- 19 Ocak 2015
- 3
- 1
- 32
Ben daha ikisinden de tam memnun olan üye görmedim forumda geçmiş olsun ama yalnız değilsiniz üzülmemeye çalışın ben üzüntüden psikologa gitmeyi düşünüyordumarkadaŞlar bende bi ay önce genel anestezi ile oldum bi kulağım gayet güzel şekilli görünüyor diğeri kıvrımlı kıvrımlı çok kötü bi görünüm var artı bide açılmaya başladı .. agrisi çok kalmadı üstüne hafif hafif yatabiliyorum ama geceleri hala bandaj takıyorum aşırı pisman değilim çünkü ilk haline göre mükemmel ama yine de büyük hayal kırıklığına ugradim inşallah daha fazla acilmaz ..
arkadaŞlar bende bi ay önce genel anestezi ile oldum bi kulağım gayet güzel şekilli görünüyor diğeri kıvrımlı kıvrımlı çok kötü bi görünüm var artı bide açılmaya başladı .. agrisi çok kalmadı üstüne hafif hafif yatabiliyorum ama geceleri hala bandaj takıyorum aşırı pisman değilim çünkü ilk haline göre mükemmel ama yine de büyük hayal kırıklığına ugradim inşallah daha fazla acilmaz ..
Gerçekten artık açılırsa da tekrar yaptırcam bi kaç yıl sonra ömür boyu tekrarlayacak sanırımBen daha ikisinden de tam memnun olan üye görmedim forumda geçmiş olsun ama yalnız değilsiniz üzülmemeye çalışın ben üzüntüden psikologa gitmeyi düşünüyordum
Bende büyük hayal kırıklığına uğradım sizi çok çok iyi anlıyorum
teşekkür ederim.Gerçekten artık açılırsa da tekrar yaptırcam bi kaç yıl sonra ömür boyu tekrarlayacak sanırımsize de çok geçmiş olsun
Merhaba gecmis olsun.oncelikle acilmasina uzuldum kulaklarininarkadaşlar merhaba ben 4 eylül 2014de amt oldum kulaklarım istediğim gibi olmadı açılldılar sağ 1,5 ayda fln solda 3 ay sonra fln açıldı baya.şimdi tekrar amt olucam ama korkuyorm aynı acıları çekp yne istediğm gib olmazsa diye.bu sefer kıkırdağı kesecekmiş geriye yapışması için öyle dedi doktor.kıkırdağı kesilen varmı daha önce nasıl oluyr acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
size de çok çok geçmiş olsun uyurken sorun olmuyor mu bandajsiz ben hala bandaj kullanıyorum da :)
canım sen ikinci ameliyatınımı oldun cuma günü ?Merhaba gecmis olsun.oncelikle acilmasina uzuldum kulaklarinin
Ben cuma gunu.ameliyat.oldum baya yazmistim.formun ustlernde var yazilar..
Suan kulaklarm yapisik sis ve mor ilac.suruyorum.ilaçları iciyorum agri.sizi yok p.tesi ise geldm clisiorum ustelik.ikinci.ameliyati Allah kmseye yasatmasin kulaklarm Bnm geriye yapisik ama kikirdklarm kesikmi valla bilemiyorum önden nrmal gorunuyor ama kulaklarmn arksndan ipler elime glio dikisler yani
Bandaj fln tkmiorum yatarken sdce dun taktim bir.kere ilk iki gunden frkli ve duz bir.kulakla karşılaştım sabah.kalktgmda demekki takmak gerekiyormus cnku.kulagin sekil alma sertleşme dönemi sanirim ki kulagm sabah daha duzgundu ayni.bebeklernn gelismeye doğru olan.kulak zamani gibi :)
Tekrar gecmis olsun ins brdaha yasamazsn byle seyler
çok geçmiş olsun. benmde açıldı ve buradan ve diğer forumdan okudğum kadarıyla tam bir karar vermek için 6 ay beklemek gerekiyormuş.arkadaşlar merhaba ben 4 eylül 2014de amt oldum kulaklarım istediğim gibi olmadı açılldılar sağ 1,5 ayda fln solda 3 ay sonra fln açıldı baya.şimdi tekrar amt olucam ama korkuyorm aynı acıları çekp yne istediğm gib olmazsa diye.bu sefer kıkırdağı kesecekmiş geriye yapışması için öyle dedi doktor.kıkırdağı kesilen varmı daha önce nasıl oluyr acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
bu arada 6 ay geçmeden ameliyat olmayın diyorlar ameliyatı nezaman olacaksınız,çok geçmiş olsun. benmde açıldı ve buradan ve diğer forumdan okudğum kadarıyla tam bir karar vermek için 6 ay beklemek gerekiyormuş.
bu arada kulağı açılanlar için, kulağınız tek bir düzlem üzerinde miydi ameliyat sonrasında ve açılırken de kıkırdak hafızalı olduğu için o şekilde mi açıldılar, yani ben tek bir düzlem şeklinde mi açılma oldu
doktor da kabul ettimi açıldığını, doktorlar sana öyle gelmiştir gibi reaksiyon verebiliyor da ondan sormuştum.
Merhaba gecmis olsun.oncelikle acilmasina uzuldum kulaklarinin
Ben cuma gunu.ameliyat.oldum baya yazmistim.formun ustlernde var yazilar..
Suan kulaklarm yapisik sis ve mor ilac.suruyorum.ilaçları iciyorum agri.sizi yok p.tesi ise geldm clisiorum ustelik.ikinci.ameliyati Allah kmseye yasatmasin kulaklarm Bnm geriye yapisik ama kikirdklarm kesikmi valla bilemiyorum önden nrmal gorunuyor ama kulaklarmn arksndan ipler elime glio dikisler yani
Bandaj fln tkmiorum yatarken sdce dun taktim bir.kere ilk iki gunden frkli ve duz bir.kulakla karşılaştım sabah.kalktgmda demekki takmak gerekiyormus cnku.kulagin sekil alma sertleşme dönemi sanirim ki kulagm sabah daha duzgundu ayni.bebeklernn gelismeye doğru olan.kulak zamani gibi :)
Tekrar gecmis olsun ins brdaha yasamazsn byle seyler
2. Ameliyatının sebebi üstleri açık kalmıştı oyuzden olmuştum ama 4 ay sonraydı erken oldugu için tekrar açıldı ve kesi yapılmadan dikiş eklenmişti üstüne. 3. İse ondan 8 ay sonra oldum ve üst tarafta kesi yapılarak oldu kıkırdak çıkartılmıştı zaten önceden kesi yeteri oldu doktorum çok becerikli herkesin üst tarafından şikayet ettiği kulakları düzeltti zorda olsa bunun için ayrı özel bi teknik uyguladı ilk ameliyatı da doğalını yapmıştı ben üstler kapalı olsun istediğim için tekrar oldum. 2. Ameliyat zaten gereksiz ve erkendi onu saymayabiliriz yani kısavası 2. Ameliyatı saymıyorum 2 operasyonda en azından ben istediğimi elde ettim teşekkürler :)