saolun ama bnde ist degılım bu amelıyatı olmak ıcın 7 8 saat geldım oldum bır gece otelde kaldım ıkıncı gun pansumanım yapıldı dondum 7 8 saatBende istanbulda olsam gözu kapali o doktora olurum gercekten mükemmelmiş.Ameliyat oncesi sonrasi nasildi .Bu arada gecmis olsun insallah cabucak iyilesirsiniz :)
dikişlerde basarı saglayamamıs olabılır mesela hekım bu arada sen kıme olmustun?kızlar merhaba benim merak ettiğim bir şey var ben 9 gün önce ameliyat oldum ama kulaklar nasıl eski haline dönüyor sonuçta kıkırdaklar kesiliyor?
saolun ama bnde ist degılım bu amelıyatı olmak ıcın 7 8 saat geldım oldum bır gece otelde kaldım ıkıncı gun pansumanım yapıldı dondum 7 8 saat
onların klınıgı cok kolay bı yerde bn canakkaleden gıtttım otelı kendım tuttum klınıge yakın cok bıyerden ama sevmedım cok gurultuluydu hotelBuda benim aklima cok yatiyorda gitmesi bulmasi sorun felan olur mu oteli felan onlar mi ayarliyor acaba, sitelerinde oyle bisey gormustumde pansumandan sonra kontrole felan ne zman gideceksininiz bide hangi ildesiniz :)
onların klınıgı cok kolay bı yerde bn canakkaleden gıtttım otelı kendım tuttum klınıge yakın cok bıyerden ama sevmedım cok gurultuluydu hotel
sargı faln yok ya alı mezdeği ameliyatı 22 agu. yaptı klaklarımın arkasına ıkı tane sarı gazlı bez kulagın ıcıne falanda ustune bır sac bandı bıttı gun ıcınde bıle donebılırsın bn pansuman ıcın kaldım doktor baksın kendı dye ama bulundugun sehırde pansuman yaptırabılırsın sadece pansumanda o sarı bezlerı alıo ve temızlıo orayı sonra yıne ıkı sargı bezı koyuyo gonderoı bı daha kontrol bnm gece ufak kan sızıntıları oldu iiki kalmısım ertesı gun oglen baktı okadar normal dedı gönderdiSuan sarginiz duruyor ozman tekrar ne zman kontrole gideceksiniz
geçmiş olsun, umarım herşey istedeiğiniz gibi olur bundan sonraki süreçte, nekadara oldunuz ameliyatıonların klınıgı cok kolay bı yerde bn canakkaleden gıtttım otelı kendım tuttum klınıge yakın cok bıyerden ama sevmedım cok gurultuluydu hotel
sargı faln yok ya alı mezdeği ameliyatı 22 agu. yaptı klaklarımın arkasına ıkı tane sarı gazlı bez kulagın ıcıne falanda ustune bır sac bandı bıttı gun ıcınde bıle donebılırsın bn pansuman ıcın kaldım doktor baksın kendı dye ama bulundugun sehırde pansuman yaptırabılırsın sadece pansumanda o sarı bezlerı alıo ve temızlıo orayı sonra yıne ıkı sargı bezı koyuyo gonderoı bı daha kontrol bnm gece ufak kan sızıntıları oldu iiki kalmısım ertesı gun oglen baktı okadar normal dedı gönderdi
aynen 1 ay sonraTekrar kontrole cagiriyor mu peki
selam herkese
ameliyat olacaklar biranönce yaptırsın işini iyi yapan bir doktora
benim kızım 10 yaşında dayanabildiyse hepiniz dayanırsınız korkulacak hiç birşey yok
kızım bir ayını bitirdi tamamen iyileşti hiç kimse maeliyat olduğunu anlamıyor :)
oda bu durumdan gayet mutlu
açılma olmadı ilk günlerde çok yapışıktı şimdi normale döndü çok doğal görünüyor
herkese tavsiye ediyorum
sevgiyle kalın
aynen 1 ay sonra
hangi doktora yaptırdın da açıldı canım adını ve ilini yazabilirmsin lütfen.benim amt olcağm doktor kepçe kulakta yeni bi teknik geliştrmiş ve türk cerrahi ve rekonstrüktf cerrahi derneğinden birinclk odülü almış bi doktr güveniyrm ama belli de olmaz tabi .bana bir ay sonraya vermıstı ama kulklarım eskısı gıbı oldu acıldı 2 amelıyatımı 22 agustosta alı mezdegıne oldum ozelde para ılk amelıyatta devlette vermemıstım ama acıldılar cok arastır ımkanın yoksa acele etme
geçmiş olsun, umarım herşey istedeiğiniz gibi olur bundan sonraki süreçte, nekadara oldunuz ameliyatı[/QUOTE
çanakkalede emrah arslan dye bir prof a oldum acıldı sımdı forumda alı mezdegı dye bırını duydum ona yaptırdım yenı 22 agustostahangi doktora yaptırdın da açıldı canım adını ve ilini yazabilirmsin lütfen.benim amt olcağm doktor kepçe kulakta yeni bi teknik geliştrmiş ve türk cerrahi ve rekonstrüktf cerrahi derneğinden birinclk odülü almış bi doktr güveniyrm ama belli de olmaz tabi .
meraba arkadaşlar . bende 23 ağustosta ameliyat oldum . Sağ tarafima yatmisim yanlislikla sag yanagim şiş biraz.ben bisey sormak istiyorum kulaktan kıkırdak cikarildimi sizinde ?
evet sanırım çıkarıldı ben salih emre üregen'e oldum ama cok memnunum kulaklarim şiş haliyle bile cok dogal :)geçmiş olsun öncelikle, benden kıkırdak çıkarılmadı,doktorum çıkırdak çıkarmayı tercih etmiyorum gerek yok dedi, ama kazıyıp törpileme yaptı fazlalıkları kalın olanları kazıdı sanırım, şuan hayal edemiyorum tabii :)
sizden çıkarıldımı
evet sanırım çıkarıldı ben salih emre üregen'e oldum ama cok memnunum kulaklarim şiş haliyle bile cok dogal :)
tesekkur ederim.. insallah.. ama benim kulaklarim büyük küçük değil büyük ihtimal oyuzden cikardi :) ayriyeten eski haline donmesin diye tum kikirdaklari tek tek inceliyo bakim yapiyo :) doktorum gercekten cok iyi bir doktor :) umarım bi sorun olmaz ve bu sisliklerde bir an once iner ..kulak yapısına göre değişiyor sanırım bilmiyorum ama, doktorum kıkırdak çıkarmayı uygun bulmuyorum dedi, o yüzden morluk kanama falan olmayacak dedi, olmadı cidden, tabi kulak yapım farklı olsa çıkarıldı sanırım küçüktü benim kulaklarım minikti gerçi ben kocaman sanıyordum ama amt esnasındada söylediler küçük kulakların var diye şuan cidden küçüldü kepçelik gidince :) :)
inşallah daha iyi olur kulakların :)