- 24 Mart 2014
- 20
- 0
2 ay olmak üzere bu 3. Olalı. 2 sene once ameliyat maceram başladı 8 aydan sonra rahatca bükebiliyordım tamamen olmasada. Yapışık olmasını ben istedim final halinde istediğim gibi olması için bundan önceki dneeyimlerime göre 1 ay işinde 1mm daha esneme olucak inşallah ve benim beklentimi karşılayacak.Masallah cok iyi olmuş,zor bir süreç ama sonuç iyi,Kulaklarin baya geride,birşey sormak istiyorum kulaklarını eskisi gibi hafif bukebilme durumun nedir,esnekmi yani artık,anladığım kadarıyla 3 yil gecti sizin galiba,en cok merak ettigim şey ne zaman eski esnekligine kavuşur ve ne zaman cok tedirgin olmadan korkmadan rahatça kulaklara dokunabilitoruz,geçmiş olsun
Peki final halini kesin olarak ne zamanalır sence,bir yil diyenler de var,benim 6. Ayın içinde 5 ay bitti,acaba finali Bumu yoksa acilcakmi diye endişeli bekleyisteyim,iki uc ay sonra bant olmadanda uyuyabilicem demekki rahat rahat sevindim,birde arkasını yikayamiyorum kulağın bazi yerler aciyor azda olsa,sende eski kulağın gibi yada ona yakın olarak 8 ay civarında düzelme oldu demekki,ınşallah son amt in istediğini sağlar2 ay olmak üzere bu 3. Olalı. 2 sene once ameliyat maceram başladı 8 aydan sonra rahatca bükebiliyordım tamamen olmasada. Yapışık olmasını ben istedim final halinde istediğim gibi olması için bundan önceki dneeyimlerime göre 1 ay işinde 1mm daha esneme olucak inşallah ve benim beklentimi karşılayacak.
bantı takmak çok gereksiz evham yapmana gerek yok 3 ayda final halini alıyor Zaten benbenim 3 aydan sonra hiç bi değişiklik olmadı ikisinden 3 Aydan sonrada darbedfalan açılmaz zaten merak etme sonucu beğendiysen hayırlı olsunPeki final halini kesin olarak ne zamanalır sence,bir yil diyenler de var,benim 6. Ayın içinde 5 ay bitti,acaba finali Bumu yoksa acilcakmi diye endişeli bekleyisteyim,iki uc ay sonra bant olmadanda uyuyabilicem demekki rahat rahat sevindim,birde arkasını yikayamiyorum kulağın bazi yerler aciyor azda olsa,sende eski kulağın gibi yada ona yakın olarak 8 ay civarında düzelme oldu demekki,ınşallah son amt in istediğini sağlar
bantı takmak çok gereksiz evham yapmana gerek yok 3 ayda final halini alıyor Zaten benbenim 3 aydan sonra hiç bi değişiklik olmadı ikisinden 3 Aydan sonrada darbedfalan açılmaz zaten merak etme sonucu beğendiysen hayırlı olsun
Ne üstü ne altı 3 aydan sonra açılmaz eğer kesi yapılarak olduysa kıkırdak kaynar ve elastik ağını toparlamaya başlar 3 ayda kaynar sonrasında yumuşamaya başlar merak etmeTeşekkür ederim,senin 3 ayda açıldı ustler 3 aydan sonra açılma olmadı oyle kaldı diyorsun yani,ben okuduklarimdan dolayı tedirgin oluyordum,doktor soyluyorda bunu yaşayan birinden duymak iyi oluyor
Merhaba. geçmiş olsun. Acaba hala kulaklarınız hala acıyormu sızlıyormu yani eski sağlıklı haline döndümü. Benimde 4 yıl oldu olalı ama hala iyierşmedi.
