Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

acelyafurkancım cnm sen ameliyat oldunmu ben forumda o sayfaları kaçırdım galiba yada olacak mısın tatlım durumun ne?

MERCANAYcım sanada sorum kulağının arkasına saçını atamayacağın kadar yapışık mı kulağın canım???

öptüm sizi:KK19:[/QUO

Kulaklarımın arkasına saç sığıyor..

acelyafurkancım cnm sen ameliyat oldunmu ben forumda o sayfaları kaçırdım galiba yada olacak mısın tatlım durumun ne?

MERCANAYcım sanada sorum kulağının arkasına saçını atamayacağın kadar yapışık mı kulağın canım???

öptüm sizi:KK19:[/QUO

Kulaklarımın arkasına saç sığıyor..

7. günündede sığıyomuydu canım benım sığmıoda

7. günündede sığıyomuydu canım benım sığmıoda

Ben ameliyattan 2 ay sonra saç koymaya başladım çünkü zaten 2 ay saç bandı taktım bandı taktığın süre zarfında kulağın çok yapışık olacak bandı takmayı bıraktıktan sonra asıl şekline dönecek sana hep söylüyoruz biraz sabır 1 hafta nedir ki 1 ay geçmeden kulağına kötü veya iyi diye de yorum yapmamalısın kulağın iyleşme sürecinde...Bandını düzenli tak 1 ay gece gündüz 1 ayda gece...

Ben ameliyattan 2 ay sonra saç koymaya başladım çünkü zaten 2 ay saç bandı taktım bandı taktığın süre zarfında kulağın çok yapışık olacak bandı takmayı bıraktıktan sonra asıl şekline dönecek sana hep söylüyoruz biraz sabır 1 hafta nedir ki 1 ay geçmeden kulağına kötü veya iyi diye de yorum yapmamalısın kulağın iyleşme sürecinde...Bandını düzenli tak 1 ay gece gündüz 1 ayda gece...

saol canım ne biliim heyecan yapıyorum iştee:KK17:

kızlar ankarada olanlar nolur bana bi cevap versin. nerde oldunuz bu ameliyatı kime oldunuz? ben devlet hastanesinde olmak zorundayım bu ameliyatı :KK43: lütfen kızlar ankara da ameliyatı olupta memnun olanlar bi dönüş yapsın :)

Keçiören Araştırma ve eğitim hastahanesınde oldum FATİH TEKİN e cokta memnunum.tavsıye edıyorum şiddetle :)

Canlarım pek gıremıyorum 14 haziranda olmuştum ben 5 buçuk ayım bitti Allah'ıma çok şükür. Yardımcı olabıleceğim bir konu olursa yazın mutlaka

Canlarım pek gıremıyorum 14 haziranda olmuştum ben 5 buçuk ayım bitti Allah'ıma çok şükür. Yardımcı olabıleceğim bir konu olursa yazın mutlaka

hoşgeldiinn canım meraba: )
bende ameliyat olalı 1 hafta oldu ama heyecanlıyım işte:KK31:
kulaklarım yapışık kalcakmış gibi gelio
senınde başta yapışıktı daha sonra açıldımı acaba :KK49: :KK52:

Son düzenleme:

öptüm sizi:KK19:

Hayır daha ameliyat olmadım canım.

Keçiören Araştırma ve eğitim hastahanesınde oldum FATİH TEKİN e cokta memnunum.tavsıye edıyorum şiddetle :)

Canım bende Ankaradayım ve Keçiören araştırma ve eğitim hastanesinin methini duydum bende. Hatta önceki sayfalarda yazmıştım memnunmuş herkes diye. Açıkçası orayı düşünüyorum ama aklımda çok soru var. Yardımcı olursan çok sevinirm. :) Ameliyatın ne kadar sürdü,2 kulakta eşit mi yani şekil yada yapışıklık açısından bi sorunun var mı, bi de hastaneye gidince hemen gün verdiler mi yoksa biz haber vericez filan mı diyorlar. Fatih Tekin başasistanmış sanırım çok ilgili biriymiş sen birazcık anlatırsan ve sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim :KK70:

selam herkese
çok giremiyorum uzun zaman oldu ama beni tanıyanlar vardır
ameliyat olalı 1 hafta sonra 4 ay oluyo
allaha şükür bi sıkıntım yok
yeni ameliyat olan arkadaslarım kulaklarınız ilk başta çok yapışık olur dogal bu ama zamanla bi tık açıcak ama korkmayın eski haline dönmez daha doğal durucak öle söliyim :)
şu an hersey normal yatarken kalkarken felan hiç bir acı sızı olmuyo
bi sorunuz olursa yardımcı olmak isterim
allaha emanet olun :KK66:

iremcim, ben de ankaradayım ve başkenti düşünüyorum ama ne kadar ödeyeceğimi bilemiyorum. sgk anlaşmalı herhalde ama yine de emin değilim. sen geçen sene ne kadar ödedin paylaşabilir misin? sgk'lı mısın?bir de bir süre sonra eski haline dönüyormuş kulaklar.sende hiç açılma olmadı yani öyle mi? en kısa zamanda cevaplarsan çok sevinirim. zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim.

