Herkese iyi geceler,ben amt olalı 3 buçuk ay bitti,doktorun her dedigiyle süreçte karşılaştım,geç iyileşiyor,cok hassaslar,hala bant takiyorum geceleri,tedirgin oluyorum,benden kıkırdak çıkarmadan amt etti doktor,simetrik degil,zaten kendi kepçe halleride değildi,tek amacim eskisinden kurtulmaktır oldu cok sukur,nerdeyse ıki ay cok tedirgindim,kulağım açıldı diye ağlayıp nisanlima aileme sorup durduğum zamanları biliyorum,bugun bile bunun mevzusunu yaptım sol daha acik dimi diye sordum,yani fotoraflarimda normal ben karşıdan bakınca sol çıkık gibi duruyo,yada psikolojik oyle geliyo,zor bi amt kemiğe şekil vermek kolay,kıkırdak zor,ve herkesin kıkırdak yapısı farklı bi kişi ilk amt da başarı görür,diğeri ikinci,hatta 3,4 olanlar bile duydum,ben amt masasına yatarken riskleride alarak yattım,hayatta herşeyde hata payı vardir,bu amt dada %1-2 risk var dedi doktor o risk grubuna görmediğimi düşünüyorum bu 3 buçuk ayın sonunda,ama zaman ne gösterir bilemem,olmak isteyenler olsun ve yeni bi hayata başlasın,ben yeni bi hayata başladım diyebilirim,amt olduktan sonra psikolojik ve duygusal açıdan cok olumlu değişiklikler yaşadım,en büyük arzum nisanimda ve gelinligime topuz yaptirmakti,rabbime binlerce sukur nisanim olucak bu hafta ve Kuafore gitmek kabus degil,zor bi amt ve süreçti benim icin,ama suan tüm sıkıntı ve acılara ağrılara değdi diyorum,kepçe halimi unuttum bile,ve sunu unutmayın hep pozitif bakın olumlu bakın,olumsuz konuştukça olumsuz olur unutmayın,sabredin dua edin,olmak isteyenlere imkanlarımız varsa sizde kurtulun derim,cok büyük rahatlık geçen gün yarım saat yağmurda yürüdüm ve hayatımda ilk defa,sacim bozulcak kulak goruncek derdi olmadan ve semsiyesiz
,yağmurda yürümek meğer cok keyifliymis,kendinize iyi bakin