- 24 Mart 2014
- 20
- 0
Valla 2 ayda yanlarına esner üstüne kulak esnerken her tarafı eş zamanlı esniyor zatenbende birşey danışmak istiyorum, sadece üst kısmı açılıp ahize kulak oldu ise öylece kalır öylemi altı daha sonra-esneme tabir edilen sürede-- tekrar açılıp üste uyum sağlamaz mı,
8 ay olmuştu 2. Aydan sonraki halinden hiç bi farkı yoktu benimkinin2,5 3 aydan sonra hiç bi şekilde olmuyo tıpta geçiyo bu özensiz yapılan kesilerde törpülemelerde bi süre sonra ip gevşemiş açılma olmuş olabilir bence
pek eşzamanlı olmadı sanırım birçok kişide aynı problemi yaşıyor okduğum kadarıyla üstlerde daha fazla açılma yaşanıyor.Valla 2 ayda yanlarına esner üstüne kulak esnerken her tarafı eş zamanlı esniyor zaten
Üstlerde dha fazla açılma olabilir onu anladım ama kulak esnerken aşağıda yukarısıda aynı anda esniyor yani biri üstü daha fazla açılır altı daha az açılır o ayrıpek eşzamanlı olmadı sanırım birçok kişide aynı problemi yaşıyor okduğum kadarıyla üstlerde daha fazla açılma yaşanıyor.
Revizyon için hiç ücret ödedinmi
Hayır hastane hasta memnuniyetini sağlamakla yükümlüdür ilk başta ödedim sonraki diğer ikisine ücret ödemeninRevizyon için hiç ücret ödedinmi
Açılma denilen şey esneme kulağın doğal görünümlü hali, biz yıllardır kepçe oldugumu için kulaklarımızdan nef edip tamamen kapattırmak isteriz görmemek için olay sadece bu. İple yapılan ayrı o komple geri açılıyo. Ama kesi ile olan 10 derecelik açıyla yukarı doğru doğal esnemesini yapar ve kulağa güzel görünüm verirBu ameliyati olupta kulaginda acilma olmayan eskiye donmeyen yok mu ya ? Herkes acilmasindan sikayetci ;(
Tamam sagolHayır hastane hasta memnuniyetini sağlamakla yükümlüdür ilk başta ödedim sonraki diğer ikisine ücret ödemenin
bende bu durumu gözlemliyorum kendimde ama 3. kez ameliyat olan N naynpapa09 arkadaşımız kulak eşzamanlı açılır dyor.demekki bizlerde ve bu problem gelişen kimselerdebu şekilde gelişmiş.Ben birşey farkettim bende bu şekilde yani sizdede öyle mi bilmiyorum benim şimdi mesela sadece kulağın üst kısımları açıldı ve açılan üst kısımlar gayet yumuşak kıkırdak çok yumuşamış normal ameliyat olmamış birinin kulağı gibi alt Kısım yani açılma olmayan kısımda kıkırdak sert biraz yani kıkırdak yumuşadıkça açılıyor sanırım
kıkırdak hafızalı olduğu için açılıyor tek nedeni bu o yüzden kulak içine kalıcı iplerlerle düğüm atıyolar kıkırdaktan delikler acıp ayakkabı bağcığı bağlar gibi deliklerden ipleri geçirip düğüm atıyolar ömür boyu kulak içinde ipler kalıyor ipler gevseyince veya kopunca kulak acılıyor olay bu kıkırdak kemik olmadıgından dolayı kaynama gibi sansı yok
Bi olıyımda hepsine razıyım:)))İste o iplere bisey olmasın diye dikkat etmek durumundayız sanırım ,doktorun kullandığı ip bağlama şekli ameliyatin iyi geçmesi ve şans ile kıkırdak yapısına göre denemeler oluyor,yada beklenmeyen oranda acilmalar oluyor,yani benim 6. Ayın bitmesine 10 gunvar resmen 7 aya yaklaştım,cok dikkat ediyorum,çarpmasına Biyere takılmasına diye tedirginim,bana artık soyle geliyo ömür boyu hep bu tedirginlikle yasicakmisim gibi,en azından saçımı topluyorum rahat rahat onun verdiği mutluluk herşeye değiyor keske yıllar once olsaymisim ,Psikolojim cok bozulmuştu amt olmadan önce,suan dada acilcakmi tedirginliği var ama olcak o kadar,herkese tavsiye ederim arkadaslar,her güzelliğin bi zorluğu var ama amt okadarda basit degil,tamam amt oluyorsunuz bitiyor ama sonraki süreç sancılı bekleyiş hala her sabah ve gece kulaklarıma bakıp inceleyip uyuyup uyanıyorum:)))
ahBi olıyımda hepsine razıyım:)))
Ben çok istiyorum da ailem malesef olmamı istemiyo kendim para biriktiriyorum tamamlayıp hemen olucam :\ah
Valla bende ayni gorusteydim,ve halada böyleyim,insallahsende bunun rahatligini yaşarsın,olmayı dusunuyormusun yakın zamanda
geçmiş olsunMerhaba ben dün amaliyat oldum bugün sargı açıldı ve bandaj taktım sargı çıktığından beri kanamam var bandaj kulagimi sıkıyor ve canim cok yanıyor ağrı kesici de etki etmedi bu durum normal mi ??