Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bence güzel olmuş.kafanıza takmayin.nazarlik deyin artik.umarim ip gelme sorunu yasamazsiniz biz gibi
dikkat edin enfeksiyon kapmasin.
Eriyen dikişmi koyuldu sizde anlamadım. bize dış kısma kalıcı dikiş yapıldı oda 15 gün içinde alınıyor alınmadı henüz daha

Eriyen dikişmi koyuldu sizde anlamadım. bize dış kısma kalıcı dikiş yapıldı oda 15 gün içinde alınıyor alınmadı henüz daha

Kulak arkasinda eriyen dikiş oluyor 10 gün sonra alınıyor.Lakin klasik teknikle yapildiysa ameliyat kikirdaklarin içine kalıcı ipler yerlestiriliyor.Zamanla vücut o ipleri dışarı atiyor.

Birde çok kepçelik yoksa bu ameliyatı olmayın. Herseyin doğali güzel gerçekten.durduk yere iyice psikolojiniz bozulmasın

Mineli reklam yapacak degilim. Gir tez arastirmasina bak. Cihandide teknigi avrupada 1. Secildi.Dogal görünüm elde ediliyor ve ne acilma ne ele ip gelme sorunu olmuyor.Ben yasadiklarimizi yaziyorum.klasik olan teknikte kulak yapisina göre çoğu kişide kulak bosluklari yok oluyor.Ki kulak bosluklari yok olmasi demek 45 derece acidan kotu bir goruntu demek.Resim atmış arkadas.bende arkadasa ulasip resim atacagim.Bilmiyorsunuz konusma bari.Reklam yapacak olsam ilk firsatta doktorun ismini yazardim.6 ay arastirdik arkadas kafayi yiyecekti yoksa.Sende yeni ameliyat olsun sanirim. 3 5 ay sonra kulak arkasindan ipler gelmeye başlarsa ağlama buralarda canimin içi
3 ay sonra kulak şekli oturuyor ipler çıkıyorsa bu iyi bir haber benim annem başka bir ameliyet olmuştu dikişini unutmuşlardı vücudu kendisi attı bi sıkıntı yok yani

ben dedim hatta doktoruma içerdeki ipler kalıcı mı ne olacak komplikasyon olursa dedim küçük bi operasyonla alırız dedi ama dediğin gibi 3-5 ay sonra vücut kendi atıyorsa güzel olur

ben dedim hatta doktoruma içerdeki ipler kalıcı mı ne olacak komplikasyon olursa dedim küçük bi operasyonla alırız dedi ama dediğin gibi 3-5 ay sonra vücut kendi atıyorsa güzel olur
canım ipler atarsa görünmeyen bi bölgede sıkıntı olmaz aynı fonksiyonuna devame der. kulak içinde öyle fonksiyonuna bişey olmaz ama tekrar açılır göürntü eski hale gelebilir

Boş konusuyosun mineli.Neden daha iyisi varken eski teknikle yapilsin.insanlar salak mi yoksa kobay mi.bura turkiye.olumsuz sonuc aldin mi tek kaliyosun.eger 2 kulak boslugun yok olsa ve 1 omur öyle yasaman gerekse bu ukala tavirlarini gorurdum.bir teknik bulunmuş ne ip gelme ne acilma ne de ameliyatli bir kulak görüntüsü olmuyor.Olacak arkadaslar ucuz veya pahali olan yer iyidir kafasinda olmasin arastirsin.cihandide teknigi yazin.tezin icinde hasta fotolari var zaten.Ben reklam için değil insanların cani yanmasin diye yaziyorum.

