Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Birincisi dikkat edersen ben insanlara eğer çok kepçelik yoksa bu ameliyatı olmayın yazıyorum her fırsatta.Boşuna kulağı kestirmeye gerek yok.Bir kazancımda yok.İkinci mesele güvenip güvenmemen umrumda mı sanıyorsun.Ben araştırmalarım ve yaşadıklarım sonucu ercan cihandide ve rizede bulunan süleyman taş adlı doktorların bu konularda çok iyi olduğunu öğrendim.Yani kulak anatomisini tamamen çözen insanlar.Ben burun estetiğini gidip ercan beyle olun demiyorum çünkü o konuda hiç bir fikrim ve yaşanmışlığım yok.Ama kulakta söyleyebilirim.
Sen 5 sene boşuna araştırmışsın canım.Benim dediğimde kulak içindeki kalıcı dikişler.Benim ameliyatımda kulak boşluklarım yok oldu.Üstüne 3 ay geçtikten sonra kulak arkasından elime ip gelmeye başladı.Kulağın içindeki kalıcı dikişlerden bahsediyorum.Vücut reaksiyona girdiği için o ipleri dışarı atıyor.O ipler alındı ancak açılma olmadı.Benim sorunum yandan bakıldığında olan iğrenç görüntüydü.Cihandide tekniğinde olan ip flebin altına yerleştiriliyor ve oraya yeni bir doku oluşması sağlanıyor.Kulak kıkırdağının içinden ip geçilmiyor buraya dikkat et.Kulak kıkırdağı 3-4 yerinden iğne ile delinip ipler flepe tutturularak geri çekiliyor.Yani kulağı elinle geri aldığında oluşan görüntü neyse o.Bu yüzden ömür boyu ip gelme vb. sorun olmuyor.Ayrıca açılma riski veya ameliyatlı el ile sıkılmış kulak görüntüsü olmuyor.Klasik yöntemle olduğunda bazı kulaklarda kıkırdak yapısı bozuluyor ve büzülüyor.Olacak arkadaşlar ucuza kaçmasın biraz fazla verip iyi yerde olsunlar.Özellikle klasik ve iple olan yöntem ile değil. Cihandide tekniği uygulayan hangi doktor varsa ona sorsunlar.Bu işin dönüşü yok ömür boyu defolu gezersiniz yoksa.Dediğim gibi çok kepçelik yoksa bu ameliyatı olmayın derim.

Son düzenleme:
klasik yöntem ile yapıyor cihandide ameliyatı sen hala kafandan bi takım şeyler sallıyosun bilmediğin halde insanları yanlış bilgilendirme 5 yıldır bu topicteyim diyorum ve sen yeni üye olmuş reklamcı kokan bir kişisin doktora müşteri cekiyomuş gibi konusuyosun ve bi cok topicde artık bu olaylar arttı sendende reklamcı kokusu almaya başladım internette cihandide tekniğini kendisi anlatıyor doktor videoda görüldüğü gibi arkadan kesi yapılara kıkırdağı kesip dikiş atıyor kıkırdağa şekil veriyor kulak içindeki ipte ömür boyu kalıcı bir dikiş bakın atıyorum linki izle bilmeden konuşmamayıda öğren cok samimiysen whatsap ver ordan konuşalım reklamcı olmadığını ordan anlarız.. atıgım linkten cihandidenin yöntemini herkez izleyebilir animasyonda nasıl yapıldığını gösteriyor arkadaşlar.. 1:25 dk dan itibaren iyi izleyin animasyonda gösteriyor doktorun ameliyatı nasıl yaptığı ve doktorun kendiside anlatıyor.. klasik yöntemle hemen hemen aynı sadece kıkırdağa farklı bi şekilde diğer doktorlara nazaran dikiş atıyor içten hepsi bu hemen hemen %95 diğer doktorlara nazaran aynı islevi yapıyor demek istediği olay şu doktorun aslında kulak kıvrımı daha net görünüp daha doğal duruyor olması bu artık günümüzde cok doğal artık başarılı defalarca bu ameliyatı yapan her doktor yapabilir bunu ama başarılı doktorları kastediyorum...

İstersen 20 sene topicte ol düşünmedikten sonra ne faydası var.Sen kimsin sana whatapp vereyim allah aşkına.Bi söyle kimsin ki ? Senin gibi tipler her yerde var yapacak bir şey yok.Ben ip kullanmıyor demedim kaldı ki ip kullanmadan nasıl geri alabilir.Aradaki farkı göremeyecek kadar kör ve ön yargılısın.Diğer postlarda da yazdım.Kıkırdak 3-4 yerinden delinip flepe tutturularak geri alınıyor ve bu da doğal görüntü veriyor.İpler flep altında kaldığı için ne iplerin ele gelmesi ne de kulağın açılma riski yok.Flep yeni bir doku oluşmasını sağlıyor ve ömürlük oluyor.Yani ameliyattan 1 sene sonra o flepteki ipler kopsa bile kulak açılmaz.Diğer türlü olan klasik yöntemde kulağın kıkırdağından keskin ipler geçiliyor ve yüzeysel koyuluyor.Bu iplerin kulak arkasından 3-5 ay sonra gelme ihtimali çok yüksek.Kalkmış reklam yapma diyorsun 2012 senesinde kepçe kulak tamirinde sunduğu tez ile Avrupa 1. si seçilen birini söylüyorum.Reklam oluyorsa reklam olsun.Kendi soyadıyla tıp literatürüne bir şey kazandırmış.Ve artık klasik yöntem yerine bu yöntem kullanılmaya başladı.3-5 seneye kadar herkes bunu kullanacak ve sen o zaman "bon 5 sonodur topucteyım" dicekmisin merak ediyorum.Literatüre geçtiği için cihandide tekniği deniyor.Mesela iple kulak estetiği tıpta yok.Çünkü kanıtlanmadı.Bu farkı anlamanı beklemiyorum.Hala kalkmış klasik yöntemle aynı diyosun.İnsanları yanlış yönlendirmekten vazgeç istersen 20 sene topic mopic kullan bu kafayla işin zor.

