Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

bayanlar baylar bugün ameliyat olmamın üzerinden 2 gün geçti sargılarımı aldırdım saç bandı taktım geldim hastanede çok bakamadım eve gelince detaylıca baktım ve dedim ki bunca zaman ne diye beklemişim geçen yıllarıma yandım kafasına takan hemen gitsin olsun ameliyatı hoşça kalın
Cok sevındım cnm adına gecmıs olsun.
Ben de Allahın ıznıyle 22 hazıran saat 9 da oluyorum amt.guzel olacak ınsallah

Cok sevındım cnm adına gecmıs olsun.
Ben de Allahın ıznıyle 22 hazıran saat 9 da oluyorum amt.guzel olacak ınsallah

tşk ederim canım sağ ol korkma doktoruna güven ameliyat basit zaten şu an morluk şişlik sızı hepsi var ama bu görüntüye değer gerçekten biraz da boynum tutuldu herkese oluyomuş bu durum :) hayırlı haberlerini bekliyor olacağım lokal mi olacaksın karar verdin mi

daha 2 günlük :) acaip şiş 10 gün sonra koyarım tekrar

Eklentiler

• 2015-06-11-2504.jpg
    2015-06-11-2504.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 405
ameliyat olan arkadaşlar lütfen bi bakın solda ağrı sızı kalmadı fakat sağ kulağımda sanki ip içerden çekiyo ince iğne batıyo gibi oluyo devamlı olmasa da ara ara oluyor bu geçecek mi ya bugün 2. gün bitti yarın sabah 3. günüm olmuş olacak bu içerden batma geçmezse napcam ben :KK43:

ameliyat olan arkadaşlar lütfen bi bakın solda ağrı sızı kalmadı fakat sağ kulağımda sanki ip içerden çekiyo ince iğne batıyo gibi oluyo devamlı olmasa da ara ara oluyor bu geçecek mi ya bugün 2. gün bitti yarın sabah 3. günüm olmuş olacak bu içerden batma geçmezse napcam ben :KK43:
Evet gecer merak etme kafani egdigonde saga sola çevirdiginde yururken merdiven inerken fln hep oluyidu bende.ama geciyo 1 2 ay suruyo rahat ama gecmesi.

Evet gecer merak etme kafani egdigonde saga sola çevirdiginde yururken merdiven inerken fln hep oluyidu bende.ama geciyo 1 2 ay suruyo rahat ama gecmesi.
sağ ol canım çekme olayı bitti ağrılarım azaldı ağrı kesiciye devam edecekmişim bitene kadar kulaklarım şahane oldu olmak isteyen bi an bile düşünmesin artık essin rüzgarlar :KK70: dikişlerim 19 unda alınacak bu gün banyo yaptım morluk ve şişlikler var halen açılma olmadı bende inş olmaz

Arkadaslar yardımcı olursanız oğlumun kulaklarında kepçelik vardı ve bu ameliyatı 10 gün önce yaptırdım. 20 yasında kendisi yaz tatilini değerlendirdik, oda istiyordu çok çünkü. Sol kulağı şeklini yavas yavas almaya basladı ama sağ kulağının orta kısmı yani çukur olması gerekn yer yan tarafıyla birleşik gibi anlam veremedim çukur kısmıda hala şişlik var Bunlar normalmi yardımcı olursnaız sveinirim. Sol kulak şekli iyiyken sağ kulağın çukur kısmı niye düz gibi acaba? Fotogflarılarıda atıyorum görmeniz açısından 10. gün hali fotografları. ilk Resim sol kulak ikincisi sağ kulak

Eklentiler

• DSC_5715.JPG
    DSC_5715.JPG
    113,4 KB · Görüntüleme: 307
  • DSC_5793.JPG
    DSC_5793.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 290
Arkadaslar yardımcı olursanız oğlumun kulaklarında kepçelik vardı ve bu ameliyatı 10 gün önce yaptırdım. 20 yasında kendisi yaz tatilini değerlendirdik, oda istiyordu çok çünkü. Sol kulağı şeklini yavas yavas almaya basladı ama sağ kulağının orta kısmı yani çukur olması gerekn yer yan tarafıyla birleşik gibi anlam veremedim çukur kısmıda hala şişlik var Bunlar normalmi yardımcı olursnaız sveinirim. Sol kulak şekli iyiyken sağ kulağın çukur kısmı niye düz gibi acaba? Fotogflarılarıda atıyorum görmeniz açısından 10. gün hali fotografları. ilk Resim sol kulak ikincisi sağ kulak

Benim bir arkasimda da oldu.2 kulağında üstelik.Sizden çok daha kötüydu durumu duzelmedi ne yazikki.Sadece şişlikler biraz dsha iner şekil öyle kalır.buyuk ihtimal kikirdak çıkarılmış.Biz doktora dedigimizde 15 senelik doktorum bana mı ogreteceksin kulak yapın böyle dedi.Başka bir doktorda fazla kikirdak almış geriye fazla yatirmaya çalışmış ondsn dedi.Arkadaşım hayata küstü .eski kulakları o kadar kepçe değildi.Kendine bişey yapacak diye korkuyoruz

