Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

bende birşey danışmak istiyorum, sadece üst kısmı açılıp ahize kulak oldu ise öylece kalır öylemi altı daha sonra-esneme tabir edilen sürede-- tekrar açılıp üste uyum sağlamaz mı,
Valla 2 ayda yanlarına esner üstüne kulak esnerken her tarafı eş zamanlı esniyor zaten

pek eşzamanlı olmadı sanırım birçok kişide aynı problemi yaşıyor okduğum kadarıyla üstlerde daha fazla açılma yaşanıyor.
Üstlerde dha fazla açılma olabilir onu anladım ama kulak esnerken aşağıda yukarısıda aynı anda esniyor yani biri üstü daha fazla açılır altı daha az açılır o ayrı

Ben birşey farkettim bende bu şekilde yani sizdede öyle mi bilmiyorum benim şimdi mesela sadece kulağın üst kısımları açıldı ve açılan üst kısımlar gayet yumuşak kıkırdak çok yumuşamış normal ameliyat olmamış birinin kulağı gibi alt Kısım yani açılma olmayan kısımda kıkırdak sert biraz yani kıkırdak yumuşadıkça açılıyor sanırım

Bu ameliyati olupta kulaginda acilma olmayan eskiye donmeyen yok mu ya ? Herkes acilmasindan sikayetci ;(

Bu ameliyati olupta kulaginda acilma olmayan eskiye donmeyen yok mu ya ? Herkes acilmasindan sikayetci ;(
Açılma denilen şey esneme kulağın doğal görünümlü hali, biz yıllardır kepçe oldugumu için kulaklarımızdan nef edip tamamen kapattırmak isteriz görmemek için olay sadece bu. İple yapılan ayrı o komple geri açılıyo. Ama kesi ile olan 10 derecelik açıyla yukarı doğru doğal esnemesini yapar ve kulağa güzel görünüm verir

bende bu durumu gözlemliyorum kendimde ama 3. kez ameliyat olan N naynpapa09 arkadaşımız kulak eşzamanlı açılır dyor.demekki bizlerde ve bu problem gelişen kimselerdebu şekilde gelişmiş.

kıkırdak hafızalı olduğu için açılıyor tek nedeni bu o yüzden kulak içine kalıcı iplerlerle düğüm atıyolar kıkırdaktan delikler acıp ayakkabı bağcığı bağlar gibi deliklerden ipleri geçirip düğüm atıyolar ömür boyu kulak içinde ipler kalıyor ipler gevseyince veya kopunca kulak acılıyor olay bu kıkırdak kemik olmadıgından dolayı kaynama gibi sansı yok

İste o iplere bisey olmasın diye dikkat etmek durumundayız sanırım ,doktorun kullandığı ip bağlama şekli ameliyatin iyi geçmesi ve şans ile kıkırdak yapısına göre denemeler oluyor,yada beklenmeyen oranda acilmalar oluyor,yani benim 6. Ayın bitmesine 10 gunvar resmen 7 aya yaklaştım,cok dikkat ediyorum,çarpmasına Biyere takılmasına diye tedirginim,bana artık soyle geliyo ömür boyu hep bu tedirginlikle yasicakmisim gibi,en azından saçımı topluyorum rahat rahat onun verdiği mutluluk herşeye değiyor keske yıllar once olsaymisim ,Psikolojim cok bozulmuştu amt olmadan önce,suan dada acilcakmi tedirginliği var ama olcak o kadar,herkese tavsiye ederim arkadaslar,her güzelliğin bi zorluğu var ama amt okadarda basit degil,tamam amt oluyorsunuz bitiyor ama sonraki süreç sancılı bekleyiş hala her sabah ve gece kulaklarıma bakıp inceleyip uyuyup uyanıyorum:)))

Bi olıyımda hepsine razıyım:)))

ah

Valla bende ayni gorusteydim,ve halada böyleyim,insallahsende bunun rahatligini yaşarsın,olmayı dusunuyormusun yakın zamanda
Ben çok istiyorum da ailem malesef olmamı istemiyo kendim para biriktiriyorum tamamlayıp hemen olucam :\

Merhaba ben dün amaliyat oldum bugün sargı açıldı ve bandaj taktım sargı çıktığından beri kanamam var bandaj kulagimi sıkıyor ve canim cok yanıyor ağrı kesici de etki etmedi bu durum normal mi ??

Amaliyat sonrasi bandajin çok sıkı olması gerekli mi tenisçi bandaji çok acı veriyor kanamam da o yuzden durmamis olabilir simdi baska bi bandaj taktım esnek penyeden dikilmiş ve o kadar sıkmıyor umarım boylesi daha faydalıdır

Merhaba ben dün amaliyat oldum bugün sargı açıldı ve bandaj taktım sargı çıktığından beri kanamam var bandaj kulagimi sıkıyor ve canim cok yanıyor ağrı kesici de etki etmedi bu durum normal mi ??
geçmiş olsun kanaman varsa dr a git bence. normal mi bilmiyorum ama benim hiç kanamam olmamıstı ... tenisçi bandı değil mi taktığın değilse onlardan al onlar sıkmıyor.

Tenisçi bandaji aldim adidasin ama çok sıkıyor sanki bu yüzden acıyor o yuzden onu çıkartıp penyeden yapılmış elastik bi bandana taktım su an daha rahat doktora gittim kanama normal dedi ama bana pek normalmis gibi gelmedi çok kanıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…