Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

çok geçmiş olsun :)) ben de çok korkuyordum ama her şey istediğim gibi geçti. doktoru iyi seçmek gerekiyor kızlar

qecmis olsun canim.. Bende tek kulaqimdan ameliyat olmustum 7.aya qirdim sukur.. Bu durumdan kurtulmana inan bi farkli sewindim.. Cunku bizdeki durum daha anormal sekildeydi.. Biri normal sekli boyutu oburu acik haliyle daha dikkat cekici durumdaydi.. Sende kurtulmussun :) bundan snra iyilesme surecinde yeni kulaqina alismaya bak canim qecmis olsun tekrardan...

canım benim halimden en iyi sen anlarsın ikiside kepçe olsaydı diyor insan o derece rahatsızlık verici bir durum sana sorularım var aslında
benim sargılarım bugün açıldı şimdi tek kulaktan olduğum için mi ne diğerine göre daha uzun ve yapay duruyor doktorum şiş o nedenle dedi ama biraz fark olabilir dedi.moralim bozuldu biraz da mızmız biriyimdir ben.
senin baya olmuş bana anlatır mısın nasıl oldu senin sargılardan sonraki sürecin ve yapısı yani diğer kulağınla aynı mıydı?

Kesnlikle cok iyi anliorum canim seni.. Ameliyat olana kdar saclarimi bi kez bile toplayamamistm. İkisi de kepce olsa belki bu kdar bozulmazdi pskolojm en azndan aynilar derdm ama teki olunca insan ister istemez daha bi ayri takio.. Ben aqustosun basnda qenel anestezyle olmustm 1qece hastanede yattm kafamda koca bi sarqi tabi disardan qorenler kamyon mu carpmis acaba sklinde bakslari wardi :) tabi sarqilar warken insan acaba nasi oldu die daha bi merak edio bnziycekmi nolucak die.. İlk dayanamadm ewde hafif kaldirip bakmstim sarqiyi o hayal kirikliqini anlatamam.. O kadar uzuldum ki diqeriyle alakasi yoktu.. Sis morla kirmizi arasi bise büzüş büzüş cok cirkin qözüküodu.. 10qun qecti biraz alistm ama yine bnzemio hic bi de cok aqrm oldu bnm.. haliyle pisman oldm desem yeriydi.. 1ay oldu dikislerim alindi fln derken baktm renqi fln duzelmis dkkat bakmaz incelemezsem hic bi skıntı yok.. Suan tabi cok daha bnzer duruma qeldi tabi ayni deiller de kmse bu farkli demedi canim memnunum seni suan en iyi ben anlarim..

harfi harfine katılıyorum.kulaklarımı farkettiğimden bu yaşıma kadar saçımı topladım kısa bile kestiremiyorum o zaman daha çok belli oluyordu çevrem hep saçını bi topla farklılık yap derdi ben sevmiyorum öyle der geçiştirirdim o kadar takıntı yapmıştım ki hiç bir düğünde özel bir gecede asla hayatım boyunca topuz yaptıramadım.yani ben bu işi baya bi takmıştım.
benim ameliyat il ilgili hiçbir sorunum olmadı ama bugün sargılar açılınca çok büyük hayal kırıklığına uğradım.kıpkırmızı ve diğerine göde daha uzun yapay gibi duruyor yanmalar hala devam ediyor.doktor gülüyor halime bana aynaya bakmayı yasakladı saatlerce oturup inceleme diye
elbette olacak fark ama yaaa şimdi büyük gözüküyor diğerine göre.diğer kulağum o kadar şirin ki Rabbim ne güzel yatarmış.
moralim bozuk açıkcası canım
şişlik inerse küçülür ve doğal durur gibime geliyor.sanki kendi kulağım değilmiş gibi geliyor bana yaaa yoksa ben abartıyor muyum bilemiyorum.doktorum çok sabırlı Allah tan nazımı çekiyor benim:)

aynen canim aynen.. Sacini toplasan cok yakisir az farkli yap fln diolardi arkadslarm bn sewmiorum ws bahane uydurup qeciodum. Biri boyle bisey ddikce daha cok takiliodum. Ama merak etme bunlar qecicek artik :) hicte abartmiosun ayrica canim cunku ayni seyleri dusnuodum bende :) öbürü o kadar qüzelki sanat eseri sanki öle yaratmis allah ama öbürü acik nie bu böle die kndimi yiyodum resmen :) o uzun qörüntü qttkce deisiyo qördüqünle alakasi bile kalmio desem yeri.. Tamam ayni deiller birebir ama önden bakinca da bu farkedilmio sadece yandan birinin qecip incelemesi lazim onu da kmse ypmiycaqna qore mutlu olmaya yeterli bu :) saclarimi da topluyorum hic bi bakis dahi yakalamadm kulaqima :) sende rahat ol canim o sislik qectikce kulak bi sekil almaya baslio 1aydan snrasina sekli oturmaya baslio. Aynada inceleme dese de doktorun aklin orda olur :) ilk 3ay kadar aynada sacini topladqn an bakarsin incelrsn snra qozun oyle alisirki unutursun olduqunu bundan snrasina iyi olmaya bak kurtulmussun sende buyuk dertten..

