- 17 Ağustos 2014
- 21
- 6
Arkadaşlar bu ameliyatı tek kelimeyle olun derim:)) cok mutluyum,tamam hala bi uyuşukluk sert bisey degince acıma var,eskisi gibi dokunamiyorum kesinlikle,ama bunlarda geçecek daha iyi olucak ınşallah,ve bu sıkıntıyı sadece ben biliyorum,saçlarımı topladığım her güne şükürler olsun,keske yıllar önce olsaymisim,nisanim var yakında ve saçımı istediğim gibi yaptirabilecegimi düşünmek bile mükemmel, zaman kaybedip kulakları saklayarak geçirdiğim her gün icin pişmanım,ınşallah her isteyen olur ve muradına erer:) bu arada 3 ay oldu ben olalı,hala gece saç bantı takiyorum riske atmiyorum,ilk bir ay gunduzleride bant taktım arada serbest bırakarak,sonuçtan suan cok memnunum,kulak arkamda sol tarafta daha bi hassaslik var,izler daha belli,ama umrumda degil tepeden topluyorum,3 aydır saçlarımı ilk kez bugun acik bıraktım değişiklik olsun diye,ne büyük bi rahatlık,eski halimi unuttum diyebilirim,amt olmak kolay ama sonrası sıkıntılı takıntı yapiyosunuz falan ama 3 ay oldu suan daha rahatım psikolojik olarak,şiddetle tavsiye ederim
Tatlım ne kadar şanslısın ameliyatın iyi geçmiş. Senin adına çok sevindim geçmiş olsun.
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ömrüm boyunca bir kere bile at kuyruğu yapamadım saçlarımı. Öyle dışarıya çıkamadım . Ileride düğünüm olduğunda ne yapacağım diye düşünmek beni çok üzüyor. Bizi en iyi biz anlarız Bu ameliyatı olmaya karar verdim. Sen hangi ilde hangi doktora oldun ve doktorunu tavsiye eder misin tatlım?