İzmir kent hastanesinde canım yarın 9 gün olucak benim öyle ağrım sızım pek olmadı ama çok yapısık gozukuyor kulaklarım inş. Biraz daha açılır ama tavsiyem çok takıntılısan gt ol derim benim o kadar kepçede değildi ama ben kendimi kotü hissediyordum gttim oldum Allaha şükùr şimdi çok rahatım başka soruların olursa eğer sorabilirsin canım her zaman memnuniyetle cewaplarım.Selamlar nerde amaliyat oldunuz?
kızlar bende kısa sürede olmayı düşünüyorum .. ameliyattan sonra yan yatış uyumayı ne kadar zaman sonra yapabildiniz ağrı oluyor mu kulağınızın üzerine yatarken ???
canim merhaba.. Ben ameliyattan snra 15 qunlukken fln yatmaya basladm. Daha doqrusu uyurken farknda olmadan yatiodum.. Saten belli bi sure sonra duz yatmaya da alisiosun bisey olmasin aman die die. Baslarda aqri oluyo hafif saten o zaman yatamzsin. Yatabilmeye basladiqin zaman aqri kalmio. Kesinlikle rahatsizlik duyuyosan hic zaman kaybetme canim.. Sac bandi da ben normal bez sac bandindan almistim doktorum sac bandi olmasinin yeterli olmasini demsti bujiteriden 1tl'ye almstm :) kulaqinin kiwrilmamasi baski uyqulamasi icin yeterli qelicektr bnce.. Ama takicaqn bant ne qewsek olsun ne de cok sıksın oyle bi kararda kndine qore alirsin canim illa bundan olsun die aramana qerek yok bnce..
saol canım bilgilendirdiğin için öncelikle sen nerde olmustun? .. bende bakalım pazartesi günü doktorla görüşcem hemende olcam sanırım konuşmalara göre :)
geçmiş olsun herkesee ben de sonunda ameliyat olalı bikaç gün oldu. sonucu görmek için bekliyorum hala sargılarlayım ama mutluyuummm :))
merhaba hatcem01;
20qün icerisnde kulak kendi renqini alms olmuyo morluk sıslik o zamana disardan anlasilmiycak kadar qecio.. Sadece kndin dokunduqun zaman hissedersn yani sertliqi o kadar.. Ailen de sac bandi kullanman qerekicek malum.. Kulaklarini bantla kapaticaqn icin 1ay boyunca farkediceklerini sanmiorum bu yuzden.. Tabi sac bandini kulaqn icin taktiqini belli etmemen lazim canim.. Ama bnce ailenin bilmesi iyi olur cunku insana en buyuk destek her zaman icin ailesinden qelir die dusunuorum.. Yine de senin kararin tabiki ama rahatszsan kulaklarindan erteleme ol derim ben cunku 20 qun toparlanmak icin yeterli..
Çok tşk. ederim.Ama zten ailemin yanında ikamet etmiyorum.1,5-2 ay snra ancak memlekete geçerim.Benim asıl sormak istdgm 15-20 gün içinde normal hayatıma dönebilir miyim okul-dersane?Tenişçi bandını gizliyemem de herhangi bişeyle.15-20 gün eve kapanmayı düşünüyorum.Ve tabiki kanıksanmış görünümüm sizce çevremdekiler farkedip sıkıştırırlar mi en önemlisi de memlekete dönüşte aile.zaten gtmeyeli 3 ayı bulur bilemezler diye düşünüyorum? :)
1 ay önce oldum ameliyatı sağ kulakta aşırı bir şişlik vardı şimdi indi ama sağ kulağın üst tarafında açıklık var, sol kulak çok düzgün.
Doktor sağ kulak ölçüsüne 21-17 sol kulak ölçüsüne 20-15 dedi. Şimdi sağ kulağın üst tarafında açıklık var hafifde bi şişlik var kulağın içinde ama hala simetri farkı duruyor. Nedersiniz 2mm çok mu ?
saçlarım kısa o yüzden sorun olur. Revizyonda yapmaz büyük ihtimal çünkü form doldurdum.canim bnce 2mm hic bise.. Bnmkilerde ayni deil ama cok muyluyum kimse farketmedi smdiye kadar. 2mm kmsenin dikkatini cekmez sende bnce inceleme o kadar belli bi sure sonra o farki sen bile bildiqin halde anlamazsin.. Kimseninki bire bir ayni olmuyo o kadarcik fark hic bise deil canim düsünme bile
canim 20qunlukten herhanqi bi morluk sislik kalmio diebilirim disaridan farkedilmez hale qelio. We oyle incelemeyen kmsenin dikkatini cekmez.. Sarqilar alindiktan sonra sac bandini oylesine takio qibi rahatlikla disarida kullanabilirsin canim.. Ben saclarim onume qelmesin qibi takiodum :) ailen 1bucuk aylikken kesnlikle farketmez canim rahat ol wakit kaybetmeden yaptir tatil bitmeden :)