.umarım en kısa zamanda sende istediğin ameliyatı olarak kurtulursun.
istersen bi kısım daha geriye alablir küçük bi işlemBandajım ayın 13'ünde açıldı. Herhangi bi pansuman falan da yapmadılar. Kulaklarımın arkasında dikişler var. Bi de kulağımın üst kısmını kafama tutturmuşlar. Eriyen dikişmiş ama onlar erise de rahatlasam çünkü çoğu zaman çekiştirişini hissediyorum. Çok ufak bir alanı dikmişler. Aynayla bakmaya çalışıyorum böyle derim çekiştiriyo. Derim dur gitme diyo, dikiş ben gidecem bana ne diyo resmen =P Bi de sanki sol kulağım sağ kulağımdan daha açık duruyo.
Ama benim kulaklarım yapışık olmamış ya. Hatta bana hala açık gibi geliyo. Tamam kepçeliği gitmiş ama ne biliyim. Galiba kulağın üst kısmına kıkırdak yaptılar. Arkasını da hafif kesip kıvırdılar. Önden görebiliyorum böyle nokta nokta yaralar var kıkırdak yerlerinde. Çok hassaslar bişi dokunsa hemen acıyo =( Ne yatarken bant verdi doktor ne normal gün için. Sanırım eriyen dikişlerle tutturduğu için olsa gerek. Off şu dikişler bi erise de son halini görebilsem. Ama istediğim gibi yapışık görünmüyorlar. 1 haftadır sırt üstü yatmaktan sıkıldım yemin ederim. O kadar para saydım ya bilmiyorum artık. Biraz gel gitler yaşıyorum. Gerçi annem gayet iyi duruyo eski halinden kurtuldun ya daha ne istiyorsun diyor ama ne biliyim ya öyle işte... Diğer doktorlardan farklı bi teknikle yaptılar ama ne biliyim bazen diyorum alsaydı kulağımı yapıştırsayd arka tarafa daha mı mutlu olurdum.. O kadar acı çekiyosun para bayılıyosun. Neyse beklemedeyim bakalım.
Dikişler eriye dursun, 2 hafta sonra zaten kontrole gel dedi doktor. Bakalım artık. Eskiden kepçeydi şimdi yarı kepçe oldu sanki. Püffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aslında devlettede yapılması gerekiyorslm kızlar bende dün oldum kulaklarımdan özel hastanede ama daha öncesinde devlet hastanesinde plastik cerraha gittim ameliyat olmak istediğimi söyledim bayandı doktor bana verdiği cevap şu kepçe kulak ameliyatı estetik bir ameliyat devlet hastanelerinde yapılmıyo maalesef paranız varsa özel hastanede yaptırabilirsiniz dedi devlet hastaneleri böyle bir ameliyat yapmıyo dedi bende sinirlendim çıktım eve gelince çok ağladımm bu ameliyatı olmak benim için herşeyden önemliydii özel hastaneler 2 milyara yapıyordu sonra bi başka özel hastaneye gittim cuma günü sıkı bir pazarlığın ardından anlaştık ve pazartesi yapalım dedi dün oldumm ameliyatımı önce lokal anesteziyle yapmaya balşadılar ama ben iğnenin acısınadayanamayıp ağladımm doktorada genel anestezi istiyorum dedim saolsun beni kırmayıp yaptı uyandığımda kulaklarım ve başım sarılıydıı hiç acı hissetmedim doktor biraz ağrın olur dedi zaten ağrı kesici ve antibiyotik yzdı ama hiç öyle söylenenler gibi bir ağrı olmuyo çok hafif bir sızlama gibi ağrı kesici aldığında onu bile hissetmiyorsun doktor dikişlerin kendiliğinden düşeceğini söyledi yarında pansuman için hastaneye gidicem bakalım kulaklarım nasıl oldu çok merak ediyorumm...
15 günbu ameliyatı olanlar ne zaman geçti şişlik ve morluklarınız ne kadar zamanda saçınızı toplamaya başladınızz benim 3 gün oluyo ameliyat olalı bugün aynada baktım sol kulağım mosmor ve daha şiş sağ öyle değil çok az bi morluk ve şişme var benim sol kulak biraz daha açık kepçeydi ondan olmuş olabillir mi sizce...
geçmiş olsunmerhaba kızlar ben ayın 22sine randevumu aldım :) gelişmelerden haberdar edeceğim sizi :)
aynen öylegerçekten muhteşem bişey tatlım.. dünyaya yeni doğmuş gibi olacaksın
iyi geçer inşyarına gün aldım yarın ameliyat oluyorum:):)
hepsi geçiyo zamanlabenim bugün 4.gününm yatmakta felan hiç orluk çekmiyorum hiç ağrım yok arada kaşınıyo sadece bide kıkırdaklar şekil aldığı için geriliyo sanki biri çekiyo gibi geliyo ara ara batığım da arkadan güzel önden de güzel doktor çok uğraştım dedi tekrar olmak isteyene tavsiye edbilirim başkent hastahanesinde oldum herkez çok beğendi önden de güzel duruyo fakat çok şiş bi ben alışamadım benim değil gibiler sizede oldu mu ilk günler kaskatı dırıyo kulaklar hissedemiyorum şiş olduğu için dediler...
