Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bu arada Karamelize dün sekreter Mihriban hanım 1 Kasımda çok güzel bir kızın kepçe kulak ameliyatı için hastaneye geldiğini fakat ücreti yüzünden yaptıramadığını söyledi. Kulakları çok kepçe ve kırmızıymış defalarca psikiyatri bölümüne gitmiş imza almak için çok üzülmüşler o sen misin çok merak ettim.

Bu arada eski yorumlara bakarak benle aynı hastanede olan arkadaşlar var bu ameliyatı. Bende İzmir Atatürk Devlet Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Soysal bey ve diğerlerini tanıyorum ama benim ameliyatımı Ali Bey yaptı. Buse hanımda girecekti ama başka bir bölüme geçmiş. Ali Bey'in çok başarılı olduğunu söylediler kulak estetiği konusunda fakat dün Soysal Bey'in hastası geldi, ameliyat olalı 2 hafta olmuş. Acayip başarılıydı söylemeseler anlamazdım bu kadar mı simetrik bu kadar mı güzel olabilirdi çocuğun kulakları annemle hayran kaldık. Umarım benimkilerde öyle olur.

Atatürk devlet hastanesi artık bu ameliyatı ücretli yapıyor 18 yaş üstündekilere bu arada bilginiz olsun. Hastaneye yazı gelmiş. Fakat çok bir şey tutmuyor. 400- 600 tl arası.

Bende İzmir Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldum.Hemde Soysal Bey'e ameliyat güzel geçti ilk başlarda ben asimetri var zannediyordum meğer şişliklerdenmiş şuan çok mutluyum. :)
Ali Bey'i tanımıyorum hiç görmedim ilk muayenemi Kaan Bey yapmıştı.Umarım kulakların istediğin gibi olur canım.Bu arada çocuk nasıl biriydi?

Kızlar kızlar :)

Biliyorunuzki eylülün 25inde bnde kepçe kulak amelitı olmuştm ve doktorumu asistanları hastaneyi herkese tavsiye ettim..Şuan kulağım son şeklini iyice aldı sayılır son rütüşlar yapılıyor kulak içerisinde sanırım çünkü halen oynama vs oluyor kaşıyonr felan..Size şunu paylşaım dedim..Kulak ameliyatı oldum kulaklarım arkaya doğru yatırıldı iyi tmm fakat sanki kulakların ortası daha çok yapışık gibiydi ve kulaklarım lale gibi duruyordu ki ben ona bile razıyım şimdi farkettimki doktor onu hesaplayarak yapmış demekki..Kulaklarımda açılma sadece o orta yerde oldu üst ve art tarafla eşit şeikle geldi..Yani doktor gerçkten eşsiz bi iş çıkamrış Allahıma şükürler olsun..Son şekli iyice oturdu..Ki iç kıkırdak halen şiş oda inince daha güzel olur ama şuan süper oldular..Tamamen düz ve akraday doğru yapışık..Kulak arkasına 1 işaret parmağımn uç kısımları tam giriyor 2sinide..Zaten artık iyice alıştım..Geçen çekildiğiim fotoğraflara bakıyorum kulağım arkadan felan harika duruyor..Size tavsiye yani İstanbul Pendk Marmara Devlet Hastnesinde ki Uzman DR. harbi bu işin uzmanıymş:) Gerçi bende çok iyi baktım kulaklarıma ama olsun..Az kaldı fotoğrafları kademe kademe paylaşıcam...Ahh Ahh ne güzel şeymiş kepçe olmamak :) İnş hepimiz bu osnucu alırız

Bende İzmir Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldum.Hemde Soysal Bey'e ameliyat güzel geçti ilk başlarda ben asimetri var zannediyordum meğer şişliklerdenmiş şuan çok mutluyum. :)
Ali Bey'i tanımıyorum hiç görmedim ilk muayenemi Kaan Bey yapmıştı.Umarım kulakların istediğin gibi olur canım.Bu arada çocuk nasıl biriydi?

Benimde ilk muayenemi Soysal Bey yapmıştı. Onun yaptığı kepçe kulak ameliyatını da gördüm. Bir erkeğe yapmış 21-22 yaşlarındaki o kadar güzel olmuş. Dedim hatta söylemeseler kesinlikle anlamazdım. Normal kulaklardan bile güzel olmuş. Eminim seninki de güzel olmuştur canım.

Ali bey kısa boylu, esmer, kısa saçlı.

