Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

devlete olursanız tabi asistanlar yapar ve kötü bir sonuç çıkma ihtimali son derece yükselir.profosore guveniyorsaniz sorun fiyatini, uygunsa o yapsın.
hayır devlette olmadım. özel bir doktorda oldum ameliyatı.
bende zaten neden böyle söylediğini sizler gibi anlayamamış durumdayım.

evet amt olalı yaklaşık 5 saat oldu.biraz ağrı var.cuma günü sargılarım açılacak.ağzımı açmakta zorlanıyorum sargı yüzünden.

arkadaşlar sorularım var:

ağrılarım artar mı?

yaraların daha hızlı iyileşmesi için ne yapmayılım?

ameliyat kolay ama sonrası için değer mi bilmiyorum.
bol bol kemik suyundan yapılmış yiyecekler ye hatta kemiğin içindeki iliği haşlayıp çıkart onu bi yemeğin içine kat ye .. bol bol ciğer yedim ben portakal suyu gibi c viyaminli yiyecekler de yara iyileşmesini hızlandırıyor ben amaliyat sonrası 1 haftada bile azııck kilo aldım ama doktor kontrolüne gittiğimde nasıl güzel bakmışşsın çabuk iyileşmiş dedi kilo geri verilir önemli değil ama beslenme çok önemli çinko ağırlıklı şeyler de yemen önemli ben çok araştırdım bunları yiyin dedi yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. antibiyotıklerini de tam zamanında düzenli almalısın

ben dvlette oldum yanında asistan yoktu bile bi tane yardımcı hemşiresi vardı o kadar 1 buçuk saat ugraştı simdilik memnunum 3 ay oldu umarım böyle de kalır

bol bol kemik suyundan yapılmış yiyecekler ye hatta kemiğin içindeki iliği haşlayıp çıkart onu bi yemeğin içine kat ye .. bol bol ciğer yedim ben portakal suyu gibi c viyaminli yiyecekler de yara iyileşmesini hızlandırıyor ben amaliyat sonrası 1 haftada bile azııck kilo aldım ama doktor kontrolüne gittiğimde nasıl güzel bakmışşsın çabuk iyileşmiş dedi kilo geri verilir önemli değil ama beslenme çok önemli çinko ağırlıklı şeyler de yemen önemli ben çok araştırdım bunları yiyin dedi yaptım ve gerçekten faydasını gördüm. antibiyotıklerini de tam zamanında düzenli almalısın
canım çok teşekkür ederim.:21:

hafta sonu sargılarım çıktı.antibiyotiğim ise dün bittio_O.

bu şişlikler yaralar ne zaman geçer ki?verdiği bandaj çok sıkı ve ben bunu 1 hafta gece gündüz takmalıymışım.zaten ağızımı iyi açamıyorum, aynı zamanda çiğnemekte güçlük çekiyorum:KK1:yani anlayacağın zor durumdayım.o_O

Ben 3 gün önce oldum ameliyat şu an şişlikler dışında mükemmel bi kulak ama inşallah böyle kalır

arkadaşlar kıkırdaklarımızın kaynama süresi ne kadar acaba?merak ettim de:KK54:

kıkırdaklar kaynayınca kalıcı dikişleri çıkartmak gerekiyor mu?eğip bükerken sorun olmasın?

Ka
arkadaşlar kıkırdaklarımızın kaynama süresi ne kadar acaba?merak ettim de:KK54:

kıkırdaklar kaynayınca kalıcı dikişleri çıkartmak gerekiyor mu?eğip bükerken sorun olmasın?