çok memnun kalmışsın canım amleiyat olan herkesin seninkisi gibi simetrik olur umarımankarada oldum canım başkent hastahanesinde 3500tl oldum canım doktorum inanılmaz bir insan işinin eri biri kesinlikle tavsiye ederim iple gerdirmedim canım ameliyat oldum....şu an ne durumda sorarsan inanılmaz güzeller ikiside birbirinin aynısı oldu simetrik olarak :):)sorun varsa herşekilde yardımcı olurum canım :):):):)
iple olmayın güveinlir değil diye heryerde yazıyor zaten kalıcı olanı tercih etmek lazımevet kızlar bende okumuştum geçen yıl iple estetiği yorumları fena kötü hepsinin açılmış kulakları aslında o daha kolay die düşünmüştüm vaz geçtim tam bir yıldır araştırıyorum sonunda iremkayanın olduğunu gördüm msj yazdım saolsun yanıtladı hemensanırım ankara başkentte olucam başka yere gidemem bebğimde var 1.5 yaşında,ya kızlar benim eşim dr bana gerek yok dio oda beni korkutuyor olmassa istediğin gibi gene ameliyat olursun falan dio o yüzden çok iyi araştırıp gitmem gerek yüzüm kara çıkmasın yani:)ama ben mutsuzum böle çok bi kepçelik yok ama üstü açık duruyo saçlarımı toplayamıyorum yazın denizde havuzda valla sıkıntı geldi artık saçlarım sürekli açık e bebekte olunca toplamak daha rahat oluyor ama toplayamıyorum ,iremcim gittiğinde muayene oldunda sonramı gün verdiler ne kadar süre sonraya gün veriyorlar şehir dışandan geleceğim için günlerimi ayarlamam gerek:44:
ne güzel canım çok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar,
Ben bir yil once kepce kulak ameliyati oldum.bir baska ameliyatla birlikte kombine sekilde,rahattim bi problem yasamadim.kulaklarim kepce seklindeydi.suan cok mutluyum.ilk bir hafta biraz morluk ve sislik oldu ama o haliyle bile cok guseldi:)))sonra ben 6 ay his kaybi yasadim bu yuzden hiccccc ama hiccccc agrim olmadi:))) suan kulaklarimi hissediyorum bu arada.ilk birinci ayimda dr. kulaklarimi fazla yapistirdigimi artik band takmamami soylemisti.ben genede ilk 2 ay kullandim.sonra geceleri taktim sadece...suan okadar dogallar ki annem bana seni ben dogurmasaydim kulaklarin dogal hali bu derdim dedi:))))yani sonuc mukemmel.sormak istediginiz bisey olursa seve seve cevaplamaya hazirim..hepinize cok gecmis olsun,sevgiler
ne güzelhemen hemen ewet canım normale dönüyo sayılır bugün baktım da benim ameliyat olalı bir buçuk ay olmuş ya hiç farkında değilim günler nasıl geçiyo anlamadımm önceden hiç akşam olmucak gibi geliyordu çünkü mutsuzdumm, üzgündümmkendimi herkezden soyutlamıştım kıskançlık vardı başka kızların yaptığı saç modellerine bakıp kulaklarının normal oluşu ve benim kepçe olmam beni çok üzüyorduu ama allahıma binlerce kez şükür ediyorumm ki kurtuldumm şimdi içim içime sığmıyor artık saçları toplu olan kızları kıskanmıyorumm sanki ben de hiç kepçe olmamışım gibi hayata geri döndümm allah olmak isteyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun biran önce olup kurtulurlar kulaklarınız tamamen iyileşince benim neler hissettiklerimi çok iyi anlıcaksınızz gerçekten yeni doğmuş gibi oluyorsunuz daha neşeli içinde yaşama sevinci olan birine bürünüyorsunuzz aslında anlatılcak çok şey var ama kelimelere sığdaramıyorum bu sevincimii
inşaynı şekilde canım bizim durumumuzu anca kepçe olanlar ve ameliyat olan anlar müthiş bi durum saç bağlamak kadar güzel birşey yok heralde allaha çok şükür olmak isteyen herkez olur inş:):):)