Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzünü değil zaten sadece kulağını görsek yeter önden çek fotoğrafını kulağının mesajlara koy kimseye özel göndermesende olur ben olalı 2.5 ay oldu gerçekten çok açılmış veya açılmamış söyleyebilirim
memnunum açılma olmadı kesinlikle çok kolay bi ameliyat 1-1.5 saatte bitti ilk gece ağrısından başka birşey sorun olmadı tavsiye ederim:)
insallah hepsi gecer sorunsuz bugünlerinde :) simdiden hayirli olsun canım :)Arkadaşlar bu ameliyatı tek kelimeyle olun derim:)) cok mutluyum,tamam hala bi uyuşukluk sert bisey degince acıma var,eskisi gibi dokunamiyorum kesinlikle,ama bunlarda geçecek daha iyi olucak ınşallah,ve bu sıkıntıyı sadece ben biliyorum,saçlarımı topladığım her güne şükürler olsun,keske yıllar önce olsaymisim,nisanim var yakında ve saçımı istediğim gibi yaptirabilecegimi düşünmek bile mükemmel, zaman kaybedip kulakları saklayarak geçirdiğim her gün icin pişmanım,ınşallah her isteyen olur ve muradına erer:) bu arada 3 ay oldu ben olalı,hala gece saç bantı takiyorum riske atmiyorum,ilk bir ay gunduzleride bant taktım arada serbest bırakarak,sonuçtan suan cok memnunum,kulak arkamda sol tarafta daha bi hassaslik var,izler daha belli,ama umrumda degil tepeden topluyorum,3 aydır saçlarımı ilk kez bugun acik bıraktım değişiklik olsun diye,ne büyük bi rahatlık,eski halimi unuttum diyebilirim,amt olmak kolay ama sonrası sıkıntılı takıntı yapiyosunuz falan ama 3 ay oldu suan daha rahatım psikolojik olarak,şiddetle tavsiye ederim
Cok tesekkur ederim :)) ınşallah geçer gider kulaklarımiza rahatça dokunup masaj yapabiliriz,3 aydır masaj yaptiramiyorum,en cok sevdiğim şeydi başım agridiginda iyi oluyodu kulaklardan dolayı dokunulmazlık var:)insallah hepsi gecer sorunsuz bugünlerinde :) simdiden hayirli olsun canım :)
insallah inan benimde tek istegim o iyilesmesi bir an once rahatca dokunmak biri cekecek biri dokunacak biyere carpacak diye tedirgin tedirgin davranmaktan kurtulmak ..umarim iilesirde ömür boyu böyle hassas davranmak zorunda kalmayizCok tesekkur ederim :)) ınşallah geçer gider kulaklarımiza rahatça dokunup masaj yapabiliriz,3 aydır masaj yaptiramiyorum,en cok sevdiğim şeydi başım agridiginda iyi oluyodu kulaklardan dolayı dokunulmazlık var:)
Arkadaşlar kulak estetiği ile ilgili Dr. Ercan Cihandide'yi bir araştırın derim. Kendi geliştirdiği ödüllü tekniğini kullanıyor ve açılma riski yüzde 5 bile değil.
canim internettekiler hep iyi olan fotolar yani kulaklari acilmis birinin fotosunu koymuyolar zaten genelde 1 milimlik falan acilma oluyo hatta bazi fotolarda kulak şiş diye basta hafif açık gibi duruyo sonra yapışık gayet dogal bi kulak haline geliyo..arkadaşlar,
ameliyat sonrası olması gerekn açıklık veya kulak yapısını bulabileceğimiz bir foto yada internet sitesi varmı,
sanırım kimine çok gelen açıklık kapsamı kimine az gelebiliyor,
bu başta dediğiniz süreç nedir yani nekadar sabretmeliyiz.canim internettekiler hep iyi olan fotolar yani kulaklari acilmis birinin fotosunu koymuyolar zaten genelde 1 milimlik falan acilma oluyo hatta bazi fotolarda kulak şiş diye basta hafif açık gibi duruyo sonra yapışık gayet dogal bi kulak haline geliyo..
eilk 2 ay falan sislikler tam inince iste..
valla ameliat sonraki surec daha zor baksana her birimizin derdi ayri ben hic takmiyorum açılmismi asimetri oldu hatta benim kulaklar hatta ama yine takmiyorum dedigimm gibi tek derdim eskisi gibi saglikli istedigim gibi dokunabilfigim bukebildigim kulaklara kavusmak Allah hepimizin yardimcisi olsun..soruyorum bende ama şöyle bi durum varki benm açık olarak gördüğüm yerler, sanki oralar şiş değil bence açıklık gibi yada ben anlamıyorum henüz farkı.
etrafımda ameliyat olan yok ama ben sorunca benm takıntı yaptığımı söylüyolar.hergün 1 foto çekiyorum gelişmeyi görmek için.