Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Telefonla görüştüm görmem lazım dedi müsait olunca yanına gidicem. Ya bu açılma kulağın üst kısmında herkeste oluyor sanırım kimisinde az kimisinde çok benim 2 yıl önce ameliyat olan arkadaşım var ondada öyle ama o alışmış yani bana göre çok açık ama, şunuda söylemek istiyorum ameliyat olan herkesin birsürü sorunu var Allah'tan benim bir sorunum var kimisininki eski haline gelmiş benimki yine biraz açıldı inşallah herkesinki dilediği gibi olur ve mutlu olur açıkcası bana Özgüven geldi ameliyattan sonra :)

Bendede açıklık var,sol uc kısım daha egil gibi yani arkaya yapışık degil,ancak kimsenin okadarda yapışık degil,böyle kalsa memnunum açıkçası,Haklisin birsürü sorunu olan var

Ne zamandır burayı takip ediyorsunuz bilmiyorum ama eski mesajlara Bakarsınız 2 Mayıs günü mesela ben ameliyat olmuştum 2014 o civardaki yorumlara bakın benim yazdıklarımı görürsünüz ben kimsenin içini karartmıyırum hatta o tarihlerde burda birisi vardı herkesin moralini bozuyordu olmayın olmayın diyordu çünkü açılıyor kesinlikle eski haline geliyor diyordu ben ona hep kızıyordum tartışıyordum onunla eski mesajlarda görebilirsiniz ama gördümki haklıymış ben kimseye olmayın demiyorum aksine olmak gibi düşüncesi olan kesinlikle ve kesinlikle olsun çünkü gerçekten çok mutlu edici birşey ben olmuştum yani çok mutlu olmuştum ama şunu bilin büyük bir ihtimalle açılıyor yani hayal kırıklığına uğramayın burda karşılaştığım çoğu kişide açıldı bendede açıldı ama 2.ameliyatı olmayı kabullendim çünkü kulaklarım yapışıkkeb çok mutluyum dünyanın en güzel şeyi bana göre olmaya niyeti olan varsa yüksek olan açılma ihtimalini Göze alsın ve oldun benim düşüncem bu sadece hayal kırıklığına uğramayın böyle olduğunu bilin diyorum

Acaba iple yaptıranlardamı açılıyo . Benim tanıdıgımda yaptırdı 10 yıl geçti hala aynı açılmafı . Bence tamamen şans :\

Acaba iple yaptıranlardamı açılıyo . Benim tanıdıgımda yaptırdı 10 yıl geçti hala aynı açılmafı . Bence tamamen şans :\
Yani bilmiyorumki diyorum ya belkide bana öyle geliyordur psikolojiktir belki az açılmıştır ama ben takıyorumdur çok bilmiyorum yani ama açılıyor yani bu bir gerçek bunu değiştiremeyiz azda olsa çokta olsa açılıyor kimisinde aşırı fazla açılıyor kimisinde az açılıyor oda sanırım kulağın kıkırdak yapısına göre doktorun tekniğine göre yaptığı ameliyata göre değişiklik gösteriyor herhalde diye düşünüyorum

Arkadaslar bu ameliyati ankarada olan var mi ? Hangi doktoru tavsiye edersiniz ? Şimdiden teşekkürler.

Arkdaslar selam :)
Bugün ameliyat olacagim bu.durumdan kurtulacagm.insallah Allah.hepinize bu duyguyu yasatsin.insallah
Sans dileyin banaaa cok heyecanliyim,
Ameliyattan çıkınca tüm yasadiklarimi anlatacağım
Herkesin.dilediği şeyler olsun :)

Arkdaslar selam :)
Bugün ameliyat olacagim bu.durumdan kurtulacagm.insallah Allah.hepinize bu duyguyu yasatsin.insallah
Sans dileyin banaaa cok heyecanliyim,
Ameliyattan çıkınca tüm yasadiklarimi anlatacağım
Herkesin.dilediği şeyler olsun :)
Bol şans canım inşallah herşey istediğin gibi olur darısı başıma :))