Boş konusuyosun mineli.Neden daha iyisi varken eski teknikle yapilsin.insanlar salak mi yoksa kobay mi.bura turkiye.olumsuz sonuc aldin mi tek kaliyosun.eger 2 kulak boslugun yok olsa ve 1 omur öyle yasaman gerekse bu ukala tavirlarini gorurdum.bir teknik bulunmuş ne ip gelme ne acilma ne de ameliyatli bir kulak görüntüsü olmuyor.Olacak arkadaslar ucuz veya pahali olan yer iyidir kafasinda olmasin arastirsin.cihandide teknigi yazin.tezin icinde hasta fotolari var zaten.Ben reklam için değil insanların cani yanmasin diye yaziyorum.
Tektanem sız oldunuz mu amelıyat? Nasıl bu kadar net bır kanıya vardınız? Acıklarsanız sevınırız ayrıca herkes arastırması dogrultusunda bır karar vermıs ınsallah herkes ıcın ıyı sonuclar gercekleşir. Oyle cok basıt bı amt degıl sonucta bı mudahele var ama oyle cok buyuk bır amt da degıl.kımse bu durumdan hastalık sebebıyle sıkayetcı degıl herkes psıkolojık olarak sıkayetcı.yorumunuza yazdıgınız teknık hakkında bızı bılgılendırırsenız sevınırız

Tektanem sız oldunuz mu amelıyat? Nasıl bu kadar net bır kanıya vardınız? Acıklarsanız sevınırız ayrıca herkes arastırması dogrultusunda bır karar vermıs ınsallah herkes ıcın ıyı sonuclar gercekleşir. Oyle cok basıt bı amt degıl sonucta bı mudahele var ama oyle cok buyuk bır amt da degıl.kımse bu durumdan hastalık sebebıyle sıkayetcı degıl herkes psıkolojık olarak sıkayetcı.yorumunuza yazdıgınız teknık hakkında bızı bılgılendırırsenız sevınırız

Kulak yapısı sonuçta çok önemli.eger kikirdak cikaracam diyorsa doktor kim olursa olsun o ameliyatı olmayın derim. Kendi görüşüm tabi

2015-06-14-2522.jpg 2015-06-14-2522 (2).jpg

Bence gayet basarılı olmus benım doktorum da ılk basta oldukca bıtısık durucak dedı derıdekı gevseme payını hesap ederek gerıye alıyorum cunku demıstı.bır ıkı hafta ıcınde tam seklını alır demıstı.

tektanem biliyosundamı konuşuyosun bilmedenmi konuşuyosun yoksa ? ben yıllardır bu kepçe kulak topiğindeyim bazı doktorlar kıkırdak cıkararak ameliyat yapar bazıları törpüler o kıkırdağa rahat sekil vermek ve eski haline dönmemesi için yapıyor bunu doktorlar.. kepçe kulak ameliyatı arkadaslar kolay bir ameliyat değil ömür boyu kalıcı dikisler koyuyolar kulak icerisinden cünkü kıkırdak hafızalıdır icerdeki ipler 10 sene sonra bile içten kopsa veya gevsese kulak gine acılır o yüzden kulak kalıcı olması için kalıcı dikisler atarlar girin google kıkırdak hafızasını araştırın pek fazla bilgisi olmayan arkadaslarada bilgilenmesi için yazdım yüz güldürücü bi ameliyat ama doktoruna olursan isin iyisine yok cihandideymis yok neymis kendisi bulmus vs oda aynı işlevi yapıyor ama farklı yapıyor oda içten kalıcı iplerle dikis atıyor kıkırdağa şekil veriyor ..

Herkesın teknıgı farklı tabı sonucta
En ıyısı hangısıyse en ıyı sonucları hangısı verıyorsa sonucta herkes arastırmaları dogrultusunda kararını verıyor doktora.
Ama bence kıkırdak cıkarma ıslemı gercekten hastalık derecesınde olan gruba dahıl olabılır.ama bızım burdakı kıtle yanı psıkolojık tarafında olan kıtlede kıvrımı en dogal sekılde olusturmak amac.ben boyle dusunuyorum ve amt gunumu beklıyorum hayırlısıyla : )
Bu arada kalıcı dıkıs atılıyo dıyosun da kıkırdak hafızasını degıstırmek degıl mı zaten cerrahı ıslemdekı amac.yapısıyla oynadıgın bısey nasıl 10 yıl sonra eskı halıne donsun mantıklı dusun