Kalıcı dikisler kalıyor kulakta çıkmıyor diye biliyorum,valla hiç kolay bi süreç degil,bazen arada gerginlik hissediyorum ipmi kopuyo diye bakıyorum aynaya hemen,birde kulak arkamda acı oluyor hala,üstüne bastirdigimda,allah kolaylık versin hepimize,benim 8 ay oldu bu arada,herşeye rağmen yine de Ölurdum bu ameliyatı,çünkü Psikolojim bozulmuştu,kulaklarimi saklamaktan,mükemmel degil ama kulak saklama derdim yok,rüzgarı yağmuru düşünmüyorum

Ka

Kalıcı dikisler kalıyor kulakta çıkmıyor diye biliyorum,valla hiç kolay bi süreç degil,bazen arada gerginlik hissediyorum ipmi kopuyo diye bakıyorum aynaya hemen,birde kulak arkamda acı oluyor hala,üstüne bastirdigimda,allah kolaylık versin hepimize,benim 8 ay oldu bu arada,herşeye rağmen yine de Ölurdum bu ameliyatı,çünkü Psikolojim bozulmuştu,kulaklarimi saklamaktan,mükemmel degil ama kulak saklama derdim yok,rüzgarı yağmuru düşünmüyorum
Ben olalı 3 gün oldu yaralar ne zaman iyileşiyo şişlikler ne zaman geçiyo

arkadaşlar sizkeri rahatsız ediyorum ama bu bandı(nike saç bandı)çok sıkıyor.haliyle rahatsızlandım iyice.doktorum bir hafta(cumartesi günü sargıları çıkarmıştım) dolunca gündüzleri takma dedi.ben şu an daha gevşek olan ama kulaklarımı arkaya yapıştıran bir sac bandi kullanıyorum hem daha geniş.

demem o ki sorun olur mu?:KK17:

rumuz:topuz yapmak isteyen ve bu yüzden acılara katlanan bir dost.:oops:

Ben olalı 3 gün oldu yaralar ne zaman iyileşiyo şişlikler ne zaman geçiyo
Geçmiş olsun,bendeki yaralar uc ayda falan tam iyilesmisti,zaten hiç dokunamiyodum arkasına,aslında yikasam hafif ovarak çabuk iyilesirdi,sisler bir ayda iner dışardan farkedilmiyo da kendin anlarsın sadece,kolay süreç degil zor bi süreç yani sezeryan olanlar bile daha çabuk iyilesiyordur belki ,ama biz aylarca dikkat etcez darbe almasın Biyere takilmasin diye,ben hala dikkat ediyorum açıkçası,geceleri de bant takiyorum bir yıl tamamlanması lazim,ama psikolojik bir durum oldu bende Biyerde kalmaya giderken bile bandı yanimda götürüyorum,o kadar acı çektim maddi manevi sıkıntı yaşayınca hemen banttan kurtulayim diye düşünmedim,tavsiyem dikkat et hemen iyileşen bi amt degil süreç uzun,iplerin kikirdakla kaynamasi lazim vs.. sabir, bu ameliyattan sonraki en önemli kelimem oldu :)

Geçmiş olsun,ben doktorun verdiği bandı takiyodum sürekli,aslında bant cok sıkmıyor da kulak cok hassas ondan ağrı baskı oluyordu,arada çıkarıp havalandiriyodum acı bitiyordu ama bir ay gece gunduz taktım evdeydim hep,dışarı çıkarken kulak üstünden bagliyordum alışık değiliz ya açık dolaşmaya,sanki kulaklarıma bakıyorlar gibi geliyordu,doktorunun verdiği bandı tak özellikle geceleri tak,ınşallah istediğin gibi olur
arkadaşlar sizkeri rahatsız ediyorum ama bu bandı(nike saç bandı)çok sıkıyor.haliyle rahatsızlandım iyice.doktorum bir hafta(cumartesi günü sargıları çıkarmıştım) dolunca gündüzleri takma dedi.ben şu an daha gevşek olan ama kulaklarımı arkaya yapıştıran bir sac bandi kullanıyorum hem daha geniş.

demem o ki sorun olur mu?:KK17:

rumuz:topuz yapmak isteyen ve bu yüzden acılara katlanan bir dost.:oops:

X