Bol şans canım inşallah herşey istediğin gibi olur darısı başıma :))
Ben geldiiimmm :)
Arkdaslar anlatiyorum ilk basta ameliyata gec alindim biraz ve sinirlendim fazlasiyla.. Sonra artk o ameliyat vakti geldi.
Üstümü değiştirdim ve indim aşağıya birden şok geçirdim..
Ameliyat lokal değil genel anestezi ile yapilacagi söylendi, yapicak brsey bulamadim ve hcbrsey duymayacaksin dediler elimi kolumu bagladiktan sonra masada yatarken bir sey dusunecek hal kalmiyor.
Anestezi canavari(doktor) :) geldi ve bana sorular sorduu sonra piyuuuuu :) uykuya yatış..
Bi kalktım anesteziyi ustmden zor attm,serum takildi,kafam sargili suanda hcbsey bilmiyorum nasil oldu nasil bitti,kulağım nasil :/
Ama mutlyum insallah agrim olmaz,ilaclarimi aldim.
Yarin öğlen doktoruma.muayeneye gidicem ve sanirim alacakmış sargiyi.. Yarin.sizlere tekrar anlatirim olanlari
:) korkulacak bsey yokmuş ,suan gayet iyi bir sekilde evimde oturuorum tabi.daha.snra bsey ckmaz.insallah.. - ameliyattan 18:30da cktim --herkese selamlar

Merhaba arkadaşlar beni burda bazılarınız hatırlar 2 Mayıs 2014 de 8-9 ay önce ameliyat oldum ilk olduğunda çok güzel herşey yapışık kulak çok mutlu oluyorsun ama şuan 8-9 ay oldu kulaklarım eski haline dönsemesede yarısı kadar açıldı ve galiba bu kepçe kulağın kesin Çözümü yok ameliyat olsanda bi süre sonra açılıyor baksanıza herkes açılmasından şikayetçi ben dahil merak ettiğim birşey var aramızda bu ameliyatı olupda kulakları açılmayan güzel bir şekilde olan ve uzun süredir böyle devam eden var mı ben doktorumla görüşüp yeniden ameliyat olmayı planlıyorum
merhaba,
ben hatırladım sizi ben ozamanlardan okumaya başlamıştım, mesajınızı okuyunca çok üzüldüm çünkü siz ilk başlarda çok mutluydunuz.
inanın benimde 3 ay oldu ameliyat olalı ama biri diğerine göre bariz daha açık, aynı kulağımda hala itme çekme yani buradaki tabirle kasılmalar var, ve gözüm bozuk gözlük takamıyorum srounlu olan uzun süre kulağımın arkası çok çok acıyor.
ilk başlarda okadar dert ettim okadar üzüldüm ki psikologluk bir duruma geldim. şuanda takmamaya çalışıyorum ama bu ameliyatı insan saçlarını toplamak için oluyor.
bu arada umarım doktorun durumu kabul eder ve ücretsiz ameliyat etmeyi sağlar çünkü ben enson kontrole gittiğim zaman ve açıklık şikayetimi anlattığım zaman dediğim zaman sen henüz alışamadın, bekle gibi birşey dedi sanırım doktorlar devamlı eskisi ile kıyaslıyor.

Arkadaslar bu ameliyati ankarada olan var mi ? Hangi doktoru tavsiye edersiniz ? Şimdiden teşekkürler.
ankarada serdar öztürk var o beyi tavsiye ediyorlar, görüşmek ücretsiz ben istanbuldayım mesaj attım yanıt verdi, ankarada olsam gidip görüşürdüm.

Kizlar bende ikici ameliyati olucam sanirim ama baska dr da arastiriyorum artik kotu sonuc yasamak istemiyorum cunku ikinciden vazgecmistim neredeyse ama bugun kulagim gene aciyinca karar verdim dort yil oldu dile kolay
Ameliyt sonrasinda 1yil sonra falan agrilari gecen kulagini istedigi gibi kullanabilen yokmu ya

