Tekrar söylüyorum Ali MEZDEĞİ'NE OLMAYINDA kime olursanız olun...
Bence bu kadar kesin konuşup yada emin konuşarak insanların moralini bozmayın,karalamamak lazim her doktordan memnun olan var olmayan var,bende cok memnunum ama kesinlikle ali beye olun diye bi cümle kullanamamış,yada olmayın diye,sadece tecrubenizi paylaşıp fikir verebiliriz,insanları yanlış yonlendirmeyin burada daha bikacgunluk haftalık amt olanlar var olmayın dediğiniz cerraha,ve bu cümleler sadece moral bozar,ben ali beye amt olup tek kulağı açılan bi arkadaşla konustum o bile sizin kadar olma etme demedi revizyon olmuştu cok memnundu,yani bu biraz şans kısmet kıkırdak kemik gibi olmuyor malesef,kulak estetiği olacak olan arkadaslar gidin dokyorunuzla veya doktorlarla görüşün içinize sönen birine olun ameliyatinizi,olumlu olumsuz yorumlara cok takilmayin,olumlu yorumlar varsa zaten foto istiyorsunuz ve yollamak isteyen yollar görürsünüz yapılan işi en azından bi fikir olur,kuru yorumlara cok bakmayın derim 7. Aydayim memnunum suanlik,tabiki geleceği kimse bilemez inşallah sıkıntı yaşamam diye dua ediyorum,kulaklarıma dikkat ediyorum gözüm kulaklarımda:))