Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

2 gün en fazla ağrı çekiceksin sırt üstü yatmaya alış kendin bana yatmak sorn olmuyor . ben hap dahi yutmuyorum o derece agrı yok . Tek sorunum kanama ki oda dikkat edersen olmaz. Bana salak doktor söylemedi yemek yeme 6 saat diye eve gittm hayvan gibi yemek yedim ertesi günde denedim tam yemek yerken kanama başladı canım korkma. Sen dikkat et sadece kolay süreci , sağ kulagım iyileşti sayılır benim . Ama sol kanamasa ahh
korkma hepsi zamanla geçiyor sonrası mutluluk

Kizlar ben yillardur arastirdim gizli gizli ya inanirmisiniz belki sizde aynısını yasiyorsunuz kapi calinca elim hemen sacima gidiyo aciyorum sacimi. Markete sacimi yapmadan gidemiyorum saclarim sac duzlestirmekden masadan yandi :KK43: kuafore bile gitmiyorum kendi sacmi kendim boyuyorum insanlardan soyutluyosun kendini ister istemez bunlari yasamak istemediğim icin kesin kararliyim olcam ameliyati ben
canım kepçelik olmayanlarda oluyor bunu kulak çok büyük diyede olunuyo yani sorun olmayanlar bile yaptırıyor çok takıyorsan yaptır kurtul

Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
Birde arkadaşlar ne tür yemekler yersem zarar vermez bana ? yutkundukca ve yemek yedikce kanıyor meret
sıvı gıdalar tüket canım. c vitamni yaraları çabuk iyileştirir portakal ozellikle

Evet oldum 10 ay oldu ama uclari acildi tekrar ortasida kikirdak aldiklari icin uste oranla daha az açıldı. Tam eskisi kadar degil ama acildi yani kepceyim gene su psikolojimiz duzelsin diye oluyozda dahada bozuluyor psikoloji mesela ben şimdi tekrar revizyon olsammi 10 ay geçmiş ustunden doktorum kabul edermi isler dahami kötü olur falan filan diye dusunmekten kafayı yedim. Öncede bitek kulaklari gizleme derdim vardi simdi hem gizle hem koru hem aci cek hem para dertler katlandi.
canım çok geçmiş olsun emin olmayan yerlerde oyle sorunlar çıkabiliyor ikinci kezde olunabilir tek seferde olunamaybiliyo ama doktor sçeimi lk etapta gerçekten çok önemli

Arkadaslar bu olay doktor ve onceki kulak yapisiyla cok alakali belli basli tecrubelere dayanarak secrett arkadas gibi oznel biseyi nesnel gibi soylememek lazim bence.bu amt olan ve halinden memnun olan cok arkadas var.herkes arastirma yapiyor kararini veriyor doktorunu seciyor ve bu surece giriyor.Allah saglik ve sabir versin...
evet doktor seçimide bir o kadar önemli

Amelyttn ilk ciktgmda bn naptim diye bir pismanlik oldu. 7Bucukta ciktm gece 1e kadar uyuyamdm 2 kulağımda da agri oldu ama cok kotu degildi. Sıkıntı dha cok sargidan kaynaklandi bnm icin dik yatmak zorundasin falan ama agri kesici igne yapti hemsire ondan sonra uyuumusum. Sbh uyandgmda da hafif bir agri vardi o kadar. Yani cok korkulacak bir amt degil ama eger kepcelik cok fazla yoksa bence gerek de yok sonucta illaki zorlugu var.
başlarda bu tarz durumlar oluyor evet sonrasında mutlu olunuyor

Kızlar tam olarak ameliyattan ne kadar zaman sonra ameliyat oldugun anlaşılmıcak şekilde oluyo?
15 günde anlaşılmılyor dış görüntüde bişey belli olmuyorki zor bir ameliyat değil lokal anestezi ile yapılıyor zaten doktor sçeimine dikkat edin yeter

Şu ilk sargı nerden sarılıyor acaba saç bölümüne çarpıyomu yanlar dışında
ondan sonra kafaya takılan bant nasıl bişey bi fotoğraf gösterebilirmisiniz erkek kızlarda aynı bantlar mı farkediyo mu
bide diğer sorum var kıkırdak kesimi dışındaki yöntemler hangi yöntemler hangisi daha iyi diye geçiyor acaba?
alın hizasında sarılıyor cnm saçlara değiyor biraz ön saçlara

devlet hastanesinde ameliyat olup revizyon olan var mı benim sağ kulak bir miktar açıldı hiç hoşuma gitmedi sol tam istediğim gibi revizyon olan var mı devlette?
canım çoğunda iknci bi opesrasyon gerekio ama bazen şans tek seferde kurtuluyorsun

Herkese mrb, ben dun aksamustu oldum ameliyati. Yaklasik 3 saat surdu ve lokal anestezi yapildi. Ameliyat uzun surdgu icin sabretmek zor oldu, boynum falan agridi ama onun disinda bisey hissetmedm. Gece hastanede kaldm ben. Agri kesicilerle uyuyabildm. Sbh hemen kalin sargiyi acti doktor normal bandaj takti ve taburcu oldum. Yarin sbah tekrar gidicem kontrol icin. Smdlk cok hafif bir sizi var sag kulagimda. Onun da sebebi sag kulağım daha kivrikti dogustan gelen bir durum var normal kepce kulak degil dedi doktor. Agrilar dayanilmayacak kadar kotu degil ama merak ediorum agri kesicilerin etkisinden dolayi mi hafif su anda. İns daha buyuk bir aci duymam. Daha kulaklarimi gormedm bu yuzden merak icindeyim.
umarım istedigi gibi olmuştur canım

Merhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:
inşallah canım

bende ameliyatı 10 gün önce oldum canım.local anesteziyle,doktorumla sohbet ederek çok keyifli bi ameliyat geçirdim.daha sonra ağrım sızım pek olmadı.zaten doktorun verdiği ilaçları kullanınca sorun yaşamıyorsun.sadece 1hafta kulakların kapalı ve bandajlı olarak geziyorsun ama 1 hafta sonra buna değdiğini görüyorsun.benim kulaklarım kepçeydi mesela. sağdaki oldukça çıkık,soldaki biraz daha yapışık gibiydi.şu an ikisi de çok doğal görünüyorlar.sadece 1 ay boyunca geceleri saç bandı takıp uyuyacaksın.zaten rutin kontroller devam edecek.korkulacak bişey yok yani:)ben 2000ytlye oldum bu ameliyatı.koşuyolu rinomedde.doktorum çok iyi ve güvenilir bir insan ve doktor.sanada tavsiye ederim.kulaklarım 2-3 günden beri açık,kendimi dünyanın en güzel kızı gibi hissediyorum valla:eek:
evet canım bende öyleyim

X