Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

merhaba,

H hyetisgin , siz ameliyat olacaktınız sanırım nasıl geçti, bize biraz bilgi verirmisiz

E eceba , doktorunuz kimdi,

kızlar bize de bilgi verin lütfen
Evet hyetisgin amt olacaktı bugün nasıl oldu acaba,gerçi 1 deydi,2 gibi girse suan ameliyat masasında sohbet efiyorlardir,benim tam 15 gün önce bugündü,akşama yazar bilgi verir sanırım

arkadaşlar meraba yeni katıldım aranıza ben ameliyat olalı 8 ay revizyon olalı 3 ay oluyo. doktorum İzmir ege üniversitesi Yiğit özer tiftikçioğlu plastik cerrahı. izmirde cogu insan bu adamı tanır ne kadar ilgili dogal estetik görüntüler elde ettiğini bilir. ben muğladan cıktım gittim olmak için. revizyon olmamın sebebi ise yapışık kulak istememden kaynaklandı, 1. sinde gayet dogal estetik bi ameliyat gerçekleştirdi ama dediğim gibi benden dolayı 2. ameliyatı oldum. ayrıca yelken kulak ve birbiryle alakası olmayan iki kulagım olmasına ragmen güzel sonuc aldım. kesinlikle tavsite ediyorum doktorumu. zaten okadar yoğun ki günde 5 ameliyata girdiğini gördüm yani. konuyu bağlamak istiyorum eğer simetrik bi kepçeyseniz zaten iyi bi sonuc alırsınız, aynı zamanda simetrik ve yiğit beye ameliyat olduysanız doğal mükemmel bi sonuç elde edeceğinizin ben garantisini veriyorum izmirde olupda doktor arayan arkadaşlarım vakit kaybetmeden randevu alıp muayene olmaya gidebilirsiniz. merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplarım

nimet geçmiş osun cnm ka liraya oldun amaeliyatını detayları anlatırmısın cnm

öncelikle geçmiş olsun size,memnun olmanız guzel ama söyledikleriniz biraz ilginç geldi
Günde 5 amt yapmak ne kadar sağlıklı düşündürücü? Günde 5 amt demek en az 10- 12 saat kesintisiz nefes almadan çalışmak demek,ben cok mantıklı bulnadim acikcisi,
Ben günde 6 saat ders anlatınca yorgunluktan oluyorum,bu amt hem beynin hem ellerin iyi çalışacak,telafisi olmayan bisey,abartıldığını düşünüyorum açıkçası,
Ve hayatta hiç biseyin garantisi yoktur,kesin konuşmamak lazim

arkadaşlar bende kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum ama okullarn açılmasına 1 hafta kala amelyt olucam byük ihtimalle sizce sorun olurmu şişlikler belli olurmu yüzüme yansır mı ?

arkadaşlar bende kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum ama okullarn açılmasına 1 hafta kala amelyt olucam byük ihtimalle sizce sorun olurmu şişlikler belli olurmu yüzüme yansır mı ?

Canim erken yaptırma imkanın varsa yaptir derim,bir haftada şişlik inmiyo en azından bende inmedi hala var,15 gün oldu,suan kimse anlamaz tabiki,herkesde farklı olabilir ama ben15. Gundeyim ve bikac ggündür rahatım,gerilmeler cok fazlaydı boynunu sağa sola ceviremedim ilk hafta,ama sen daha rahat atlatirsin doktorunla konuşursun

canım sen şuan saçını bağlayabiliyor musun bağlayıp dışarıya çıkabiliyor musun :)

canım sen şuan saçını bağlayabiliyor musun bağlayıp dışarıya çıkabiliyor musun :)

Ben dışarı çıkarken saç bandı takiyorum,otobusde falan biri dokunur diye tedirginim,yada güneş direkt kulaklarıma gelmesin diye kapatiyorum,ama evde acik ve tepeden topuz yapıyorum,dışarı cikarkende tepeden bağlıyorum,sadece daha dikisler durduğu için güneş cok olduğundan vs, kulaklarımı kapatiyorum :)

ben gordugumu yapılanı soyluyorum arkadaşlarım olsun kendim olsun bunları konusuyorum bu bi üniversite hastahanesi zaten sadece bizim estetik amtlarımıza girmiyorlar acil gelen tıp vakaları elbet oluyor binbir çeşit şeyler de var, günde 2 estetik olmak üzere diğerleri tıp vakası vesayre falan işte onlarda uzun suren yorucu bı ameliyat oldugunu dusunmuyorum. yarık dudak yapışık damak bunlarda plastik cerrahine geliyor. onca insan memnun ki herkes sırada bekliyor veya pansuman ıcın sabah 15 20 tane estetik ameliyatlı ınsanlar geliyor. işinde eli yatkın bi insan. ali mezdeği kadar geniş çaplı işler devlet kurumund oldugu ıcın yapamasada en az onun kadar becerikli diye düşünüyorum. başını kasıyacak vakti yok. yogun reklamda parada hiç gözü yok tanıtacak olsa sımdıye sayılı est operasyonların basında gelen ısımlerden olabılır ki ileride olur diyede düşünüyorum.

olabilir tabi, ama gün içerisinde okadar yorulan bir doktorun ne kadar verimli olabileceği düşündürücü geldi..
bende çalışan bir insanım ve çalışma saati verimlilik birbiriyle çok bağlantılı, birde yapılan iş sonrasında telafi ederim diyemeyecegin bir iş olunca insan düşünmeden edemiyor
ben çok doktor vakasıyla karşılaştığım ve kılpayı gereksiz amt dan döndüğüm için çok incelerim,bütün arkadaşlarımda çok araştırsınlar,birinin lafına göre kararlar vermesinler, sağlık önemli birşey, gerekiyorsa bir doktorla birkaç kez görüşsünler,herkese bedenimizi emanet etmemeliyiz.. bende amt oldum ben bukadar övemem doktorumu, ben yapılan işleri gördüm begendim, bende oldum amt, ve şu zamana kadar da memnunum kendisinden ama hiç bir zaman kimseye de kesin gidin ben garanti ediyorum die bir cümle sarfedemem bu çok gerçekçi gelmiyor bana, ben hastayım bu işin uzmanı değilimki garanti vereyim bir doktor için.
amt olduğum doktorum bile bana görüşmelerim esnasında garanti veriyorum tarzında konuşmadı konuşsa kesinlikle ona amt olmazdım.çünkü her amt ın bir riski vardır, bunu yadsıyan birine güvenemem..
umarım herkes sizin gibi memnun olur sonuçtan.tekrar geçmiş olsun size..

kızlar bandajlarım çıktı çok mutluyum saç bandına geçtim kulaklarım hala uyuşmuş gibi ama kendimi çok güzel hissediyorum :) fakat bir sorum olacak amt olan arkadaşlara şuanda kulaklarımın üst kısmı ve kulak memesi kısmı dışarda duruyor şişlik inince o düzelir mi doktora sormayı unutmuşum

Hadi gozun aydın canim,rahatlamana sevindim,sorduğum soruyla ilgili benim net bi fikrim yok canim,ama kendi dargın alındığında kulağım düz bi tahtaya yaşlanmış gibi kulağın bütünü gerideydi kafaya yapisikti,o den bakınca kulağın heryeri aynı hizadaydi,o zaman cokta incelemedim ama dümdüz görünüyordu,sislikten olabilir canim

selam canım, nasılsın, kulaklar nasıl şişlik ,morluk, kızarıklık durumları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…