canım hiç açılma eskiye dönme olmadı 3000bin felandı

kızlar ben 2 yıldır foruma girmiyordumbugün bi giriyim dedim mutlu olan korkan arkadaşlarımız var benim 2.yılım bitmek üzere yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsiniz beklerim :)ayrıca ameliyatı ankarada oldum

kızlar ben çarşamba günü gaziye gittim orda bir başasistanla görüştüm; kırdar beyle.açıkçası gaziden ümidimi kestim diyebilirim çünkü hem para istiyordu hemde senin kulaklarında bişey yok yapsam da beğenmezsin dedi bilemedim o yüzden gaziyi düşünmüyorum. sonra yenimahalle devlet hastanesine gittim orda da ali mümin beyle görüştüm o biraz daha olumlu geldi bana aynayla nasıl olsun isterdin falan diye göstermemi istedi falan :) yenimahalle devlet hastanesinde para talep edilmedi :) nessicim keçiören araştırmayı söylemişti bana aslında keçiörende oturuyorum bana çok daha yakın ve acele karar vermek istemiyorum bu hafta içinde de oraya gideceğim muhtemelen :)

Canım bende Ankaradayım ve Keçiören araştırma ve eğitim hastanesinin methini duydum bende. Hatta önceki sayfalarda yazmıştım memnunmuş herkes diye. Açıkçası orayı düşünüyorum ama aklımda çok soru var. Yardımcı olursan çok sevinirm. :) Ameliyatın ne kadar sürdü,2 kulakta eşit mi yani şekil yada yapışıklık açısından bi sorunun var mı, bi de hastaneye gidince hemen gün verdiler mi yoksa biz haber vericez filan mı diyorlar. Fatih Tekin başasistanmış sanırım çok ilgili biriymiş sen birazcık anlatırsan ve sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim :KK70:

nessicim sen keçiören araştırmaya ne zaman gitmeyi düşünüyosun :) ben bir önceki mesajımda bu hafta olan biteni anlattım :)

nessicim sen keçiören araştırmaya ne zaman gitmeyi düşünüyosun :) ben bir önceki mesajımda bu hafta olan biteni anlattım :)

canım diğer mesajını okudum. Gaziyi düşünmüyordum bende sıra gelmek bilmiyormuş. Eledik orayı :)

Keçiören uzak kalıyor bize baya okul filan yoğun benim bu yakın zamanda gidemem sanırım ama mutlaka gidicem görüşmeye çünkü aklıma en çok yatan orası duyduklarım arasında. Eğer sen bende önce gidersen neler dediklerini banada söylersen çok sevinirim canım haberleşelim mutlaka :)

akradaşlar 3 haftadır çapa için online randevu almaya çalışıyorum , malum ssk ile orada daha önce olanlar varmış ama gel gör ki bir gün bile boş değil. Randevu sisteminden plastik cerrahiyi ne zaman açarsam açayım , hangi günü seçersem seçeyim uygun randevu bulunamadı diyor. Bana ssk ile istanbul içinde kulak ameliyatı yaptırabileceğim başka bir hastane önerebilirmisiniz? , gerekirse kıyıda köşede zor günler için biriktirdiğim 600-800 TL arası bir meblam var, onuda gözden çıkarabilirim. Sevgilerle. Cevaplarınızı bekliyorum

canım diğer mesajını okudum. Gaziyi düşünmüyordum bende sıra gelmek bilmiyormuş. Eledik orayı :)

Keçiören uzak kalıyor bize baya okul filan yoğun benim bu yakın zamanda gidemem sanırım ama mutlaka gidicem görüşmeye çünkü aklıma en çok yatan orası duyduklarım arasında. Eğer sen bende önce gidersen neler dediklerini banada söylersen çok sevinirim canım haberleşelim mutlaka :)

hmmm :) gazi de sıra geliyo açıkcası ben direk bi tarih sordum ve olur dendi ama işte dediğim gibi pek tatmin olmadım konusmalardan :) ben büyük bir ihtimalle haftaya giderim keçiörene ve muhakkak haber veririm :KK70: kurtulalım artıkta saçımızı toplayalım :KK70:

akradaşlar 3 haftadır çapa için online randevu almaya çalışıyorum , malum ssk ile orada daha önce olanlar varmış ama gel gör ki bir gün bile boş değil. Randevu sisteminden plastik cerrahiyi ne zaman açarsam açayım , hangi günü seçersem seçeyim uygun randevu bulunamadı diyor. Bana ssk ile istanbul içinde kulak ameliyatı yaptırabileceğim başka bir hastane önerebilirmisiniz? , gerekirse kıyıda köşede zor günler için biriktirdiğim 600-800 TL arası bir meblam var, onuda gözden çıkarabilirim. Sevgilerle. Cevaplarınızı bekliyorum

canım istanbulda değilim ama bu 184 yada hastanenin kendi randevu sisteminden randevu alabilmen her hastane için zor bence sen bir gün öncesinden direk hastaneye gidip ordan randevu almayacalış :) benım değil ama bir kaç yakınımın başına geldi, direk hastaneye giderek daha çabuk halledebilirsin bu işi :)

çok memnunsan şahanee :) güle güle kullan saçlarını canım :) nihayetinde amaç saç toplamaya geliyor :KK70: bizde nessiyle napsak diye düşünüyo gibiyiz bu ara :KK70: gaziyi baştan eledik gibi oldu :KK70: bi gidip görüşeyim madem bende :KK70:

X