merhaba,
ben hatırladım sizi ben ozamanlardan okumaya başlamıştım, mesajınızı okuyunca çok üzüldüm çünkü siz ilk başlarda çok mutluydunuz.
inanın benimde 3 ay oldu ameliyat olalı ama biri diğerine göre bariz daha açık, aynı kulağımda hala itme çekme yani buradaki tabirle kasılmalar var, ve gözüm bozuk gözlük takamıyorum srounlu olan uzun süre kulağımın arkası çok çok acıyor.
ilk başlarda okadar dert ettim okadar üzüldüm ki psikologluk bir duruma geldim. şuanda takmamaya çalışıyorum ama bu ameliyatı insan saçlarını toplamak için oluyor.
bu arada umarım doktorun durumu kabul eder ve ücretsiz ameliyat etmeyi sağlar çünkü ben enson kontrole gittiğim zaman ve açıklık şikayetimi anlattığım zaman dediğim zaman sen henüz alışamadın, bekle gibi birşey dedi sanırım doktorlar devamlı eskisi ile kıyaslıyor.
gözlük çok rahatsız ediyor evet lens kullanabiliyorsam daha iyi olur bence o kadarda çok takma bu durumu ya yani eski haline dönmemiştir ama tabi insan üzülüyor ama bardağa dolu Tarafından bak çok iyi olmasa bile eskisi gibide değil bu güzel birşey bence ve şeyi merak ettim doktorun kim böyle bi yaklaştım sergilemesi kötü olmuş açıkcası sen yeniden ameliyat olmak istiyorsan doktorunla konuş revizyon istiyorum de para ister ve çok diretirse 500 tl den fazla verme bence bana kalsa onuda verme ama senin bileceğin iş, bu arada şu tecrübeyle sabit şuna emin olabilirsiniz ameliyat olduktan sonra spor yapmak ağır şeyler kaldırmak kulakları gerdiriyor kulaklar zaten sert olduğu için kasılıyorlar ve açılıyorlar yeni ameliyat olmuş olanlar bana kalırsa en az 2 yıl spor yapmasın ve ağır şeyler kaldırmasın

Kizlar bende ikici ameliyati olucam sanirim ama baska dr da arastiriyorum artik kotu sonuc yasamak istemiyorum cunku ikinciden vazgecmistim neredeyse ama bugun kulagim gene aciyinca karar verdim dort yil oldu dile kolay
Ameliyt sonrasinda 1yil sonra falan agrilari gecen kulagini istedigi gibi kullanabilen yokmu ya
100 kişiden 2 kişi çıkar herhalde

merhaba,
Ya nolucak bu halimiz senin daha 3 aymış benim 4 yıl oldu ama hala acıyor arkasını yıkıyamıyorum elimi sokup okadar yani bin pişman oldum. sırf saçımı toplamak istiyordum ama saçım çektirince gene kulağım ağrıdığı için toplayamıyorum da herşey boşa gitti

100 kişiden 2 kişi çıkar herhalde
şaka gibi ya kaç tane estetik olmuş insan var bu kadar kötüyse insanlar nasıl oluyor tamam biz bikere yaptırdık ama ömür boyu böyle çekilmez ki. İkinci ameliyat için şimdi kara kara düşünüyorum ağrılar hep böyle olcaksa buna nasıl katlanırım kulağıma darbe alıcam diye aklım gidiyo vallahi

Hiç bir şey Allah'ın yarattığı gibi olmuyormuş dünyanın en iyi doktoru olsa bile. Keşke kepçe olmasaydık kepçe olanı sadece kepçe kulaklı olan anlar çünkü anneme bile kepçe olduğuma inandıramıyordum kimse anlamıyor sizi. Ama başarısız olması insanın canını daha çok sıkıyor.
İnşallah çocuğum olursa doğar doğmaz kulaklarına bant geçiricem oda kepçe olmasın çekmesin benim gibi :KK45:

Hiç bir şey Allah'ın yarattığı gibi olmuyormuş dünyanın en iyi doktoru olsa bile. Keşke kepçe olmasaydık kepçe olanı sadece kepçe kulaklı olan anlar çünkü anneme bile kepçe olduğuma inandıramıyordum kimse anlamıyor sizi. Ama başarısız olması insanın canını daha çok sıkıyor.
İnşallah çocuğum olursa doğar doğmaz kulaklarına bant geçiricem oda kepçe olmasın çekmesin benim gibi :KK45:
çok doğru kul yapısı hiçbir şey Allahın yarattığı gibi olmuyor,
bu ameliyat için olacaklara tavsiyem de kesinlike beklentilerinizi düşük tutun ,aynı doktora ameliyat olan bazı arkadaşların çok çok güzel --istenilen sonuç--yada mükemmele yakın olmuş olabilir, hepimizin malesef böyle olamıyor.

şaka gibi ya kaç tane estetik olmuş insan var bu kadar kötüyse insanlar nasıl oluyor tamam biz bikere yaptırdık ama ömür boyu böyle çekilmez ki. İkinci ameliyat için şimdi kara kara düşünüyorum ağrılar hep böyle olcaksa buna nasıl katlanırım kulağıma darbe alıcam diye aklım gidiyo vallahi
Eskisi gibi olucaksa yeniden ameliyat olurum ben böyle düşünüyorum

X