Benim bir arkasimda da oldu.2 kulağında üstelik.Sizden çok daha kötüydu durumu duzelmedi ne yazikki.Sadece şişlikler biraz dsha iner şekil öyle kalır.buyuk ihtimal kikirdak çıkarılmış.Biz doktora dedigimizde 15 senelik doktorum bana mı ogreteceksin kulak yapın böyle dedi.Başka bir doktorda fazla kikirdak almış geriye fazla yatirmaya çalışmış ondsn dedi.Arkadaşım hayata küstü .eski kulakları o kadar kepçe değildi.Kendine bişey yapacak diye korkuyoruz
gerçekten mi bu yorumunuzdan sonra oturdum ağladım resmen. allahım sen büyüksün yarabbim nolur yardım et. 10 günlük daha henüz belki düzelir diye umut ediyoruz. siz kendine bişey yapacak diye korkuyoruz demişssiniz bir zararı varmı bunun agrı sızı yada farklı seyleremi yol açıyor anlamadım sadece görüntü olarak mı psikolojisi bozuldu bu bitişik gibi gözüken yerin

gerçekten mi bu yorumunuzdan sonra oturdum ağladım resmen. allahım sen büyüksün yarabbim nolur yardım et. 10 günlük daha henüz belki düzelir diye umut ediyoruz. siz kendine bişey yapacak diye korkuyoruz demişssiniz bir zararı varmı bunun agrı sızı yada farklı seyleremi yol açıyor anlamadım sadece görüntü olarak mı psikolojisi bozuldu bu bitişik gibi gözüken yerin

Onun kulakları kepçe değildi nasıl desem kulak şekli çok düzgün ancak açıktı biraz.O da kafaya taktı sonuç hüsran oldu.6 aydır bitik 23 yaşında hayata küstü.birde kulağından ip falan çıktı 3 ay sonra başka bi doktora revizyon oldu baya ünlü.Duzeltebilecek kadar yaptı adam ama olmadi.Sadece görüntü sıkıntı agri falan olmadı.Bence sizin durumda pek bisey yok.önden gorunus iyiyse alışır.Onun üst ve altlar açık orta yapisikti tamamen.sizin iyi bence

Bide herkes çok basit ameliyat olun falan yazıp milletin günahına girmesin.herkesin kulak yapısı çok farklı.ozellikle doktor kikirdak cikartacaz dediyse uzak durun.Bu ameliyati düzgün yapan Türkiyede ercan cihandide var.Cihandide teknigi dünyada 1. Seçilmiş ve bu tarz sorunlar hiç yaşamamis.olacak arkadaslar iyi arastirsi.arkadaşim eğer ercan beye ilk ameliyatini olsa efsane sonuçlar alacakmis.Pismanligimi unutamayacam diyor hep

sukriye26 ameliyattan önceki halleri de var mı
var ama yüzünü kapatıp atıyorum öncesi ve sonrası 10 gün sonrasına ait ön görüntü. yalnız o yandan görünümdeki o kısım gerçekten çok üzdü bizi Tektanem026 adlı kullanıcının yorumunu okuyunca kahrolduk. gönderdim suan öncesi sonrası

Eklentiler

• fdgg.jpg
    fdgg.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 306
  • dfgdfgdggdf.jpg
    dfgdfgdggdf.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 488
Bide herkes çok basit ameliyat olun falan yazıp milletin günahına girmesin.herkesin kulak yapısı çok farklı.ozellikle doktor kikirdak cikartacaz dediyse uzak durun.Bu ameliyati düzgün yapan Türkiyede ercan cihandide var.Cihandide teknigi dünyada 1. Seçilmiş ve bu tarz sorunlar hiç yaşamamis.olacak arkadaslar iyi arastirsi.arkadaşim eğer ercan beye ilk ameliyatini olsa efsane sonuçlar alacakmis.Pismanligimi unutamayacam diyor hep
biraz fazla reklam kokmuş buralar

Bence güzel olmuş.kafanıza takmayin.nazarlik deyin artik.umarim ip gelme sorunu yasamazsiniz biz gibi
dikkat edin enfeksiyon kapmasin.

biraz fazla reklam kokmuş buralar

Mineli reklam yapacak degilim. Gir tez arastirmasina bak. Cihandide teknigi avrupada 1. Secildi.Dogal görünüm elde ediliyor ve ne acilma ne ele ip gelme sorunu olmuyor.Ben yasadiklarimizi yaziyorum.klasik olan teknikte kulak yapisina göre çoğu kişide kulak bosluklari yok oluyor.Ki kulak bosluklari yok olmasi demek 45 derece acidan kotu bir goruntu demek.Resim atmış arkadas.bende arkadasa ulasip resim atacagim.Bilmiyorsunuz konusma bari.Reklam yapacak olsam ilk firsatta doktorun ismini yazardim.6 ay arastirdik arkadas kafayi yiyecekti yoksa.Sende yeni ameliyat olsun sanirim. 3 5 ay sonra kulak arkasindan ipler gelmeye başlarsa ağlama buralarda canimin içi

X