tektanem biliyosundamı konuşuyosun bilmedenmi konuşuyosun yoksa ? ben yıllardır bu kepçe kulak topiğindeyim bazı doktorlar kıkırdak cıkararak ameliyat yapar bazıları törpüler o kıkırdağa rahat sekil vermek ve eski haline dönmemesi için yapıyor bunu doktorlar.. kepçe kulak ameliyatı arkadaslar kolay bir ameliyat değil ömür boyu kalıcı dikisler koyuyolar kulak icerisinden cünkü kıkırdak hafızalıdır icerdeki ipler 10 sene sonra bile içten kopsa veya gevsese kulak gine acılır o yüzden kulak kalıcı olması için kalıcı dikisler atarlar girin google kıkırdak hafızasını araştırın pek fazla bilgisi olmayan arkadaslarada bilgilenmesi için yazdım yüz güldürücü bi ameliyat ama doktoruna olursan isin iyisine yok cihandideymis yok neymis kendisi bulmus vs oda aynı işlevi yapıyor ama farklı yapıyor oda içten kalıcı iplerle dikis atıyor kıkırdağa şekil veriyor ..

Ben gayet iyi biliyorum sen merak etme.Kikirdak cikarildiginda kulak boslugunda bazen tuhaf bir görüntu oluşuyor.Senin bişey bilmediğin belli asil.Klasik teknikte kikirdagin icinden ip geçiliyor bu da bazı hastalarda elle sıkılmış görüntü veriyor.cihandide tekniginde kikirdaktan ip geçme yoj o yüzden daha sağlıklı ve daha doğal sonuçlar elde ediliyor.yasadiklarimizi yazıyoruz bol keseden sallama lütfen.insanların hayatiyla oynamayin. Yok basit ameliyat yok bilmem ne. Zor ameliyat kardeşim herkesin kulak yapısı bir değil

kendiniz bu foruma yeni üyesiniz neden sürekli cihandideyi övdüğünüzü ben gayet iyi anladım zaten türkiyede binlerce doktor var hepsi yanlıs bi cihandidemi dogru ? :KK70: siz cihandidenin sekreteri yada calısanlarından birisiniz ona müşteri topluyosunuz son zamanlarda bu tarz olaylar diğer topiclerdede artmaya basladı doktorlar bu yollarla müşteri cekmeye calısıyor cok samimiysen whatsapdan konusalım ben 5 yıldır bu topicdeyim ve türkiyede görüştüğüm bi cok prof plastik cerrahı doktor var ve ben dünyadaki tüm kepçe kulak ameliyatlarının bi cok videosunu izledim kesin bilgim olmasa kesin ve net konusmam amacın reklam biliyorum o yüzden insanlar sadece tek doktora yönlendirmeye calısman yanlıs dünyada bi cok doktor farklı teknikler arastırıp farklı teknikler uyguluyor dünyada 2 tane kabul gören teknik geçerli biri amerikada lazerle kıkırdağa şekil verme 2 incisi klasik ameliyatla kulağa şekil verme zaten cihandide tekniğide klasik bir ameliyat tek farkı dikişi diğer doktorlardan farklı bi sekilde attıgı kulak kıvrımını ön plana cıkartıgını söylüyor ama bu zamana kadar gördüğüm ameliyatlarla hemen hemen aynı kulak kıvrımları hepsi kulak arkasından yapılıyor sadece farklı dikis yöntemi kullanıyor hepsi bu bu anlatmak istediğim kepçe kulak ameliyatı videoalrını izleyen arkadaslar demek istediğimi daha iyi anlıcaktır..

