Durumun nasil cnm oldun mu amt?al canım al rüzgar esse çile valla saçımı şimdiden başladım toplamaya artık fön bile çekmeyeceğim yeterrrrr tüm detayları yazacağım yarın bi aksilik olmazsa inşallah
Bilgilendirebilirsen seviniriz gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durumun nasil cnm oldun mu amt?al canım al rüzgar esse çile valla saçımı şimdiden başladım toplamaya artık fön bile çekmeyeceğim yeterrrrr tüm detayları yazacağım yarın bi aksilik olmazsa inşallah
Sen naptin cnm neye karar verdin yada oldun mu amt?Kızlar benim olmak istediğim doktor 6senelik plastik cerrah ustelik 900 tlye olucam ameliyatı öğrenci oldugum için biraz indirim yaptırdım çok kararsızım 6sene biyandan çok az geliyo ama 15seneliklerde bile hata olabiliyo bence şans işi ne yapacağımı şaşırdım valla
Gecmis olsun cnmçıktım ameliyattan 2 saate yakın sürdü sanırım sağ kulağımda baya uğraştı uyuşukluk geçti sadece sağ kulağımda hafif bi sızı var tabi ağrı kesici iğne ve haplardan dolayı da az hissediyo olabilirim ama ağrı yok denecek kadar az bende ameliyat çok basitti hiçbir şey hissetmedim iğne de acıtmadı 2 gün sonra pansumana gidicem banta geçiş yapacakmışım şu an bi sıkıntı yok gibi kulağımı azıcık gördüm kepçelik gitmişti ama tam göremedim görmek de istemedim artık perşembe günü bakarım
lokaldi evet bütün sesleri duyuyosun kıkırdakla olan işlemler can sıkabiliyor ama canın acımıyor fena halde uyuşuyor çünkü benim sol kulakta hiç ağrı yok sol sızıntı şeklinde kanadı hastanedeyken ve şu an sızlıyo dokununca da acıyo inş geçer bu ya 2 gün beklicem artık eskişehirde oldum memnun kalırsam daha sonra doktor adı paylaşırım :)Gecmis olsun cnm
Lokal oldun sanirim amt esnasindaki duygularindan bahsedebilir misin ayrica kime olmustun amt?
Anladim cnm gecmis olsun unarim iyi olursun ben de bu ay icine gun aldim insallah oluyorum amt.amt dan sonra belli bi sure sisliklerin odemin acinin hassasiyetin gecmesi icin gerekli bir hafta 10 gun en azindan.bakalim ben de lokal olucam heralde.cok korkarsam belki genel olurum bilemiyorumsol sızıntı şeklinde kanadı demişim sağ olacak :) uykum var ama nasıl uyunur bilemiyorum
sağ ol canım benim epey bi diş dolgusu ve çektirme durumlarım oldu iğneden korkmuyorum bu da ne kadar zor olabilir dedim ve ben kulaklarımdan bıkmıştım kesip alsa umrumda değil yani :) kesinlikle acı duymuyosun lokalde fakat kıkırdakların inceltilişini dikilişini duyuyorsun sanırım bunu 1 ay atlatamam arada geliyor zihnime ama yine olsam yine lokal olurum tam anlattığım gibi yaptı kulağımı tepedeki ışığı kapatınca ordan kendimi gördüm ayna yoktu inşallah açılma olmaz anlattığımda gerekli açıklık payı vardı tam yapışık istemedim ilk çektiğim anda fotosunu koyucamAnladim cnm gecmis olsun unarim iyi olursun ben de bu ay icine gun aldim insallah oluyorum amt.amt dan sonra belli bi sure sisliklerin odemin acinin hassasiyetin gecmesi icin gerekli bir hafta 10 gun en azindan.bakalim ben de lokal olucam heralde.cok korkarsam belki genel olurum bilemiyorum
