morluk var canım dikişlerim ayın 1'inde alınacak biraz da şiş ve uyuşukluk var o da sinirlerimiz kesildiği içinmiş :)selam canım, nasılsın, kulaklar nasıl şişlik ,morluk, kızarıklık durumları nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
morluk var canım dikişlerim ayın 1'inde alınacak biraz da şiş ve uyuşukluk var o da sinirlerimiz kesildiği içinmiş :)selam canım, nasılsın, kulaklar nasıl şişlik ,morluk, kızarıklık durumları nasıl
morluk var canım dikişlerim ayın 1'inde alınacak biraz da şiş ve uyuşukluk var o da sinirlerimiz kesildiği içinmiş :)
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olur :) şuan kulaklarımı gergin hissediyorum ben de bant takınca geçiyor ben ayın 8'inde okula başlayacağım inşallah sorun olmazbenimkiler eriyen dikiş,kendiliğinden zamanla gidecek sanırım 1 ayı bulur 15 bitti,uyuşukluk ilk 10 gün çok çok fazlaydı,birkaç gündür daha rahatım,kulaklarıma dokunduğumda parmaklarımı hissediyorum :) ben yemek yerkende sıkıntı yaptım,ağzıma kaşık sokamadım ,sonrada kulağım gergindi kopcak sanıyordum bant rahatlatıyordu ama artık oda gitti demekki 15 günde kendine geliyor kulak, bir ayı doldurunca daha iyi olur seninkilerde :)
heyecan, mutluluk varmı :)
ben biraz bi,raz alışmaya başladım yeni halime,ilk zamanlar çok stres yaptım kulaklarım nasıl olcak falan diye,sürekli foto çektim albüm yaptım :) o huyumdan vazgeçtim bu ara inş daha iyi olur hepimiz için
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olur :) şuan kulaklarımı gergin hissediyorum ben de bant takınca geçiyor ben ayın 8'inde okula başlayacağım inşallah sorun olmaz
Canım ben dikişler alınana kadar takacağım dikişlerim ayın 1'inde alınacak ondan sonra sadece akşamları :)amin canım :) ayın sekizine kadar nerdeyse 20 gün olmuş olacak, ban ben 15. günümü devirdim ve inan çok rahatım, 5 gündür hergün dışardayım akşama kadar koşturmaca,daha işe başlamadığım için hala gündüzleri bant takıyorum ama akşamları evde otururken çıkarıyorum,hem duş alıyorum her akşam ve saçlarım kurusun kulaklarımda kuruyup hava alsın diye bırakıyorum yatarken bandımı takıyorum.ipler eriyene kadar saçlarımı tam toplamam zaten alışıkta değilim tamamen toplayıp biyere gitmeye evde bile garipsiyorum :) aynaya bakıyorum ara ara :) kendime farklı tokalar küpeler falan alıcam biraz daha iyileşmeyi bekliyorum :)
doktor kaç gün bant tak dedi sana canım?
bayın 19 unda ali mezdeği ye ameliyat oldum ameliyatım 2 saat kadar sürdü çok eğlenceli hoş muhabbetli bi ortam ayrıca ameliyat bittikten sonra kulaklarımı görünce doğru seçim yaptığımıda anladım tam istediğim gibi olmuşlardı bugün saç bandına geçtim ameliyat olurken kulağınıza ilk yapılan ilk iğneden sonra hiç acı hissetmiyorsunuz zaten ilkide acımıyo bile hiç ağrım sızım olmadı gayet uyuyarak geçirdim günlerimiameliyat olacak kişiler korkmasın ve ali bey işini gerçekten biliyor tavsiye ederim :)
Canım ben dikişler alınana kadar takacağım dikişlerim ayın 1'inde alınacak ondan sonra sadece akşamları :)
amin canım geçmiş olsun hepimize :) bu bant çok sıkıyor kızlar ben basketbolcu bandı aldım siz nasıl almıştınızondan sonra daha da rahatlarsın canım, allahtan bendekiler eriyen dikiş, sargım alınırken bayılıyordum fenalaştım dikişlerim alınsa ölürüm bu hastalık amt işleri hiç bana göre değilmiş bunu anladım, allah kimseyi mecbur bırakmasın
amin canım geçmiş olsun hepimize :) bu bant çok sıkıyor kızlar ben basketbolcu bandı aldım siz nasıl almıştınız
Merhaba,izmirde yasıyorum.bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama ailemle ciddi bi şekilde konuşamadım.cok ama çok istiyorum ama konuşacak cesareti kendimde bulamıyorum.lütfen bana tecrübelerinize yardımcı olun!hem ailemi nasıl ikna edecegımı hemde nasıl bi hastanede yaptırabılecegımı!lütfennn
Ben 17 yaşındayım ve okullar açılmadan yapılsın bitsin istiyorum.ve dediğin gibi bende sacımı yukardan toplamak istiyorum.bu anlattıkların için sagol.konusmayı deniycem :)canım inan bu düşündüklerin bende de vardı, özellikle erkek arkadaşıma nasıl diyeceğimi bilemiyordum,çünkü yanında saçım hep açıktı farketmemişti,burnumu estetik yaptırcam demek kolay ama kulak zor bence, kulağım kepçe estetik yaptırcam demek zor geliyordu, valla artık yılların verdiği bıkkınlık vardı önce aileme söyledim, şaka sandılar,senin kulaklar normal,gibilerinden konuşmalar yaptılar, babam kızdı baya ilk duyunca,ama umrumda değildi vallahi,ben kararımı verdim,olucam,doktor araştırıyorum dedim,zamanla alıştılar bu duruma kendileri sormaya başladılar, amt olacağım gün sürekli arıyorlar,naptın haber ver merak ediyoruz falan :) saçımı tepeden topladığım bir an da annem çok yakışıyo neden böyle yapmıyosun saçlarını dedi,işte forsatı buldum dedim içimden :) artık yapıcam estetikten sonra dedim, ve böylece anlattım.. vallahi okadar sıkıntıydıki benim için umrumda bile değildi başkasının ne düşündüğü ailemde dahil buna,ben biliyorum yaşadığım sıkıntıyı, birde ben 30 yaşındayım nerdeyse kendi ayaklarım ustunde duran biriyim bunun da verdiği rahatlık vardı,kim karışabilir bu saatten sonra..sağolsunlar destek oldular, ya rahat uyuyayım diye amt sonra yatak odalarını bile bana verdiler düşün, onlarda alışıyor bu duruma zamanla :)
hiç sıkıntı yapma, yaşın kaç bilmiyorum ama git açıkça söyle, yasadığın sıkıntıları anlat,anlayacaklardır.