Herkesın teknıgı farklı tabı sonucta
En ıyısı hangısıyse en ıyı sonucları hangısı verıyorsa sonucta herkes arastırmaları dogrultusunda kararını verıyor doktora.
Ama bence kıkırdak cıkarma ıslemı gercekten hastalık derecesınde olan gruba dahıl olabılır.ama bızım burdakı kıtle yanı psıkolojık tarafında olan kıtlede kıvrımı en dogal sekılde olusturmak amac.ben boyle dusunuyorum ve amt gunumu beklıyorum hayırlısıyla : )
Bu arada kalıcı dıkıs atılıyo dıyosun da kıkırdak hafızasını degıstırmek degıl mı zaten cerrahı ıslemdekı amac.yapısıyla oynadıgın bısey nasıl 10 yıl sonra eskı halıne donsun mantıklı dusun
demek istediğimi tam anlamamıssın şunu kastediyorum kulak kıkırdağı hafızalıdır buna kalıcı şekil vermezsen acılma yapar o yüzden doktorlar içten kalıcı dikişler atıyorki ''ömür boyu acılmasın''.. plastik cerrahlar derslerde bu kıkırdak hafızasını görürler.. kulak hafızası ömür boyu değişmez kulaktaki dikis 10 yıl kalsa mesela sonra o kulagı acıp dikisleri cıkarsalar kulak direk eski haline döner kıkırdak böyle meret bişey böyle bişey olmasaydı doktorlar içteki kıkırdağa iple içerden düğüm attıktan 1 yıl sonra cıkartırdı hasta hiç rahatsız olmasın die neden ameliyatdan sonra kulak kıkırdagının içerisindeki dikisi cıkartmaz doktorlar kulak kıkırdağı hafızalı diye ömür boyu kalıcı kalsın diye anlatmak istediğim olayı anlamıssınızdır umarım arkadaslar yüz güldürücü bi ameliyat güvenilir ellerde

demek istediğimi tam anlamamıssın şunu kastediyorum kulak kıkırdağı hafızalıdır buna kalıcı şekil vermezsen acılma yapar o yüzden doktorlar içten kalıcı dikişler atıyorki ''ömür boyu acılmasın''.. plastik cerrahlar derslerde bu kıkırdak hafızasını görürler.. kulak hafızası ömür boyu değişmez kulaktaki dikis 10 yıl kalsa mesela sonra o kulagı acıp dikisleri cıkarsalar kulak direk eski haline döner kıkırdak böyle meret bişey böyle bişey olmasaydı doktorlar içteki kıkırdağa iple içerden düğüm attıktan 1 yıl sonra cıkartırdı hasta hiç rahatsız olmasın die neden ameliyatdan sonra kulak kıkırdagının içerisindeki dikisi cıkartmaz doktorlar kulak kıkırdağı hafızalı diye ömür boyu kalıcı kalsın diye anlatmak istediğim olayı anlamıssınızdır umarım arkadaslar yüz güldürücü bi ameliyat güvenilir ellerde

Öncelikle ercan cihandideyle en ufak bir bağım veya çıkarim varsa şurdan şuraya adım atmak nasip olmasin.Hemen etiketi koydun sen kimsin kimi yargiliyosun?

Gelelim ameliyata ,demişsin ki kikirdaktan ip alinirsa geri haline döner.Güzelim 3 5 ay sonra o ipler eline geldiginde doktor onları aliyo ve eski haline de dönmüyo.bazende ipler oldugu halde aciliyo kulak yapisi burda etken.Internette videolarda hersey cok basit gösterilir.belli ki sabah kuşağı falan aran iyi.Sende bunlara kananlardansin.Ben yasadigimi söyledim.Su an kepçe kulak tamirinde 2012 senesinde Avrupada 1. Lik unvani alan bir doktordan bahsediyoruz.Ve tıp literaturune kendi soy ismiyle bu gecti.bu da diğer doktorlardan farkı.Arastirabilirsin allah akıl fikir vermis.Mesela iple kulak estetigi tipta yok cunku kabul gormedi.farki anlarsin umarim.kikirdagin içinden ip geçilmesi çoğu kulak yapısını bozuyor.Cihandide tekniginde kikirdaktan ip gecilmiyor elinle geri yatirmis gibi oluyor.flep teknigi var dunyada bu kullanilmaya baslandi ve acilma riski 0. Tezi nette mevcut girip okuyabilirsin.insanlari yanlış yonlendirme.Bu ameliyat zor bir ameliyat.tekrar yaziyorum aşırı kepçelik yokda kulaginizi boşuna kestirmeyin.doğal olan her zaman iyidir