Anladim cnm cok gecmis olsun tekrar ben de bir bucuk iki haftaya oluyorum gunu aldim cunku hersey buraya kadarmis.uzun arastirmalar sonucu kader beni bu noktaya getirdi.insallah hepimiz icin guzel olur.iletisimi kesmeyelim tecrubelerimizden yararlanalim olur musağ ol canım benim epey bi diş dolgusu ve çektirme durumlarım oldu iğneden korkmuyorum bu da ne kadar zor olabilir dedim ve ben kulaklarımdan bıkmıştım kesip alsa umrumda değil yani :) kesinlikle acı duymuyosun lokalde fakat kıkırdakların inceltilişini dikilişini duyuyorsun sanırım bunu 1 ay atlatamam arada geliyor zihnime ama yine olsam yine lokal olurum tam anlattığım gibi yaptı kulağımı tepedeki ışığı kapatınca ordan kendimi gördüm ayna yoktu inşallah açılma olmaz anlattığımda gerekli açıklık payı vardı tam yapışık istemedim ilk çektiğim anda fotosunu koyucam
Benim doktorum da derideki gevsene payini hesap ederek zaten bikac milim daha geriye aliyorum dedisağ ol canım benim epey bi diş dolgusu ve çektirme durumlarım oldu iğneden korkmuyorum bu da ne kadar zor olabilir dedim ve ben kulaklarımdan bıkmıştım kesip alsa umrumda değil yani :) kesinlikle acı duymuyosun lokalde fakat kıkırdakların inceltilişini dikilişini duyuyorsun sanırım bunu 1 ay atlatamam arada geliyor zihnime ama yine olsam yine lokal olurum tam anlattığım gibi yaptı kulağımı tepedeki ışığı kapatınca ordan kendimi gördüm ayna yoktu inşallah açılma olmaz anlattığımda gerekli açıklık payı vardı tam yapışık istemedim ilk çektiğim anda fotosunu koyucam
Yok canım daha olmadım para olsa bugün gider olurum biyandan ailem kesinlikle karşı onlardan habersiz gidip olucamda acaba ameliyattan sonra rahat otobüse falan binebilir miyim nası acı olacak onları hesaba katamıyorum tabiSen naptin cnm neye karar verdin yada oldun mu amt?
Anladım cnm ınsallah en kısa zamanda halledersın.ben aıleme durumu anlatmıstım saolsun anlayısla karsıladılar ve desteklerını eksık etmıcekler cunku hersey kesınlestı hayırlısıyla.ayrıca ben de maddı durumu gecen yaz calısarak elde etmıstım.Allahın ıznıyle guzel olur hepımız ıcınYok canım daha olmadım para olsa bugün gider olurum biyandan ailem kesinlikle karşı onlardan habersiz gidip olucamda acaba ameliyattan sonra rahat otobüse falan binebilir miyim nası acı olacak onları hesaba katamıyorum tabi
Amin canım inşallah istediğin gibi olur senindeAnladım cnm ınsallah en kısa zamanda halledersın.ben aıleme durumu anlatmıstım saolsun anlayısla karsıladılar ve desteklerını eksık etmıcekler cunku hersey kesınlestı hayırlısıyla.ayrıca ben de maddı durumu gecen yaz calısarak elde etmıstım.Allahın ıznıyle guzel olur hepımız ıcın
Ne kadara olucaksınAnladım cnm ınsallah en kısa zamanda halledersın.ben aıleme durumu anlatmıstım saolsun anlayısla karsıladılar ve desteklerını eksık etmıcekler cunku hersey kesınlestı hayırlısıyla.ayrıca ben de maddı durumu gecen yaz calısarak elde etmıstım.Allahın ıznıyle guzel olur hepımız ıcın
binersin tabi ben tramvayla döndüm biraz bakışlara maruz kaldım ama kapşonluyu örtünce çok dikkat çekmedim kafanda kocaman bi sargı oluyo ailenden gizli olacaksan evde olmamaları lazım yoksa saklanmaz baya büyük sargı ağrı gece oluyo ben bunu tahmin ettiğim için 2 gün uykusuz gittim ameliyata gece güzel uyudum şimdi biraz ağrım var yarına sargılarım alınacak ağrım baya azalmış durumda sargıyı şöyle tarif edeyim pektemek bandajı yaz googleye ondan biraz daha kalın oluyo :)Yok canım daha olmadım para olsa bugün gider olurum biyandan ailem kesinlikle karşı onlardan habersiz gidip olucamda acaba ameliyattan sonra rahat otobüse falan binebilir miyim nası acı olacak onları hesaba katamıyorum tabi