Yeni bir teknik bulunmuş ve olacak arkadaşlar hangi doktora olacaksa bu tekniği yapabilen bir doktora olsun diyorum.Hatta fazla gerek yoksa kulağınızı kestirmeyin boşuna. doğal her zaman iyidir.

Ayrıca Ercan hocanın yüzüne bizzat kendim sitelerde reklamınız niye yok diye söyledim.Çünkü araştırmadan başka bir yere ameliyat oldum ve köpek gibi pişmanım.İlk Ercan hocaya gitseydim böyle olmayacaktı.Hocam neden reklam yapmıyosunuz diye kızdım bizzat.Bazı doktorlar gibi para verip sabah kuşaklarına çıkmak hiç zor değil.Ercan hoca araştıran bize ulaşır dedi.Bunu da bil.Boş konuşma.

al bunu da izle 5 sene topikci arkadaş

Son düzenleme:
amacını anlıyorum ben senin reklam kokan şahsiyettttt

Tamam canım sensin. "5 Sonolok topoc bolgom vor bonom" diye gezmeye devam et.bişey bildigin olsa bari.Artik sana tek diyecegim he gülüm he

Teşekkür ederim hayatım beyinsiz bir ukela olmaktansa ergen olmayı yeğlerim.Birtanesin
sen cok yalancı ve insanları kandıran birisisin forumda reklam yapıyorsun ve saçma sapan kişiliksiz konuşuyosun ve bu konuyu 3 gündürde hala dahada uzatıyosun cok samimiyse whatsapını verde reklamcı olmadığını görelim sahtekarlıkla insanların hayatlarıyla oynamayın ameliyat bu can pazarı değil burası doktor reklamı yapıyosun daha yeni üyesin üyeliğin 1 hafta olmamıs reklam yapıyosun cihandidenin kesin biliyorum zaten asistanlarından birisisin doktora hasta cekmeye calısıyosun diğer forumlarda olduğu gibi yalancılıkla bi yere gelemezsin .....

Ne yalan söyledim ispatla bakalım haydi l.Buyur hodrimeydan ne yalanım olmuş.Beyin fukarasi insanlar her yerde oluyor ne yazıkki.

Niye sinir yapıp etiket koyma çabasındasin .sen kimsin ki allah aşkına.Düzgün konus canimi sikma benim.Sürekli bir hareket etme cabasindasin. Ne ameliyat olmuslugun ne de bi halt bilmisligin de yok.1 2 video izleyip zirliyosun. senin gibi yazmaya baslarsam iyi olmaz.her fırsatta çok aşırı değilse ameliyat olmayın doğal iyidir yazıyorum.Zaten ameliyat basit olmadığı icin insanlar arastirsin diye yaziyorum.olacaklar duzgun bir yere olsun geri donusu yok cunku.beynin sulanmis.özelden yaz bakalım whatsapp numaranı

Son düzenleme:
dikiş yerlerim tam olarak iyileşmedi elleyince acıyor biraz dikiş alınırken acır mı yarın alacak doktorum???

ilk başta şişlik ve ödemden dolayı kötü bir görüntü oluşuyor tamamen psikolojikmiş gün geçtikçe onlar gidiyor ve şeklini alıyor memnun oluyorsunuz.

Kızlar bu ameliyattan sonra ilk yapılan o kalın pansuman ne kadar zaman sonra çıkıyo ? Dikişler ne zaman alınıyo acı oluyomu ? Bandanalar gece gündüz ne kadar sure takılıyo? Olan arkadaşlar bilgilendirirmisiniz

kalın sargı 2 günde çıkıyo banyo da yapabiliyorsunuz o gün 15 gün gece gündüz bant takıyosunuz 10. günde dikiş alınıyo acıtmıyo 13 gün oldu kulaklarımdan memnunum arkaları hala acıyo bakalım geçecek inş

Lokal mi oldun yoksa genel mi canım?

Kızlarrr aml oldum bugun 1 saat oldu hastaneden çıkalı çok kolaymışş hiç bişey hissetmedim

merhaba herkese 16 yaşındayım ve izmirde oturuyorum izmirde kepçe kulak ameliyatı olan varmı? hangi hastane? ne kadar ücret aldılar? lütfen yardımcı olun

Herkese mrb, ben dun aksamustu oldum ameliyati. Yaklasik 3 saat surdu ve lokal anestezi yapildi. Ameliyat uzun surdgu icin sabretmek zor oldu, boynum falan agridi ama onun disinda bisey hissetmedm. Gece hastanede kaldm ben. Agri kesicilerle uyuyabildm. Sbh hemen kalin sargiyi acti doktor normal bandaj takti ve taburcu oldum. Yarin sbah tekrar gidicem kontrol icin. Smdlk cok hafif bir sizi var sag kulagimda. Onun da sebebi sag kulağım daha kivrikti dogustan gelen bir durum var normal kepce kulak degil dedi doktor. Agrilar dayanilmayacak kadar kotu degil ama merak ediorum agri kesicilerin etkisinden dolayi mi hafif su anda. İns daha buyuk bir aci duymam. Daha kulaklarimi gormedm bu yuzden merak icindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…