Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

arkadaşlar merhaba Allahın izniyle çarşamba günü ameliyat olacağım olduktan sonra sonucu burda paylaşırım

Benim 11 gün oldu, Morluklar kalmadı sadece sağ kulağım birazcık daha şiş ve sola göre üstten hafif daha açık. Daha fazla açılmadıkça şuanlık rahatsız etmiyor. İlk 2 günü atlatırsan sonra ameliyat olduğunu bile unutuyosun :) Ben şuan sanki hiç olmamış gibiyim ne ağrı ne bişey var. Yan yatmanında yolunu buldum, kolumu kafamın altına koyup kulagım yastıga temas etmıcek sekılde yatıyorum, tabi ben uyurken kontrolluyum elımı cekmıyorum uyurken bile kafamın altından, herkes yapabilir mi bilmem :) İşe bugun başladım patronum resmen yüz nakli yaptırmışsın gibi olmuş çok değiştirmiş dedi, gerçektende öyle 1 kulak insanı bu ka dar mı değiştirirmiş.. Eğer çok dert eden varsa düşünmesin yaptırsın. Bende bu forumdan cesaret alarak yaptıranlardanım. :)

Canım bakalım bende yarın olucam işte Allahın izniyle benim ustler de sorun yok zaten ustler yapısık aynı buyuk D harfi gbi düşün sadece yanlar cıkık biraz ben izmirde kent hastanesinde olucam

Ben olalı 4 ay oluyor açılma olmadı yanı açılma sandığımız şey aslında kulak ödem yapıyor ve gerı iniyor tabi ödem yapınca arkasını daha yapışık sanıyoruz halbuki oyle deil şişlikler inince gerçek
halini alıyor benım öyle oldu ilk bi hafta kulagımn arksına parmağım girmiyodu ama şimdi giriyo çünkü indi tabi ineli epey oldu , tam halini almasıda 6 ay felan benım şuankı halınden cok bı değişiklk olucagını sanmıyorum ama izlern bazıları duruyor yavaş geçiyo ama farkedilmiyor

kızlar kepçe kulak ameliyatının göze ve ya göz sinirlerine bi etkisi olur mu ? Benim gözlerimde bozuk

arkadaşlar ameliyatımı oldum bugun 2. Günüm yarın sargılarım çıkıcak Allahın izniyle inşallah iyi olucam .

hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz.dikişleriniz ne durumda.benim hala düşmedi.26 aralıkta olmuştum.krem kullanıyomusunuz

hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz.dikişleriniz ne durumda.benim hala düşmedi.26 aralıkta olmuştum.krem kullanıyomusunuz

Mrb. Geçmiş olsun. Bende 26 aralıkta oldum. Saç bandı takıyorum. Krem vs kullanmıyorum. Daha şişler tam inmediği için belkide dikişler anlaşılmıyor ama bende merak ediyorum alınacak mı kalacaklar mı diye. Bu ay sonu kontrole gidicem o zaman öğrenicem artık.

Merhaba kızlar,bende kepçe kulak ameliyatı olmaya karar verdim,Uludağ Üniversitesi'nde olmayı düşünüyorum,Uludağ Üniversitesi'nde ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Hangi doktoru tavsiye ederler ve sonuçtan memnunlar mı?

size degeçmiş olsun.ben de geceleri takıyorm bandı sadece.dikişler alınmayacak dedi doktor kendisi düşecekmş.ama merak ediyorumne kadar sürede düşer.izler nekadar sürede görünmez olur diye.bana da krem falan vermedi.hiçbirşey sürme dedi.ama sürenler varsa bilgi almak isterim.dikişlere nasıl bi etkisi var diye.