çok teşekkür ederim aynı duyguları hissettiğin birinden yardım almak rahatlatıyor insanı.şimdi sabredeceğim artık ve bol bol dua edeceğim.aslında şimdi bile mutluyum.az önce yine aynaya baktım:)ve kulağım kepçe değil bana aynada sırıtan bişi yok yani:)
içimi o kadar rahatlattın ki anlatamam sana.evdekiler bıktı bana anlatmaktan:)
çok teşekkür ederim canımmmm:))))))

rica ederim canim bundan snrasina iyilesme surecine bak :) suan ne kadar kotu qorunsede aynada sana el sallar qibi kenardan cikan bise yok :))) hele fotolarda sacin arasindan kendini qostern bise de yok :))) bu bile yeter mutlu olmaya... Ewdekiler de idare etsin yillarin kabusu bitti sonucta :)) yardmci olabilceqim bise warsa sewe sewe yardm ederm canim benim suan yeniden o durumdan ben kurtulmusm qbi mutlu oldum :))))

çookk çookkk teşekkür ederim.hiç bir arakadaşım bilmiyor canım ciğerim dediğim dostuma bile söylemedim kimsenin bilmesinide istemiyorum o nedenle hep içime atıyordum senle paylaştım duygularımı ve birebir aynı demek ki böyle hissetmem gayet normalmiş.bi sorun oldupu zaman sana yazıcam zaten artık kurtuluşun yok:)

yaz canim hic sorun deil sewe sewe cewaplarim :) oyle bi durumda oluyo ki insan kimseyle paylasamio.. Benim ailem disnda kimse blmiodu.. Sözlüm hastaneye qeldi ama ameliyatn qercek sebebini dahi bilmio hala.. İster istemez utanio insan paylasamio kimseyle canim.. Paylassanda ne kadar anlayabilirler ki seni sklinde dusnuosun onlarn boyle sorunu yok snucta.. Ama artk bizm de yok :)))) Dusunduklerin hissettklerin qayet normal seyler bnde ayniydim cünkü canim :) hatta tlfnumda duruyodu ben sana ilk haftaki we 1aylik halleni ckmistm onlarnin fotosunu atiyim buraya ilk haliyle ne kadar deistiqini daha iyi anlarsin canim.. Tabi becerebilirsem :)))

speedoflight ; gayet güzel görünüyor canım ya peki kulagının üzerine yatabiliyor musun uyurken acıyor mu sen nerde hangi doktora olmustun ?

Son düzenleme:
Mrb arkdaşlar.benim sorum şu.ben ameliyattan 14 gün snra okula ve dersaneme gitmem lazım.zaten daha da devamsızlık yapamam max bu kadar.saçlarım aşırı kısa.toka vs. bile tutturcak kdr dgl.gizleyemem de.saçımı başörtüsü,bone bere ile de örtemem.daha önce de hc örtmemiştim.yalnız ameliyat bölgesini arkadan full kapatacak kdr var.sizce anşılır mı?çünkü derse bere vs almıyorlar.saçımla arkasını kapayabilirim ve çabuk iyileşebildgmi düşünüyorum.sizce 14 gunde gzlemeyi başarabilir miyim.malum okulda siraya oturunca arkdş. görebilir.ne düşünüyorsunuz?

canım sana tavsiyem rahat bir zamanda yaptır hem devamsızlıkta yapmamış olursun.ayrıca 3 ay boyunca darbelerden falan koruman gerekiyor kulağını okulda yada dershanede koruyamayabilirsin
ancak illaki yaptıracağım dersen saç bandı takar gidersin değişik değişik olmadı zaten arkadan anlaşılmıyor benim annem dikişleri göremedi bile eliyle biraz kaldırıp ancak gördü
ama karşıdan kolay geliyor ancak kulaklrın 14 günde şişliği iner mi bide o var yada doğal halini alır mı kiii ben zannetmiyorum
en iyisi saç bandı takmak hem açılma riskini ortadan kaldırır hemde kıvrılma vesairelere karşı korur.

speedoflight; Canim cok qüzel olmus hatta 4.qün icin fazla sisliqi war qibi qözükmüyo bile.. Benim dokunsan patliycakmis qibi sisti kiwrimlar fln nerdeyse qörünmüodu.. Cok qüzel olmus cok beqendm.. Renqi de 10 qün snraya düzelmeye baslar ama ddiqim qbi 1ayda tam sekli oturur harika olur. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…