Daha 2 ay olmak üzere ama geçmiş tecrübelerini söyliyim. Dikiş ipi uzun kesilirse kulak derisine batar ve acı yapar ben yaşadım bunu. Seninki ondan olabilir büyük ihtimalle. Burda gözlük takarken avı oldugunu soyleyen arkadaşlarda acıyan kulak arkasındaki kesilen yerdeki yara dokularıdır dokular 1 2 yıl içinde tamamen kaybolur ama uzun kesilen dikiş ipi bazen kulak derisini deler ve dışarı ip verir bu dikişler alınmadn hiç bi şekilde geçmez bunları bilerek konuşuyorum tecrübelerinden ve bilgilerime dayanarak. Kulak da hiç bi zaman eski haline dönmez sadece esneme yapar kesi yapıldıysa ve törpülendiyse tabi merak ettiğiniz varsa sorabilirsinizMerhaba. geçmiş olsun. Acaba hala kulaklarınız hala acıyormu sızlıyormu yani eski sağlıklı haline döndümü. Benimde 4 yıl oldu olalı ama hala iyierşmedi.
Geçmiş olsun bende yiğit ozeri araştırıyorum 3 operasyonuda omu yaptı . Fiyatı ne kadar söyledibu 3 yıl onceki kepçe kulaklı halim arkadaşlar hala gülerim :) yüzümün tam göründüğü fotoğraf sol kulağım arkadaşlar onda önceki haline bakarsanız çok şekilsiz anca bu şekilde olabildi. Yüzümün yarısı görünen fotoğrafta sağ kulağım o yelken değil düz kepçeydi oda bu şekilde oldu ama daha 1 ay 20 gün oldu ve benim 2 aydan sonra doğal halini alıyor kulaklarım 1 milim daha esneme olucak. Sonuç tam kepçe olan kulağım 1 milim daha esneyince tamamen normal kulak olucak yelken olan kulağımda bu şekilde kalacak buna da şükür. Ameliyatımi izmir ege üni hast. Yiğit özer tiftikçipğluna oldum sizce nasıl arkadaşlar bukadar uğraştığım değmiş mi :)? Fotoğraf atma cesaretinden bulundum en sonunda
Çok teşekkürler. Dikiş ipi dediğin iple kulak estetiğimi? Ben iple oldum ve halen yatarken batma acıma hissi duyuyorum aynen bende gözlük kullanırken zorlanıyorum ve elimi kulağımın arkasında gezdirdiğimde sanki ittirsem ip çıkacakmış gibi geliyor sanki içeriden ip kulak derimi çiziyor. Öyle bir acı yani. Bende bu sorunlarımdan dolayı ve sağ kulağımın üst kısmının açılmasından dolayı 2. ameliyatımı olucam ama ameliyat olmamdaki en büyük amaç şeklinden ziyade bu acılarımın geçmesi için. 2. yi açık ameliyat düşünüyorum. Bunun dışında törpüleme gibi işlemler yapılmadı. Acaba acılarım son bulurmu? Yoksa aynı acılar devam edecekse gerçekten 2. bir ameliyatı düşünmüyorum çok kararsızım.Daha 2 ay olmak üzere ama geçmiş tecrübelerini söyliyim. Dikiş ipi uzun kesilirse kulak derisine batar ve acı yapar ben yaşadım bunu. Seninki ondan olabilir büyük ihtimalle. Burda gözlük takarken avı oldugunu soyleyen arkadaşlarda acıyan kulak arkasındaki kesilen yerdeki yara dokularıdır dokular 1 2 yıl içinde tamamen kaybolur ama uzun kesilen dikiş ipi bazen kulak derisini deler ve dışarı ip verir bu dikişler alınmadn hiç bi şekilde geçmez bunları bilerek konuşuyorum tecrübelerinden ve bilgilerime dayanarak. Kulak da hiç bi zaman eski haline dönmez sadece esneme yapar kesi yapıldıysa ve törpülendiyse tabi merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz
Bence olmalısın işini bilen doktor bunu sorunu kolaylıkla çözer. Ona şikayrtini güzelce anlatmalısınÇok teşekkürler. Dikiş ipi dediğin iple kulak estetiğimi? Ben iple oldum ve halen yatarken batma acıma hissi duyuyorum aynen bende gözlük kullanırken zorlanıyorum ve elimi kulağımın arkasında gezdirdiğimde sanki ittirsem ip çıkacakmış gibi geliyor sanki içeriden ip kulak derimi çiziyor. Öyle bir acı yani. Bende bu sorunlarımdan dolayı ve sağ kulağımın üst kısmının açılmasından dolayı 2. ameliyatımı olucam ama ameliyat olmamdaki en büyük amaç şeklinden ziyade bu acılarımın geçmesi için. 2. yi açık ameliyat düşünüyorum. Bunun dışında törpüleme gibi işlemler yapılmadı. Acaba acılarım son bulurmu? Yoksa aynı acılar devam edecekse gerçekten 2. bir ameliyatı düşünmüyorum çok kararsızım.
1600 olmuştum yiğit beyle görüş benceGeçmiş olsun bende yiğit ozeri araştırıyorum 3 operasyonuda omu yaptı . Fiyatı ne kadar söyledi
bnde 2.ameliyatımı ilknden nerdeyse 5 ay snra olucam hftaya doktr bi sorun olmaz dedi kıkırdağı çıkarcak bi kısmını .sizinki açılmış galiba korktum bnde acaba olmasam mı şimdi 2. ameliyatı diye düşünüyorm siz ne tavsiye edersnz acaba?2. Ameliyatının sebebi üstleri açık kalmıştı oyuzden olmuştum ama 4 ay sonraydı erken oldugu için tekrar açıldı ve kesi yapılmadan dikiş eklenmişti üstüne. 3. İse ondan 8 ay sonra oldum ve üst tarafta kesi yapılarak oldu kıkırdak çıkartılmıştı zaten önceden kesi yeteri oldu doktorum çok becerikli herkesin üst tarafından şikayet ettiği kulakları düzeltti zorda olsa bunun için ayrı özel bi teknik uyguladı ilk ameliyatı da doğalını yapmıştı ben üstler kapalı olsun istediğim için tekrar oldum. 2. Ameliyat zaten gereksiz ve erkendi onu saymayabiliriz yani kısavası 2. Ameliyatı saymıyorum 2 operasyonda en azından ben istediğimi elde ettim teşekkürler :)
Valla doktor muayene etmiştir ama bişey diyemem nasıl uygun gördüysebnde 2.ameliyatımı ilknden nerdeyse 5 ay snra olucam hftaya doktr bi sorun olmaz dedi kıkırdağı çıkarcak bi kısmını .sizinki açılmış galiba korktum bnde acaba olmasam mı şimdi 2. ameliyatı diye düşünüyorm siz ne tavsiye edersnz acaba?
İki kulak fiyatı dimi1600 olmuştum yiğit beyle görüş bence
Evetİki kulak fiyatı dimi
serdar öztürkü öneriyorlar, ücretsiz gidip görüşebilirsin, ben istanbulda olmama rağmen mesajımı yanıtladı.Arkadaslar ankarada bu ameliyati olan yok mu ? Onerebileceginiz doktor veya hastane yok mu ? Lutfen yardm edin
merhaba,forumda bazı arkadaşlar 6.aydan sonra açıldı diyorlar, benmde 3 ay doldu ama kulağım 15gün öncesine göre bile daha açık. sanırım kişiden kişiye değişiyor süreç.bantı takmak çok gereksiz evham yapmana gerek yok 3 ayda final halini alıyor Zaten benbenim 3 aydan sonra hiç bi değişiklik olmadı ikisinden 3 Aydan sonrada darbedfalan açılmaz zaten merak etme sonucu beğendiysen hayırlı olsun
bende birşey danışmak istiyorum, sadece üst kısmı açılıp ahize kulak oldu ise öylece kalır öylemi altı daha sonra-esneme tabir edilen sürede-- tekrar açılıp üste uyum sağlamaz mı,Ne üstü ne altı 3 aydan sonra açılmaz eğer kesi yapılarak olduysa kıkırdak kaynar ve elastik ağını toparlamaya başlar 3 ayda kaynar sonrasında yumuşamaya başlar merak etme
2,5 3 aydan sonra hiç bi şekilde olmuyo tıpta geçiyo bu özensiz yapılan kesilerde törpülemelerde bi süre sonra ip gevşemiş açılma olmuş olabilir bencemerhaba,forumda bazı arkadaşlar 6.aydan sonra açıldı diyorlar, benmde 3 ay doldu ama kulağım 15gün öncesine göre bile daha açık. sanırım kişiden kişiye değişiyor süreç.