ben istanbuldayım,izmirde
bana bir ay sonraya vermıstı ama kulklarım eskısı gıbı oldu acıldı 2 amelıyatımı 22 agustosta alı mezdegıne oldum ozelde para ılk amelıyatta devlette vermemıstım ama acıldılar cok arastır ımkanın yoksa acele etmearkadaşlar devlet hastanesinde amt olanlara bi sorum olacak amt için başvurduğunuz zaman çok ileri tarihe amt günü vermiyor dimi doktor tahmini kaç gün sonra gün verirler acaba bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen
devlette oluosanda cok arastırıp elı ıyı olan daha once olan ve memnun olan kısılere ulas ve ole yaptırbana bir ay sonraya vermıstı ama kulklarım eskısı gıbı oldu acıldı 2 amelıyatımı 22 agustosta alı mezdegıne oldum ozelde para ılk amelıyatta devlette vermemıstım ama acıldılar cok arastır ımkanın yoksa acele etme
3 ay cok dikkat sart bn ikinci ameliyatımı olalı 2 gun oldu sımdı dıkkat edıorum elımden geldıgınce dedıgım gbı cok arstırın ılk amelıyatımı prof unvanlı devlettte bı doktora oldum ve acıldılar yanı basarısız oldu ve kac sefer gıtmeme ragmen ılgılenmedı sımdı bu forumda ismını öğrendıgım alı mezdegı adında bır doktora gıdıp oldum özelde herkes memnundu bu forumda buldum onu ınsallah bnde memnun kalırım bakın ılk doktorum cok iz bırakmıs kulaklarımda ii arastırın cok ii bır hekım bulun ama hasta tavsıyelerı onemlı bnce alı mezdegıne bu forumda cok olan var ve tavsıye edıolar ondan oldum bnde baska ii hekımler yokmudur vardır devlettede vardır ama bnim bi kere agzım yandı 2012 de ılk amelıyatımı oldum yıl 2014 ağustos yenı karar verdım cok hekım aradım ama bu adamı buldum ınsallah sızde doğru kısıyı bulursunuz bnm amelıyatım yapılalı ıkı gun oldu ınsallah bnde dogru hekımı bulmusumdurda acılmazlar yıne suan memnunum bu aradaAcaba bu ameliyatı olduktan kaç ay sonra eskisi gibi hareket edebiliriz.Mesela yatarken felan bükülürse eski haline dönme olasılıgı bitmiş olur.
3 ay cok dikkat sart bn ikinci ameliyatımı olalı 2 gun oldu sımdı dıkkat edıorum elımden geldıgınce dedıgım gbı cok arstırın ılk amelıyatımı prof unvanlı devlettte bı doktora oldum ve acıldılar yanı basarısız oldu ve kac sefer gıtmeme ragmen ılgılenmedı sımdı bu forumda ismını öğrendıgım alı mezdegı adında bır doktora gıdıp oldum özelde herkes memnundu bu forumda buldum onu ınsallah bnde memnun kalırım bakın ılk doktorum cok iz bırakmıs kulaklarımda ii arastırın cok ii bır hekım bulun ama hasta tavsıyelerı onemlı bnce alı mezdegıne bu forumda cok olan var ve tavsıye edıolar ondan oldum bnde baska ii hekımler yokmudur vardır devlettede vardır ama bnim bi kere agzım yandı 2012 de ılk amelıyatımı oldum yıl 2014 ağustos yenı karar verdım cok hekım aradım ama bu adamı buldum ınsallah sızde doğru kısıyı bulursunuz bnm amelıyatım yapılalı ıkı gun oldu ınsallah bnde dogru hekımı bulmusumdurda acılmazlar yıne suan memnunum bu arada