Sonucu çok merak ediyorum şuan hafif şiş hiç bir şey anlamıyorum zaten sargılı. Birazdan pansuman yaptırmaya gideceğim Ali Bey'e. Bu arada size bir şey soracağım Ali Bey bana ameliyat sırasında nasıl bir kulak istediğimi sordu yapışık mı yoksa doğal mı bende kulaklarım çok yapışık önden bakılınca yok gibi dursun istemediğimden doğal olsun dedim. O da bunu onayladı. Ameliyat bitince oturdum masaya ben çok merak ediyorum diye fotoğraflarımı çekti sanki çok yapışık duruyordu, kulağımın üstleride havada yani aşağısı ve ortası gibi değildi. Doğal demesine rağmen bana çok yapışık geldi. Daha şiş tabi bu gördüğün dedi. Onun üzerine de bir daha görmedim zaten. Ameliyatım çok yeni cuma günü oldum ayın 2'sinde. Bugün 2. gün yani sizce kulağım öyle mi kalacak yoksa şekil alacak mı daha?

Son düzenleme:
Kızlar kızlar :)

Biliyorunuzki eylülün 25inde bnde kepçe kulak amelitı olmuştm ve doktorumu asistanları hastaneyi herkese tavsiye ettim..Şuan kulağım son şeklini iyice aldı sayılır son rütüşlar yapılıyor kulak içerisinde sanırım çünkü halen oynama vs oluyor kaşıyonr felan..Size şunu paylşaım dedim..Kulak ameliyatı oldum kulaklarım arkaya doğru yatırıldı iyi tmm fakat sanki kulakların ortası daha çok yapışık gibiydi ve kulaklarım lale gibi duruyordu ki ben ona bile razıyım şimdi farkettimki doktor onu hesaplayarak yapmış demekki..Kulaklarımda açılma sadece o orta yerde oldu üst ve art tarafla eşit şeikle geldi..Yani doktor gerçkten eşsiz bi iş çıkamrış Allahıma şükürler olsun..Son şekli iyice oturdu..Ki iç kıkırdak halen şiş oda inince daha güzel olur ama şuan süper oldular..Tamamen düz ve akraday doğru yapışık..Kulak arkasına 1 işaret parmağımn uç kısımları tam giriyor 2sinide..Zaten artık iyice alıştım..Geçen çekildiğiim fotoğraflara bakıyorum kulağım arkadan felan harika duruyor..Size tavsiye yani İstanbul Pendk Marmara Devlet Hastnesinde ki Uzman DR. harbi bu işin uzmanıymş:) Gerçi bende çok iyi baktım kulaklarıma ama olsun..Az kaldı fotoğrafları kademe kademe paylaşıcam...Ahh Ahh ne güzel şeymiş kepçe olmamak :) İnş hepimiz bu osnucu alırız

Canım benimde öyle duruyor. Kulaklarımın üstü açık orta ve alt kısım yapışık o durum düzelir demi? Daha 2 günlük kulaklarım ve sıkı bir bandaj var şuan acayip rahatsız edici kaşımın üstünden başlıyor. Umarım bugün doktorum o bandajı çıkarır ve bir daha aynısından takmaz gerçekten çok sıkıldım o bandajla. Bu arada benimde kulaklarımdan sesler geliyor sürekli dikişim mi attı acaba diyorum ki o kadar dikkat ediyorum ki yemekleri bile küçük kaşıkla falan yiyorum ağzımı çok açmayım o bölgeyi germeyim dikiş atmasın diye. Çok dikkat ediyorum inş. benimde senin gibi mükemmel kulaklarım olur. Bu arada kaç günde çıktı sargıların? Ve ne kadar zaman sonra duş aldın?

Kızlar gittim bugün Ali bey kontrol etti sargımı çıkardı krem sürdü bant aldık medikalcilerden onu taktı beyaz bandajlar çok rahatsız ettiği için. Sağ kulağım acayip güzel olmuş ama sol çok şiş ve çok çirkin bence. Kendiside farketti üst tarafı aşağı doğru bakıyor üst tarafından oynama yapılması lazım. Belki şişlikler orayı aşağı doğru iktiriyordur biraz bekleyelim dedi ama düzelmezse tekrar aynı acıyı çekeceğim sanırım. Çooook üzgünüm ve çooook mutsuzum.

Canım benimde sol kulağımın üst kısmı yere bakıyor sanki ama sağ muhteşem bu kadar mı güzel olur zaten onun kıvrımları falan vardı çok kepçe değildi hatta hiç kepçe değil gibiydi azcık daha arkaya yatırdılar sola benzesin diye ama sol açık olmuş. Daha doğrusu üst taraf yatsa sorun olmayacak. Şuan solum çok şiş acaba ondan mı bu farklılık diyorum.

Bu arada sen çocuk nasıl derken Soysal Bey'in hastasını sormuşsun sanırım. 1.70 boylarında kumral 22 yaşlarında genç temiz yüzlü bir çocuktu. 2 hafta olmuş onunda kontrole gelmiş ben ameliyattan çıkınca benle konuştu çok güleryüzlü iyi birine benziyordu.