Burası Türkiye hala videolarla inanıp savunuyosun.2 video izleyip bilgi sahibi oldugunu mu dusunuyosun.Arkadaslarimin kulaklari ne hale geldi görsen böyle konusmazdin.15 senelik doktorlar bunu yapan isim vermeyecegim.Neyse kendi düşen ağlamaz.Ben faydali olmak için yazdim.Seninle laf yaristiracak ne gücüm ne de sabrim var.

Burası Türkiye hala videolarla inanıp savunuyosun.2 video izleyip bilgi sahibi oldugunu mu dusunuyosun.Arkadaslarimin kulaklari ne hale geldi görsen böyle konusmazdin.15 senelik doktorlar bunu yapan isim vermeyecegim.Neyse kendi düşen ağlamaz.Ben faydali olmak için yazdim.Seninle laf yaristiracak ne gücüm ne de sabrim var.
ben kolay bi ameliyat demedim yazdığımı iyi oku ben ne demişim orda iyi doktorunu bulursan yüz güldürücü bi sonuç alırsın demişim önüne her gelen doktora yaptır diye bi kelimem yok .. 2 incisi 2 video değil 5 yılın birikimi ve bi cok kepçe kulak ameliyatı olan hastayla topicten konusup görüsmüslüğüm var reelde bizzat ve istanbulda bi cok doktorlada görüsmüşlüğüm var ben bu işi iyi araştırmasam net konuşmam zor bir ameliyat cogu kişinin ameliyat sonrası 2 inci ameliyatını hatta 3 ameliyat oldugunuda gördüm ve biliyorum bana söylüyolardı bizzat hatta topic gecmislerinde tek tek oku görebilirsin bi cok kisiyide hiç tecrübesiz bi doktora gitme diye uyarmısımdır demek istediğim tek doktor bu işte en iyisi değil ozaman diğerlerinide silip karalamış olursun buda yanlıs sana örnek veriyim izmirde biri oturuyor ama durumu yok istanbula gelmeye bu şahıs cihandidiye olamıcak diye ameliyat olmasınmı ameliyatını yararlı bilgi olması için herkez memnun kaldıgını yazabilir ama sen illada cihandide illada cihandide baskası olmasın dermis gibi inatla onu yazarsan bide üstüne üstlük yeni üyeysen insan bunda bi kurp arar cunku 5 yıldır ben bu topicdeyim nelerini gördük nelerini kız ayağına konuşup erkek ameliyat olan erkekler bile yazıyodu sonra ifşa oldular hotmail adreslerinden kalkıp sana nasıl %100 güvenelim bi anda üye olmussun bi andada illa cihandide diye tuturmussun herkeze ben ameliytımı oldum memnununm gitmek isteyenlerede tavsiye ederim dersen saygı duyarım ama bütün doktorları resmen karalamıssın hepsi yanlıs bi tek bu doktor demeye getirmissin yanlıs amacım tartısmaya girmek değil yapıcı bir konuşma.. ve ip demişsin ele geliyor o cilt dikiş ipini kastediyorsun sen icten kalıcı dikis her doktor koyar cihandidede koyuyor bi sormadınmı ona ben onlada görüsmüstüm zamanında bilipmi konusuyosun hala anlamadım ben seni.. kulak kıkırdağının içersinden kalıcı dikis koyuyor onu kastediyorum cilt dısına koydugu dikisi demiyorum benn

X