Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar merhaba bayadir girememistim.is yoğunluğundan son.sayfalara oyle bir.goz.attim da cokta.okuyamadim.bi.anda.endiselendim,,
Benm.ameliyat olali 16 şubatta bir.ay.olcak
Kulaklarmda.agri sizi.sislik vs yok ikinci.hftada.neredeyse.hepsi.btti ve.hic agri.cekmedim oldgum.günden bu.yana.hep.cok rhaat yattim
Suan.kulaklarm.cok yapisik onden bakınca cok.guzel.arkadan.bakinca.tamamen yapisik.
Ve hala kulagmin.arkasnda.elime gelen.misina tarzinda biseyler var acaba bunlar eriyen dikismi,
Yada.ne.zaman.eriyor bi.arkdas.iplern unutuldgnu.söylenis yorumlarn birinde bende doktoruma henuz.gorunemedim.isten.dolayi kontrol ettiremedim de icim bi tedirgin.oldu.suan
Bu.ipmidir.misinamidir.ne.zaman.düşüyor genelde yada.bilen varmi nasil olacak

Ben ali beye olmuştum,6. Aydayim memnunum,ama zaman ne gösterir bilemem,kulak kıkırdak yapısıyla alakalı bu açılmaları falan,senin içinde en güzeli olsun ınşallah,ben kepçe günlerimi unuttum,cok büyük rahatlikmis

Ali Bey'in ameliyat ücreti ne kadar ?

Ya bilmiyorum belkide psikolojik ama bana göre açıkdı yani alt kısımlar iyi ama üst kısımlar açıldı bariz ortada ve çok takıyorum 2.ameliyatı olucam Salih Emre üregene oldum
Cnm bende salıh e üregene kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum da acaba sen memnun kaldınmi yani ilgi alaka si filan bide iyice araştırıp mi olmuştun ameliyat yani onu secme nedenin neydi?

Cnm ali mezdegi benimde düşündüğüm isimler Arasinda acaba sen memnun kaldınmi yani ameliyat öncesi sonrası tutumu nasıldı bide suan herni bi sorun varmı yani memnunmusun

Ben öncesinde 3 kere gorustum nisanlimla,sonra annemle gittim cok ilgiliydi,sorularimi cevapsız bırakmadı kafam karışıktı amt öncesi yaşanan gerginliklerden..en önemli şey annemin onay vermesiydi,ali hocayı beğendi tutumunu falan,güvendik yani,benim Kulaklarim şekil olarak amt öncesinde böyle olacak dediği şekilde, tabi ki birebir ayni degil bence biri bi tık daha acik gibide,başkaları ikiside ayni diyo ama bence degil:)) amt sonrası daha da inceliyorum kulaklarimi genel olarak memnunum,hem ali beyin tutumundan hemde ameliyat süreci ve sonrasındaki tutumundan ve Kulaklarimin halinden,amt girenlerin çoğu mükemmel kulak bekliyo ama sunu diyim kul yapısı birebir benzeme imkansız,amacim kepçe olmamakti vedegilim,7 ay oldu benim,ama ilerleyen süreçte ne olur bilemem inşallah senin icin guzel olur hersey

Sagolun,aslında az yada cok para vermekle de pek ilgisi yok zaten verdiğimiz paralar az degil bence ,devletde olup memnun olanda var,bu iş tamamen şans işi .
Arkadaslar kulak ameliyatı icin 2 yil ve üstü olan arkadaslar,tecrübesi olanlara bisey sormak istiyorum,tam olarak ne zaman artık Kulaklarim açılmaz böyle kalır diyebiliriz,doktorlara göre ilk 3 ay önemli sonra birşey olmaz deniyor,bu acilmamanin tam bi zamanı varmi,nur boyu tedirgin mi yasiycaz:KK43:

bence açılma olayında ilk 6 ay zaman var.. çünki benimki 6. aya kadar açılma devam etmişti yavaş yavaş.. ama ikinci ameliyatımda 2. ayda durdu gibi şimdi 3 ay oldu ve açılma durdu diyebiliriz ama yine de 6 ayı bekleyeceğim.. sizi haberdar ederim.. kulağın üstüne yatma olayında ise bi sıkıntı yok.. 2. haftadan sonra yatabilirsiniz tabi bandajla.. ilk 1 ay bandajı çıkartmayın.. size önerim..

kızlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama doğru zamanı kolluyorum okul yüzünden . siz bu bandanaları ''gece gündüz'' kaç gun taktınız . kaç gün takmak gerekiyor? çevreme söylemicem çunku??

bugüntam bir ay oldu dikiş düşmedi hala ama kulaklarımın üzerine çok da aşırı bakı uygulamasam da yatabiliyorum gündüz bandajı çıkardıktan sonra kulağın arkasında bi gerginlik oluyor korkuyorum açılacak diye henüz o yüzden uzun süreli açamadım yarın bi deniycem okula bandana takmadan gelmeyi sürekli duş alıyorum ama o ip neden düşmedi anlamadım bi de kaşıntı çok oluyor ya kapalı olduğundan yada iyileşiyor

bugüntam bir ay oldu dikiş düşmedi hala ama kulaklarımın üzerine çok da aşırı bakı uygulamasam da yatabiliyorum gündüz bandajı çıkardıktan sonra kulağın arkasında bi gerginlik oluyor korkuyorum açılacak diye henüz o yüzden uzun süreli açamadım yarın bi deniycem okula bandana takmadan gelmeyi sürekli duş alıyorum ama o ip neden düşmedi anlamadım bi de kaşıntı çok oluyor ya kapalı olduğundan yada iyileşiyor
Geçmiş olsun canım bu bandanayı gece gündüz kaç hafta takmamız gerekiyo

4. haftanın sonunda bandanayı çıkarınca açılmalar anında mı olur yoksa bi kaç ay içerisinde mi olur .. bi sorum daha var dikiş hala düşmedi ve 1 ay doldu bu durum normal mi ???

ben 4 hafta taktım doktor 3 hafta demişti ama aynı zamanda ne kadar çok o kadar iyi dedi gece olarak da 3 ay takmamız gerekiyor sanırım şimdilik geceleri takıyorum
Tuhya bende iki hafta falan sanıyodum okul zamanında olmak istiyordum çevreme soylemicem uç hafta bandanalı gidersem anlarlar tabi yaza kaldı o zaman :KK43:

Tuhya bende iki hafta falan sanıyodum okul zamanında olmak istiyordum çevreme soylemicem uç hafta bandanalı gidersem anlarlar tabi yaza kaldı o zaman :KK43:
yazın olma derim bi kaç doktorla konuşmuştum yazın terliceğin için sürekli serin bi yerde durman gerekicek serin yerde durmazsan terlersen kulak arkasındaki o dikiş yara kısımlarda herhangi bir sorun olabilir bu yüzden estetik operasyonları kışın yapılması en mantıklısı bi cok avrupa ülkesi kışın yapar hep terlemen iltihaplandırabilirliği daha yüksek olabiliyosan kısın ol tabi yazın olcan diye kesin olcak diede bi kaide yok ve serin zamanda olursan ödemin daha cok cabuk gecicektir..

aslında çok da kolay bi amaliyat değil illaki birileri öğrenecek çünkü dikişlerin oluyo yeri geliyo rahat hareket edemiyosun bazen kaşınıyor acıyor ilk günler yemek yemen bile zor oluyor o yuzden ailenden falan saklamanın imkanı yok hatta benim ilk banyomu bile annem yaptırdı ben kulaklarımı tuttum bişi değmesin diye o saçlarımı yıkadı fln sana yardımcı olacak birileri olması lazım bandana takıp çıkarırken bile çünkü canın yanıyor kardeşimle iki yanından tutuşup öyle taktık ilk iki hafta sürtününce acıyor çünkü

aslında çok da kolay bi amaliyat değil illaki birileri öğrenecek çünkü dikişlerin oluyo yeri geliyo rahat hareket edemiyosun bazen kaşınıyor acıyor ilk günler yemek yemen bile zor oluyor o yuzden ailenden falan saklamanın imkanı yok hatta benim ilk banyomu bile annem yaptırdı ben kulaklarımı tuttum bişi değmesin diye o saçlarımı yıkadı fln sana yardımcı olacak birileri olması lazım bandana takıp çıkarırken bile çünkü canın yanıyor kardeşimle iki yanından tutuşup öyle taktık ilk iki hafta sürtününce acıyor çünkü
Hadiya ben kendim gidip olucam annemler istemiyo çünkü malesef hepsiyle başa çıkmak zorundayım :/

X