Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

vayy be canlarm eylul 25de olmistum 4.ay btck ozamndn kimse kalmams..Allahima sukurlr olsn en ufak sikaytm yok size tek onerm hedefniI kuck tutun..ztn dikkt edn her 3kisidn brinin kulagndq sekl bozklgu var..amacniz kepcelktn kurtlmk olsn essiz bi kulak olmasn ve tavsym pendk marmara devlt hastansnde dr.nihal hanima gorunun..elleri inanlmz ve toplm maalytm 506 tlidi..iyiki
olmsm cok mutltm saclrmi hep arkya atiyrm istdgnz zmn yazn yardmci olurm

Selamlar nerde amaliyat oldunuz?
İzmir kent hastanesinde canım yarın 9 gün olucak benim öyle ağrım sızım pek olmadı ama çok yapısık gozukuyor kulaklarım inş. Biraz daha açılır ama tavsiyem çok takıntılısan gt ol derim benim o kadar kepçede değildi ama ben kendimi kotü hissediyordum gttim oldum Allaha şükùr şimdi çok rahatım başka soruların olursa eğer sorabilirsin canım her zaman memnuniyetle cewaplarım.

Ameliyatımın üzerinden tam 7 ay geçti. O kadar çok güzel bir duygu ki saçlarını istediğin gibi yapabilmek,aynaya bakınca kendini güzel görmek... :))

Vayy konu ne hallere düşmüş :) benim gibi bir çok kişi erkeklerde dahil kepçelikten kurtuldu..Allah herkese nasip etsin ne fotoğraflar paylaştık ne anılarımız oldu telefonda konuştuklarım mesajlaştıklarım hatta görüştüğüm kişiler bile oldu ahh ahh Allah herkese bu mutluluğu tattırsın korkmayın gidin yaptırın..Pendik marmara devlet hastanesi dr.nihal hanıma en azındna kontrole gidn derim olmamışsanız vakit kaybetmeyin ben 21 yaşında oldum şuan 5.aya giriyorum herşey süper..

merhaba arkadaslar.. Ben bu ameliyati olali 6ay btti sukur :) hic bi sorunum yok uzun zamandir foruma qiremedm ne kadar ameliyat olan olmus hepinize qecms olsun qercekten bu durumdan kurtulmak tarif edilmez bi mutluluk :) ben saq kulaqimdan qenel anesteziyle olmustum we ameliyatim 2saat surmustu bi kulak icin uzun bi sure bnce ama olsun sonuctan memnunum :) aqrilarim yaklasik 1hafta kadar surdu we inanilmaz sislik wardi iqneyle odemi akitmisti hatta doktorum. We ilk qorduqumde muthis bi hayal kirikliqi yasamistim.. 10qunden snra sislikler yawas yawas inio we morluk qecio. 1ay da hemen hemen qoruntusu duzelio yapisikliqi da hafif acilio kesinlikle ilk hali kalmio.. 2 aydan snra daha acilma ne olduysa oyle kalio.. Sac bandini da bn 15qun qece qunduz 15qun sadece qece takmistim.. Sac bandi sisliqin inmesine baski uyqulayark yardmci oluyo.. Krem olarak fucudin kullandim arkasnda hic bi iz kalmadi dikislerimi 20 qunluktu almisti doktorum.. Tabi bunlari artk okuyarak hemen herkes biliodur artk :) ben kendi tecrubemi paylasmak istedm. Sorusu olan warsa yardmci olmaya calsrm hepinze qecms olsun ..

kızlar bende kısa sürede olmayı düşünüyorum .. ameliyattan sonra yan yatış uyumayı ne kadar zaman sonra yapabildiniz ağrı oluyor mu kulağınızın üzerine yatarken ???

ameliyattan sonra dediğiniz bant ayrıyeten bumudur kızlar ?? ne kadar bunların ücreti biliyormusunuz birde bedenleri varmış galiba neye göre aldınız ??

Eklentiler

• $jbgg0.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
kızlar bende kısa sürede olmayı düşünüyorum .. ameliyattan sonra yan yatış uyumayı ne kadar zaman sonra yapabildiniz ağrı oluyor mu kulağınızın üzerine yatarken ???

canim merhaba.. Ben ameliyattan snra 15 qunlukken fln yatmaya basladm. Daha doqrusu uyurken farknda olmadan yatiodum.. Saten belli bi sure sonra duz yatmaya da alisiosun bisey olmasin aman die die. Baslarda aqri oluyo hafif saten o zaman yatamzsin. Yatabilmeye basladiqin zaman aqri kalmio. Kesinlikle rahatsizlik duyuyosan hic zaman kaybetme canim.. Sac bandi da ben normal bez sac bandindan almistim doktorum sac bandi olmasinin yeterli olmasini demsti bujiteriden 1tl'ye almstm :) kulaqinin kiwrilmamasi baski uyqulamasi icin yeterli qelicektr bnce.. Ama takicaqn bant ne qewsek olsun ne de cok sıksın oyle bi kararda kndine qore alirsin canim illa bundan olsun die aramana qerek yok bnce..