Merhaba arkadaşlar,

konuyu öteden bu yana takip edenler benim durumumu bilirler. Yaklaşık dört ay önce ameliyat oldum, istanbul'da özel bir muayenede operasyon geçirdim. ameliyatın üzerinden dört ay geçmiş, tecrübe sahibi biri olarak final durumunu ve süreci biraz özet geçeyim.

operasyon akabinde yaklaşık 5 gün sonra sargılar için doktoruma gittim, sargılar alındı ve yaklaşık 10 - 15 gün içinde şişlikler indi, hafif morluklar kalmıştı, o morluklar ise neredeyse belirsizleşmişti. Tamamiyle morlukların kaybolması 20 günü bulmuştu diye hatırlıyorum. Yalnızca ilk hafta gece ve gündüz bandaj taktım, sonrası için bandaj gerekli görülmedi. Çok hafif miktarda açılmalar oluyor, korkmayınız. biz burada bir miktar açıldığını söylüyoruz fakat gözünüzde olay büyüyor olabilir. Ama sandığınız gibi değil. Şişlikler inince açıldı gibi görüyoruz:)

Neredeyse beş ay oldu.. Ve hala ilk haftada olduğu gibi.. Açılmalar yok, sorun yok, ağrı yok. Ameliyattan önce çok karamsardım. Endişeliydim, tedirgindim. Ama bu süreci başarıyla atlattım. Kesinlikle iz kalmıyor, sizi kepçe halde görmeyen, kulağınızı incelese dahi ameliyat olduğunuzu anlayamaz.

Ameliyat olan arkadaşlar için sabırlı olmalarını öneririm. İkinci haftadan sonra herşey güzel olacak sizin için:)
Mutlu değilseniz ameliyat olun arkadaşlar, kimsenin "sen kepçe değilsin" dediğine bakmayın. Mutsuzsunuz. Gidin ve olun. O gün cesaret edip bıçak altına yatmakla en doğrusunu yapmışım..

arkadaşlar,

devlet hastanesinde estetik operasyonlar keyfi bir ameliyat değil ki, bildiğim üzere estetik de artık hastalık sayılıyor. Bu bağlamda ücret talep etmeleri doğru değil. Bu konuyu bir sosyal güvenlik uzmanına sormanızı tavsiye ederim. Gerekirse ilçe sağlık bakanlığı'nı arayın. Sonuçta o doktorlar ameliyat yapsa veya yapmasa da devletten maaş alıyorlar. Devlet hastanelerinde tek kuruş bedel ödemeden estetik operasyon geçiren arkadaşlar tanıdım.

o kadar para verdikten sonra gidip özelde olun. Üstelik iple yapıyorlar. Ben doktor değilim, ama istisnasız her hastaya kıkırdak alınmadan iple operasyon yapmalarını doğru bulmuyorum. Bazı kulak tipleri ille de kıkırdak alınmasını gerektirir. Kesinlikle gittiğin hastaneyi önermiyorum canım, bir kaç hastane daha dolaş, önce istanbul'daki devlet hastanelerini tespit et, hastaneleri arayıp kepçe kulak ameliyatı yapılıp yapılmadığını sor, o hastanelerle görüş. Sana tavsiyem, aceleye getirme. güzel kulaklarına kavuşmakta aceleci olma. Doktorlarla görüş, hangisi sana güven veriyor bir bak, bazı doktorlar ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraf çekiyorlar, bu uygulamayı yapıp yapmadıklarını sor.

kepçe kulak ameliyatı sonrası doktorlarınız hangi kremi verdi acaba?Ben contractubex adlı jel kulllanıyorum kulak arkası için,yara ameliyat izlerini zamanla geçiriyormuş..

kızlar size bir sorum olucak..ben ameliyat olalı nerdeyse bir ay olucak artık gündüzleri bandaj takmayı bıraktımm.ama kendimi rahat hissedemiyorum gülerken ve konuşurken kulaklarımın kasıldığını hissediyorum sanki açılcakmış gibi hissedip rahatsız oluyorum..nasıl bir psikoloji anlayamadım..sizler de bu şekilde rahatsız oluyormusunuz hiç ???

Selam nerde oldunuz hangı hstane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…