Merhabalar, bende 3 gün önce (25 Kasım'da) kepçe kulak ameliyatı oldum, 36 yıl boyunca neden beklediğimi hala bilmiyorum, denize gittiğimde; suya dalıp çıktığımda önce saçlarımı kulaklarımın üzerine atardım, Yakın akraba düğünlerinde, en önemlisi kendi düğünümde Bile saçımı doğru dürüst yaptıramaz, toplanılan saçların bir kısmını kulağımın üzerine çekerdim ki, Buda başkaları Tarafından dikkat çekmesine sebep oluyordu, doktorumla gittim konuştum müthiş bir güven verdi, güleryüzle karşılayıp, ameliyat hakkında bilgi verdi. 3 gün öncede ameliyatımı yaptı, ilk gittiğimde, hastaneden kaçmak istedim korkudan, fakat ameliyat zamanı gelip ameliyathaneye girdiğimde, iğnelerin ne kadar ince olduğunu gördüm, korkmanıza hiç gerek yok, çünkü anestezi ipnelerinin yapıldığını bile anlamıyorsunuz, sonra 1 saat içinde müzik eşliğinde güle oynaya ameliyat bitti, hatta bu Şarkıyı kim söylüyor falan diye sohbet ettik :) şimdi tenisçi bandım var, yarın doktora gidicem ve kontrolümü olucam, inşallah görebilirim yeni halini, çok merak ediyorum, bu arada hiç mi hiç ağrım olmadı, saadece ben genelde yan uyuduğum için, düz uyumakta çok zorluk çekiyorum, ona da değer inşallah, birde bugün çok kaşınmaya başladı, kaşıyamazdım için rahatsız oldum heralde iyileşmeye başladı :) fazla uzun yazdım ama baya heyecanlıyım. Gelişmeleri yazarım :)