geçmiş olsun herkesee ben de sonunda ameliyat olalı bikaç gün oldu. sonucu görmek için bekliyorum hala sargılarlayım ama mutluyuummm :))

saol canım bilgilendirdiğin için öncelikle sen nerde olmustun? .. bende bakalım pazartesi günü doktorla görüşcem hemende olcam sanırım konuşmalara göre :)

saol canım bilgilendirdiğin için öncelikle sen nerde olmustun? .. bende bakalım pazartesi günü doktorla görüşcem hemende olcam sanırım konuşmalara göre :)

ben tokatta dewlet hastanesinde olmustum canim 6ay oldu ucretsiz olmustum.. Wala hemen olursan cok daha iyi canim ben doktorla qorustukten yaklasik 1ay snra olmustum :) sonuctan cok memnunum birebir birbirne bnzemio kulaklarim ama yatik olduqu icin smdiye kadar kmse farketmedi bu da bnm icin yeterli :)

Mrb kızlar,bende ameliyat günümü aldım.Ama neredeyse gitmemek üzereyim.Birkaç sorum var.Öncelikle ögrenciyim.Ameliyattan ailemin haberi yok,yalniz ev arkd. var.Okulu 2 hafta max 20 gün asabilirim.Saçlarim oldukça kısa yalnız arkayı kapatır.Aslında kıkırdak fazlalıgım varmış,çok kepce dglm,çok zorlu bi ameliyat olmaz sanirim.15-20 gün içinde okula dönmem lazım sizce mümkün mü?morluk-şişlik? Çok kepçe dglm ama sorması abes ama ailem farkeder mi sizce?Farkederlerse ne derim bilmiyorum yalan söylemek işime gelmez.Cevaplarınizi bekliyorum.

merhaba hatcem01;
20qün icerisnde kulak kendi renqini alms olmuyo morluk sıslik o zamana disardan anlasilmiycak kadar qecio.. Sadece kndin dokunduqun zaman hissedersn yani sertliqi o kadar.. Ailen de sac bandi kullanman qerekicek malum.. Kulaklarini bantla kapaticaqn icin 1ay boyunca farkediceklerini sanmiorum bu yuzden.. Tabi sac bandini kulaqn icin taktiqini belli etmemen lazim canim.. Ama bnce ailenin bilmesi iyi olur cunku insana en buyuk destek her zaman icin ailesinden qelir die dusunuorum.. Yine de senin kararin tabiki ama rahatszsan kulaklarindan erteleme ol derim ben cunku 20 qun toparlanmak icin yeterli..

Çok tşk. ederim.Ama zten ailemin yanında ikamet etmiyorum.1,5-2 ay snra ancak memlekete geçerim.Benim asıl sormak istdgm 15-20 gün içinde normal hayatıma dönebilir miyim okul-dersane?Tenişçi bandını gizliyemem de herhangi bişeyle.15-20 gün eve kapanmayı düşünüyorum.Ve tabiki kanıksanmış görünümüm sizce çevremdekiler farkedip sıkıştırırlar mi en önemlisi de memlekete dönüşte aile.zaten gtmeyeli 3 ayı bulur bilemezler diye düşünüyorum? :)

1 ay önce oldum ameliyatı sağ kulakta aşırı bir şişlik vardı şimdi indi ama sağ kulağın üst tarafında açıklık var, sol kulak çok düzgün.
Doktor sağ kulak ölçüsüne 21-17 sol kulak ölçüsüne 20-15 dedi. Şimdi sağ kulağın üst tarafında açıklık var hafifde bi şişlik var kulağın içinde ama hala simetri farkı duruyor. Nedersiniz 2mm çok mu ?

canim 20qunlukten herhanqi bi morluk sislik kalmio diebilirim disaridan farkedilmez hale qelio. We oyle incelemeyen kmsenin dikkatini cekmez.. Sarqilar alindiktan sonra sac bandini oylesine takio qibi rahatlikla disarida kullanabilirsin canim.. Ben saclarim onume qelmesin qibi takiodum :) ailen 1bucuk aylikken kesnlikle farketmez canim rahat ol wakit kaybetmeden yaptir tatil bitmeden :)

canim bnce 2mm hic bise.. Bnmkilerde ayni deil ama cok muyluyum kimse farketmedi smdiye kadar. 2mm kmsenin dikkatini cekmez sende bnce inceleme o kadar belli bi sure sonra o farki sen bile bildiqin halde anlamazsin.. Kimseninki bire bir ayni olmuyo o kadarcik fark hic bise deil canim düsünme bile

saçlarım kısa o yüzden sorun olur. Revizyonda yapmaz büyük ihtimal çünkü form doldurdum.

Canım çok tşk. ederim içimi ferahlattın.aslında tatil btmiş gbi oluyo o zamana ama 2 hafta kadar kırpmış olacam.evde öylece oturmak da zor olacak,nyse o arada ders çalışırım.tkrardan çok sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…