Merhaba öncelikle,
Ben iki defa doktorla gorusmeye gitmistim sırf sorularimi soru isaretlerim icin,onlara cevap bulmak vs..
İkinci gidişimde amt günümü belirledik,doktor yoğun olduğundan 15 gün sonrasına falan ancak alabilmistim,
Son olarak evde kalacaksan rahat olursun,hep yatmayı gerektiren bir durum yok,sadece ilk ucgun içteki sargilar alınana kadar baskı ve şiddetli ağrı ve uykusuzluk olmuştu,ben ağrı kesciyi eksik kullandım sanırım baya agrim oldu ilk sargı cok sıkıyordu,ama sargı alındıktan sonra sadececsac bandını takmaya başlayınca acayip rahatlamistim,sürekli yatmadim kitap oku film,arkadaşlarımla buluştum nisanlimla gezdim bolbol,ama Bantsiz cok durmadım ilk zamanlar
Bir de genel anesteziye gerek yok,ben korkudan titriyordum ama amt olmak kolay acı duymuyosun,amt dan sonra ilk kulaga doladiklari ilacli bez baskı yapiyo o delirtmisti beni cok baskıdan,size yazarken o sargili anlarım geldi aklıma:))
Tüm samimiyetimle sunu soyleyebilirim keske cok önceden olsaydım yaşadığım sıkıntılar bosaymis,suan kulağı kepçe olanları görüyorum bazen bende boyleydim 8 ay önce diyorum sanki o gunler hiç olmamis gibi,dünyada rahatlık varmış,her amt risklidir ben tüm riskleri göze aldım amt masasına yatarken,iki kulak benzermi,ayni açıklıkta olurmu,ip gorunurmu,eskisi gibi olurmu yine vs diye,rabbime binlerce sukur olsun,kendimi özgür hissediyorum,8 aydır saçlarımı bir elin parmakları kadar ancak acik birakmisimdir,okadar bikmisimki acik bırakmaktan ya topuz ya at kuyruğu ya örgü Kulaklarim hep ortada,ikisi birebir aynimi diye sorarsan degil,arada eskiye donermi acaba diye tedirgin oluyorum bu süreç zor ama tadını cikariyorum,darısı başına ınşallah