Merhaba Arkadaşlar,
Ben 1 ay önce hem kepçe kulak ameliyatı hem de sol kulak zarımda ki delikten dolayı zar ameliyatı oldum. (ikisi bir arada genel anestezi ile birlikte oldu.)
iki operasyon geçirdiğim için ilk günlerde sızlamalar oldu, 3 gün hastanede yattım. 1 hafta boyunca kulağıma sargılı baskılar uygulandı, kulağımı ilk (3. gün) gördüğümde bana çok büyük geldiler normaldir ameliyat oldum şişik olması çok normal. medikal den kulağım için özel bir bant alıp 2. hafta gece gündüz taktım. 3. ve 4. hafta ise sadece geceleri taktım. 2 haftadır gündüzleri kulaklarım görünür bir şekilde geziyorum Allah'ıma şükürler olsun o kadar çok mutluyum ki yıllardır hayalini kurduğum bir şeye kavuşmuş gibi hissediyorum. saçımı hep toplamak istiyorum. Arkadaşlar, eş dostlar güzelliğime güzellik katığını söylüyor tabi çoğu kişiye de söylemedim estetik olduğumu.. tamamen geriye yapışık olmadı o kadar doğal oldu ki asla kimse ameliyat olduğumu anlamaz başka bir doktora kontrole gittim kim yaptıysa helal olsun ne kadar doğal ve güzel olmuş dedi.. Sanırım bu işler biraz şans işi 20 yaş üstü olduğum için (devlet hastanesinde ameliyat oldum) psikolojimi etkilediği gerekçesiyle sağlık kurulu raporu çıkardım ve ameliyat ücretsiz oldu. Bunun için de çok sevindim. Araştırma hastanesi olduğu için de bir 10 dr. incelemiştir kulağımı sizlere önerim durumu olmayan arkadaşlar sizde iyi bir devlet hastanesinde bu ameliyatı olabilirsiniz. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Bol saç toplamalı günler
)