- 14 Mart 2015
- 1
- 0
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kalsa yarın olurum o kadar bunaldımki saklamaya çalışmaktan ege üniversitesi tıp fakul.hastanesine gittim ssk estetik diye odemiyo dedi. Büyük bi hayal kırıklığı yaşadım bende öyle sanıyorum sen kbb bolumune mi gittin estetik cerrahi bolumunemi?
tamam canım teşekkurler çok geçmiş olsunSağlık kurulundan rapor çıkardığında mutlaka ödemek zorunda SSK.İstersn bir bilir kişiye tekrar danış bazıları baştan savma iş yapabiliyor hastanelerde ben kbb de oldum ameliyatımı hem kulak zarıma yama hemde estetiğimi yaptılar.
Bende hic olmuyo demiyirum zaten oluyo ama ihtimal cok dusuk isinizi riske atmaya degmez diyorum..Şöyle yorum yapanlar içimi karartıyoya adamlar yüz nakli yapıyo kepçe kulağı niye yapamasınlar. Büyük konuşmakta istemiyorum ama bence kulak yapısıyla alakalı :/
Eğer herşeyini etkiliyosa değer bence:/Bende hic olmuyo demiyirum zaten oluyo ama ihtimal cok dusuk isinizi riske atmaya degmez diyorum..
arkadaşlar merhaba kocaeli izmit de bu ameliyatı olan varmı ben tek kulaktan olucam lakin çok araştırma yapamadım çalışma durumumdan dolayı hazirandan sonra inşallah boşum ve amelıyat olmak istiyorum varmı bu şehirde tanıdıgnız önerebilecegınız doktor.
sağlık kurulundan rapor çıkarmak da ücrete tabi sanırım(100-300tl olarak duymuştum) ama tabi ameliyat ücretinden çok daha düşük bir ücret olduğunu biliyorum.tamam canım teşekkurler çok geçmiş olsun
Arkadaslar ben ameliuat olali 7 ay oldu kulaklarim istediğim gibi dehil ve git gide acildi tam eskiso kadar degil ama kepkepceyim yine.. revizyon olmayi suan dusunmuyorum hic ve olmak isteyen arkadaslara diyorumki hic bu zahmetleri cekmeye gerek yok ki sacinizla kamufle edebiliyosunuz.. varsn omur boyu sacimi toplamiyimda herseyim orhorjinal olsun ve saglikli olsun.. inanin bende olmadan once ne olirsa olsun olacagm bu ameliyati diyodum babamlara karsi ciktim okula gitmem uniyi birakirim dedimm falan amaa simdi kopekler gibi pismaanimm..yine cok sukur eskisi kadar hassas deil ama her saniye akliniz kulaklarda biri dokunacakmi cekececkmi bugun dahami fazla açılmış falan diye..velhasilkelam cidden ama cidden bu ameliyaylarda forumdada okudklariniza bakarsiniz anlarsiniz ki mutli olan cok az hic yok demiyom ama cok az gercekten o yüzden hic risk almaya degmezz bi suru kulaklari kamufle edecek sac modelj var onlari arastirin ne biliyim iste amaa yapmayin bu ameliyati simdi bazilariniz sana ne oluyo diyebilir ama dusunun sizi tanimiyorum bile banane yapsinlarda gorsunler gunlerini diyebilirim fakat bunu ustumde yuk olarak goruyorum ve gercekten olmayin bu ameliyati ve hic bi ameliyati bi kisiyi bile bu fikrinden alikoyabildiysem ne mutlu bana.. biz yandik siz yanmayin .. isinizi sansa birakipta bu işe kalkismayin vee unutmayin muayene oncesi doktorlarin dediklerinin yuzde 90 ni palavra para gelecegi icin hep iyi yonlerini tatli yonlerini anlatiyolar.. ve emin olun hic bi estetik doktorunun kepce olan kulaklarini duzwltecegini sanmiyorum cunku onlar biliyolar farkindalar ama para ugruna millete yapiyolar.. neyse cok konustum zaten fazla girmiyom siteye girmişken yaziyim dedim..Allaha emanetsinz Allah sifa versn olanlara. Olmayanlarada Allah gonullerine ferahlik versinde atsinlar bu fikri akillarindan...
Peki sen ameliyattan önce konusmusmuydun açılma olursa revizyon yapıcakmısınız diyearkadaşlar secrett1in mesajını okuyunca bende peşinden yazmaya karar verdim,
arkadaşlar, bende doktora tekrar muayene gittim ve benimde açılan kulağım için tekrar revizyon olmak istediğimi belirttim. doktor da bana tekrar maceraya atılmaya gerek yok, ben sana tamam desem bile asistanım x bey bu kulağa revizyon yapmaz,seni vazgeçirmeye çalışır dedi.(neden öyle birşey söyledi, ben asistanın mı müşterisiyim onu da bilemiyorum ama) ama ille de istersen deneriz gibi cümleler söyledi(bu cümlelerden sonra ben aradığımda bana revizyon için gün verirlermi onu da bilmiyorum) bu arada revizyon yaptığım kulaklatında %90ı bu şekilde gibi bir cümlede kullandı konuşmalarımızın arasında. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bilemiyorum ama. aileme söylediğim zaman inanın senin önceki ile şimdiki hali arasında bir fark yok diyorlar.üç aydan sonra açılma yok diyorlar ama ben üç ayki fotolarıma bakıyorum bariz fark var,
o kadar para veriliyor, kulaklar 1 yıl bile kapalı kalmayacaksa, doktorlar yaptıkları işin arkasında durmayacaksa ben ne anladım o işten. o para ile kendinize başka yatırım da yapabilirsiniz, ornegin cilt bakımları var, spor salonuna yazılırsınız,
bu arada emin değilim ama oyuncu ayşe tolga içnide sosyal medyada kulak ameliyatı olmuş ve kulağını düzelttirmiş diye okumuştm(sosyal medyada okuduğumuz herşeye inanmayın dedikleri içni emin değilmi) ama haftasonları bir gazetenin ekinde yazıyor takip ediyorum yazılarını oradaki fotograflarında kulak ameliyatı olmamış gibi fotoğrafları,
kendisine de mail atıp sormayı düşünyorum hatta konuyu.
çok çok iyi düşünün ameliyat olmadan önce.
tabiki zaten sen sormadan bütün doktorlar söylüyor gerekirse revizyon yapacağız diye.Peki sen ameliyattan önce konusmusmuydun açılma olursa revizyon yapıcakmısınız diye
Şimdi niye böyle diyoki hem ameliyatıda asistanına neden yaptırıyo. Siz devlettemi oldunuztabiki zaten sen sormadan bütün doktorlar söylüyor gerekirse revizyon yapacağız diye.
devlete olursanız tabi asistanlar yapar ve kötü bir sonuç çıkma ihtimali son derece yükselir.profosore guveniyorsaniz sorun fiyatini, uygunsa o yapsın.Şimdi niye böyle diyoki hem ameliyatıda asistanına neden yaptırıyo. Siz devlettemi oldunuz
Her devlet hastaneside asistana yaptırmıyodur belkidevlete olursanız tabi asistanlar yapar ve kötü bir sonuç çıkma ihtimali son derece yükselir.profosore guveniyorsaniz sorun fiyatini, uygunsa o yapsın.