- 13 Haziran 2015
- 29
- 3
- 34
ben kolay bi ameliyat demedim yazdığımı iyi oku ben ne demişim orda iyi doktorunu bulursan yüz güldürücü bi sonuç alırsın demişim önüne her gelen doktora yaptır diye bi kelimem yok .. 2 incisi 2 video değil 5 yılın birikimi ve bi cok kepçe kulak ameliyatı olan hastayla topicten konusup görüsmüslüğüm var reelde bizzat ve istanbulda bi cok doktorlada görüsmüşlüğüm var ben bu işi iyi araştırmasam net konuşmam zor bir ameliyat cogu kişinin ameliyat sonrası 2 inci ameliyatını hatta 3 ameliyat oldugunuda gördüm ve biliyorum bana söylüyolardı bizzat hatta topic gecmislerinde tek tek oku görebilirsin bi cok kisiyide hiç tecrübesiz bi doktora gitme diye uyarmısımdır demek istediğim tek doktor bu işte en iyisi değil ozaman diğerlerinide silip karalamış olursun buda yanlıs sana örnek veriyim izmirde biri oturuyor ama durumu yok istanbula gelmeye bu şahıs cihandidiye olamıcak diye ameliyat olmasınmı ameliyatını yararlı bilgi olması için herkez memnun kaldıgını yazabilir ama sen illada cihandide illada cihandide baskası olmasın dermis gibi inatla onu yazarsan bide üstüne üstlük yeni üyeysen insan bunda bi kurp arar cunku 5 yıldır ben bu topicdeyim nelerini gördük nelerini kız ayağına konuşup erkek ameliyat olan erkekler bile yazıyodu sonra ifşa oldular hotmail adreslerinden kalkıp sana nasıl %100 güvenelim bi anda üye olmussun bi andada illa cihandide diye tuturmussun herkeze ben ameliytımı oldum memnununm gitmek isteyenlerede tavsiye ederim dersen saygı duyarım ama bütün doktorları resmen karalamıssın hepsi yanlıs bi tek bu doktor demeye getirmissin yanlıs amacım tartısmaya girmek değil yapıcı bir konuşma.. ve ip demişsin ele geliyor o cilt dikiş ipini kastediyorsun sen icten kalıcı dikis her doktor koyar cihandidede koyuyor bi sormadınmı ona ben onlada görüsmüstüm zamanında bilipmi konusuyosun hala anlamadım ben seni.. kulak kıkırdağının içersinden kalıcı dikis koyuyor onu kastediyorum cilt dısına koydugu dikisi demiyorum benn
Birincisi dikkat edersen ben insanlara eğer çok kepçelik yoksa bu ameliyatı olmayın yazıyorum her fırsatta.Boşuna kulağı kestirmeye gerek yok.Bir kazancımda yok.İkinci mesele güvenip güvenmemen umrumda mı sanıyorsun.Ben araştırmalarım ve yaşadıklarım sonucu ercan cihandide ve rizede bulunan süleyman taş adlı doktorların bu konularda çok iyi olduğunu öğrendim.Yani kulak anatomisini tamamen çözen insanlar.Ben burun estetiğini gidip ercan beyle olun demiyorum çünkü o konuda hiç bir fikrim ve yaşanmışlığım yok.Ama kulakta söyleyebilirim.
Sen 5 sene boşuna araştırmışsın canım.Benim dediğimde kulak içindeki kalıcı dikişler.Benim ameliyatımda kulak boşluklarım yok oldu.Üstüne 3 ay geçtikten sonra kulak arkasından elime ip gelmeye başladı.Kulağın içindeki kalıcı dikişlerden bahsediyorum.Vücut reaksiyona girdiği için o ipleri dışarı atıyor.O ipler alındı ancak açılma olmadı.Benim sorunum yandan bakıldığında olan iğrenç görüntüydü.Cihandide tekniğinde olan ip flebin altına yerleştiriliyor ve oraya yeni bir doku oluşması sağlanıyor.Kulak kıkırdağının içinden ip geçilmiyor buraya dikkat et.Kulak kıkırdağı 3-4 yerinden iğne ile delinip ipler flepe tutturularak geri çekiliyor.Yani kulağı elinle geri aldığında oluşan görüntü neyse o.Bu yüzden ömür boyu ip gelme vb. sorun olmuyor.Ayrıca açılma riski veya ameliyatlı el ile sıkılmış kulak görüntüsü olmuyor.Klasik yöntemle olduğunda bazı kulaklarda kıkırdak yapısı bozuluyor ve büzülüyor.Olacak arkadaşlar ucuza kaçmasın biraz fazla verip iyi yerde olsunlar.Özellikle klasik ve iple olan yöntem ile değil. Cihandide tekniği uygulayan hangi doktor varsa ona sorsunlar.Bu işin dönüşü yok ömür boyu defolu gezersiniz yoksa.Dediğim gibi çok kepçelik yoksa bu ameliyatı olmayın derim.
Son düzenleme: