Siz kime olmuştunuzAllah yardımcınız olsun, iğneden korkma,iyi arastir ve olup kurtul ameliyatını,ben şahsen iple amt yapıp 4 yılımı hüsrana uğratan bir hekime birdaha guvenmezdim,insanları kobay gibi kullanıp yeni bisey çıkınca uyguluyorlar,bizlerde iyi olur düşüncesiyle yatitoruz masaya,4 yil ya bu dile kolay,bak benim 6. Ayda lokal oldum iğne açısı falan duymadım,amt sonrasi ağrı oldu bant baskı yapti ancak bant çıkınca ağrılarım gitti,ama bir süre yemek yerken gülerken acı oluyordu,ama artık bunlardan eser yok,amt olan kısımlar hassas hala,cok rahat uyuyorum sadece sert darbe olunca açıyor,geçenlerde şemsiye çarptı kızardı gecti,birde kulak mememin arkası cok hassas,ama sürekli bi acı yok yani,birde kikirdaklar sert eskiye göre daha esnedi ama 1 yılda cok iyi oluyor diyorlardı,bende hem bekliyorum hem de saçımı toplamanın rahatlığını yaşıyorum, bencecok iyi arastir,cok güven ve o şekilde ol ikinci ameliyatini cok cok geçmiş olsun
Neden insanların içini karatıyosunuz tabiki açılmayan var bu tamamen kıkırdak yapısı ve doktora bağlıMerhaba arkadaşlar beni burda bazılarınız hatırlar 2 Mayıs 2014 de 8-9 ay önce ameliyat oldum ilk olduğunda çok güzel herşey yapışık kulak çok mutlu oluyorsun ama şuan 8-9 ay oldu kulaklarım eski haline dönsemesede yarısı kadar açıldı ve galiba bu kepçe kulağın kesin Çözümü yok ameliyat olsanda bi süre sonra açılıyor baksanıza herkes açılmasından şikayetçi ben dahil merak ettiğim birşey var aramızda bu ameliyatı olupda kulakları açılmayan güzel bir şekilde olan ve uzun süredir böyle devam eden var mı ben doktorumla görüşüp yeniden ameliyat olmayı planlıyorum
Merhaba arkadaşlar beni burda bazılarınız hatırlar 2 Mayıs 2014 de 8-9 ay önce ameliyat oldum ilk olduğunda çok güzel herşey yapışık kulak çok mutlu oluyorsun ama şuan 8-9 ay oldu kulaklarım eski haline dönsemesede yarısı kadar açıldı ve galiba bu kepçe kulağın kesin Çözümü yok ameliyat olsanda bi süre sonra açılıyor baksanıza herkes açılmasından şikayetçi ben dahil merak ettiğim birşey var aramızda bu ameliyatı olupda kulakları açılmayan güzel bir şekilde olan ve uzun süredir böyle devam eden var mı ben doktorumla görüşüp yeniden ameliyat olmayı planlıyorum
Merhaba arkadaşlar beni burda bazılarınız hatırlar 2 Mayıs 2014 de 8-9 ay önce ameliyat oldum ilk olduğunda çok güzel herşey yapışık kulak çok mutlu oluyorsun ama şuan 8-9 ay oldu kulaklarım eski haline dönsemesede yarısı kadar açıldı ve galiba bu kepçe kulağın kesin Çözümü yok ameliyat olsanda bi süre sonra açılıyor baksanıza herkes açılmasından şikayetçi ben dahil merak ettiğim birşey var aramızda bu ameliyatı olupda kulakları açılmayan güzel bir şekilde olan ve uzun süredir böyle devam eden var mı ben doktorumla görüşüp yeniden ameliyat olmayı planlıyorum
Siz kime olmuştunuz
Ben ali beye olmuştum,6. Aydayim memnunum,ama zaman ne gösterir bilemem,kulak kıkırdak yapısıyla alakalı bu açılmaları falan,senin içinde en güzeli olsun ınşallah,ben kepçe günlerimi unuttum,cok büyük rahatlikmis
Ya bilmiyorum belkide psikolojik ama bana göre açıkdı yani alt kısımlar iyi ama üst kısımlar açıldı bariz ortada ve çok takıyorum 2.ameliyatı olucam Salih Emre üregene oldumAy inanmıyorum ya moralmen coktum yani,bir yılı geçip memnun olanlarda vardı mesajlasmistik,eskiye donuyosa eninde sonunda daha ağır amt geçirenler nasil sorun yasamiyo,yüz naklinin yaşandığı bi dönemdeyiz kulağı geri almak bukadar zormu,allahım korusun birdaha böyle sıkıntı yasatmasin ikinciyi olmak daha ağır bi psikoloji,ilkini cesaretle oluyoruz da ikinci dahha büyük stres,senin icin cok üzüldüm,kendi adimada endişe ettim bir an,sen nerede ve kime amt oldun acaba umarım ayni doktor değildir yoksa cok daha derin düşüncelere dalarim,rabbim herkese sağlık versin ve kimsenin bir uzvunu farklı yaratmasin,zor bi süreç,aslında moralde bozmamak lazim ama iyi olanı duyunca sevinip kötü sonuç duyunca üzülüyoruz cok cok geçmiş olsun arkadasim
Kulak bandajının 1 2 aydan sonra pek bi yararı olmuyor bence yani bende öyle oldu gözlemlerim bu şekilde 2.ayında çok azcık açıldı tam güzel şekle geldiler 5. 6. Aylarda Korktuğum başıma geldi uçlar açılmaya başladı ve hala devam ediyorMahlasi profil sayfabaktım baktim ismin tanıdık geliyodu,siz ve lucin diye bi arkadaş vardı,salih beye olmustunuz sanırım,hatta bende telde görüşmüştüm bizim yaptığımız iste sadece bir kulak cok zorladı açıldı kesinlikle açılma olmaz demişti asistanı ve ben kesin konuşulup bu kadar guvenildigi icin aklimdaki diger cerraha olma kararı verdim.o dönem,sizi baya takip ettim açıldığını ne zaman farkettin kaçıncı aydan itibaren artık kepcelesiyo bu kulak dedin,ben 6.ayimdayim böyle okuyunca korku oluyor,gerci doktorum %2 lerde bi oran açılma olabilir kul yapısı ben elimden geleni yapicam,kıkırdak yapisida etkili oluyor,deyip amt sonrası olası ihtimalleride soylemisti,ama allah korusun,ayni süreçten geçmek zor arkadaşım,bant ne kadar taktin,ben hala geceleri bant takiyorum,sakiniyorum kulaklarimi korkuyorum bisey olur diye ,tecruben fazla benden ama bu amt sonrası süreçle ilgili neye dikkat etmek lazim açılmaması icin acaba
Ne zamandır burayı takip ediyorsunuz bilmiyorum ama eski mesajlara Bakarsınız 2 Mayıs günü mesela ben ameliyat olmuştum 2014 o civardaki yorumlara bakın benim yazdıklarımı görürsünüz ben kimsenin içini karartmıyırum hatta o tarihlerde burda birisi vardı herkesin moralini bozuyordu olmayın olmayın diyordu çünkü açılıyor kesinlikle eski haline geliyor diyordu ben ona hep kızıyordum tartışıyordum onunla eski mesajlarda görebilirsiniz ama gördümki haklıymış ben kimseye olmayın demiyorum aksine olmak gibi düşüncesi olan kesinlikle ve kesinlikle olsun çünkü gerçekten çok mutlu edici birşey ben olmuştum yani çok mutlu olmuştum ama şunu bilin büyük bir ihtimalle açılıyor yani hayal kırıklığına uğramayın burda karşılaştığım çoğu kişide açıldı bendede açıldı ama 2.ameliyatı olmayı kabullendim çünkü kulaklarım yapışıkkeb çok mutluyum dünyanın en güzel şeyi bana göre olmaya niyeti olan varsa yüksek olan açılma ihtimalini Göze alsın ve oldun benim düşüncem bu sadece hayal kırıklığına uğramayın böyle olduğunu bilin diyorumNeden insanların içini karatıyosunuz tabiki açılmayan var bu tamamen kıkırdak yapısı ve doktora bağlı
Merhaba sizin iplemi oldu yoksa açık kıkırdak mı dikildi?Ne zamandır burayı takip ediyorsunuz bilmiyorum ama eski mesajlara Bakarsınız 2 Mayıs günü mesela ben ameliyat olmuştum 2014 o civardaki yorumlara bakın benim yazdıklarımı görürsünüz ben kimsenin içini karartmıyırum hatta o tarihlerde burda birisi vardı herkesin moralini bozuyordu olmayın olmayın diyordu çünkü açılıyor kesinlikle eski haline geliyor diyordu ben ona hep kızıyordum tartışıyordum onunla eski mesajlarda görebilirsiniz ama gördümki haklıymış ben kimseye olmayın demiyorum aksine olmak gibi düşüncesi olan kesinlikle ve kesinlikle olsun çünkü gerçekten çok mutlu edici birşey ben olmuştum yani çok mutlu olmuştum ama şunu bilin büyük bir ihtimalle açılıyor yani hayal kırıklığına uğramayın burda karşılaştığım çoğu kişide açıldı bendede açıldı ama 2.ameliyatı olmayı kabullendim çünkü kulaklarım yapışıkkeb çok mutluyum dünyanın en güzel şeyi bana göre olmaya niyeti olan varsa yüksek olan açılma ihtimalini Göze alsın ve oldun benim düşüncem bu sadece hayal kırıklığına uğramayın böyle olduğunu bilin diyorum
Bişey sorucam yemek yiyemeyen arkadaşlar hangi yöntemle oldu. Benim kuzenim ameliyattan çıktığı gibi sandwich yedi yarım saat yürüdü sonra balık ekmek yedi. Eve geldi yine yemek falan yedi hiç bir ağrısı olmuyor. Kulaklarında hafif sızlama var ama dediğiniz gibi ağzını açamaması falan asla yok.
Merhaba kızlar daha önce kuzenim için yazmıştım. 13.01.2014 tarihinde ameliyat oldu. İple değil normal ameliyatı tercih etti. Bu süreci araştırırken internette çok detaylı bilgi bulamadık o nedenle elimden geldiğince size yardımcı olacak bilgi vericem :)
Öncelikle ameliyatını Güncel Öztürk yaptı. Fulya Acıbadem hastanesinde oldu. Doktorun kendi ofisi de hemen hastanenin karşısında.
Ameliyatı 4500 TL ye yaptılar.
Lokal anestezi verildi. 7 ocakta ön görüşmeye gittik. 13 ocak için ameliyat randevusu verildi ameliyat saat : 10:00 da başlayacaktı 8:00 da gelmemizi söyledikler biz 9:00 da gittik .
Ameliyat için hazırlık giyinme vs birazda bekledik. saat 10:30 da ameliyat başladı. 12:30 ' da bitti başı çene altından kafasına kadar beyaz sargılı geldi bu görüntü ilk başta sizi şok edebilir. Ameliyat bittikten sonra 10 dk dinlendi hemen giyindi ve taburcu oldu ilk gece hafif sızlamalar ve ağrısı oldu ama dayanamayacak şekilde yada uyutmayacak şekilde değil doktorun verdiğinden farklı bi ağrı kesici kullandık daha ağır ve çok güzel uyuttu. ertesi gün kontrole gittik bandaj değişti pansuman yapıldı . Bandajlar Cumartesi günü açılacak detaylı bilgi o zaman veririm henüz göremedik ama bandaj değişirken hiç morluk vs yoktu kulakta gayet sağlıklı duruyordur :)
Çok incesin canım, teşekkürler. Benim tek kulak zaten, Ali bey ağır basıyor açıkçası.. Ne kadara olmuştun canım, sana karşı (Ameliyat Öncesi sonrası) tutumu nasıldı?
Klasik yöntemleMerhaba sizin iplemi oldu yoksa açık kıkırdak mı dikildi?
Klasik yöntemle
Telefonla görüştüm görmem lazım dedi müsait olunca yanına gidicem. Ya bu açılma kulağın üst kısmında herkeste oluyor sanırım kimisinde az kimisinde çok benim 2 yıl önce ameliyat olan arkadaşım var ondada öyle ama o alışmış yani bana göre çok açık ama, şunuda söylemek istiyorum ameliyat olan herkesin birsürü sorunu var Allah'tan benim bir sorunum var kimisininki eski haline gelmiş benimki yine biraz açıldı inşallah herkesinki dilediği gibi olur ve mutlu olur açıkcası bana Özgüven geldi ameliyattan sonra :)Mahlasi doktorunla gorustunmu,ne diyor Kulaklarin icin normal yada evet açılmış tarzinda?