İnş. şişlik inerde sağa benzer sol kulağımda ama hiç sanmıyorum nedense tekrar ameliyat olacağım. Ne zaman yaparlar ki tekrar. Çok mutsuzum ya.

tripli cnm üzme kendini sakın.ilk halini düşün o halinden kat kat güzeldir eminim. benım randewum perşembe günü daha gitmedim.daha ilk randewum olcak ve ameliyat günü vericekler umarm cok uzağa atmazlar.ama 400-600 olmasına üzldüm ben 300 e ayarlamıştım kendimi: (
senden ne kadar aldılar ve nakıt mı alıorlar: (
ama değer diye düşünüyorum
canım ağrın kaç günde geçti ve banyo yasak demi:18:

Canım benimde sol kulağımın üst kısmı yere bakıyor sanki ama sağ muhteşem bu kadar mı güzel olur zaten onun kıvrımları falan vardı çok kepçe değildi hatta hiç kepçe değil gibiydi azcık daha arkaya yatırdılar sola benzesin diye ama sol açık olmuş. Daha doğrusu üst taraf yatsa sorun olmayacak. Şuan solum çok şiş acaba ondan mı bu farklılık diyorum.

Bu arada sen çocuk nasıl derken Soysal Bey'in hastasını sormuşsun sanırım. 1.70 boylarında kumral 22 yaşlarında genç temiz yüzlü bir çocuktu. 2 hafta olmuş onunda kontrole gelmiş ben ameliyattan çıkınca benle konuştu çok güleryüzlü iyi birine benziyordu.

İnş. şişlik inerde sağa benzer sol kulağımda ama hiç sanmıyorum nedense tekrar ameliyat olacağım. Ne zaman yaparlar ki tekrar. Çok mutsuzum ya.

Canım şişlikler yüzünden olabilir benimde sol kulağımda açıklık var gibiyd, -ne varsa bu sol kulakta anlamadım- ama şişlikler geçtikten sonra düzeldi.Yani tam simetrik sayılmaz yinede ama belli olmuyo rahatsız edecek düzeyde değil.Ama şişken bende senin gibi düşünüyodum.Her geçen gün biraz daha güzelleşicek kulakların merak etme.Eğer yinede seni rahatsız ederse ufak bir revizyon ameliyatı olursun.Kulak için revizyon ameliyatları oldukça basitmiş.Ne zaman olacağı konusunda pek bi fikrim yok ama yaraların iyileşmesini beklerler muhtemelen.Şuan sakın hayal kırıklığına kapılma zaman geçtikçe çok değişecek kulakların.Eski haline göre kat kat daha güzeldir zaten.Sadece biraz sabırlı ol.Aynaya baktığında hiç alışık olmadığın yepyeni kulaklarına baktığın için en ince ayrıntısına kadar görebiliyosun.Emin ol kimse herhangi birinin kulaklarını detaylı incelemez.
Bu arada konuştuğun çocuğu tanıyorum sanırım.

ay cok heyecanlıyım kızlar ya kaldı 4 günüm
gerçi daha randevu günüme kımbılır ne kadar var ama:KK31:

tripli cnm üzme kendini sakın.ilk halini düşün o halinden kat kat güzeldir eminim. benım randewum perşembe günü daha gitmedim.daha ilk randewum olcak ve ameliyat günü vericekler umarm cok uzağa atmazlar.ama 400-600 olmasına üzldüm ben 300 e ayarlamıştım kendimi: (
senden ne kadar aldılar ve nakıt mı alıorlar: (
ama değer diye düşünüyorum
canım ağrın kaç günde geçti ve banyo yasak demi:18:

Canım ilk gün çok şiddetli ağrım oldu iki gecedir hiç uyumuyorum. Bugün pansumanım vardı Ali beye bandajımın çok sıktığını söyledim o da medikalcilerden bant aldırdı onu taktı. Ben 400 tl ödedim canım ama kulağa göre değişiyor fiyat biri gelmiş onun 600 küsur tutmuş mesela, benim sağ kepçe değildi kıvrımları falan vardı ve kulaklarım minicik sol kulağımda kıvrım yoktu onu da bebekken ben içe kıvırıp yatıyormuşum üstüne ailem engel olup vazgeçirememiş ondan olmuş benim solla uğraştı doktorum sağ çok kısa sürdü. Gerek yok istersen elleyelim dediler bende olmuşken bir kere de bitsin diye düşünüp onu da yapıştırın dedim ama doğal olsun da dedim. Sağım güzeldi daha da güzel olmuş. Zaten minik kulaklarım var iyice küçülmüş geldi gözüme. Sağ tarafım morarmış çok ama şişlik yok gibi solumda şişlik çok morarma yok. Salı tekrar pansumanım var o zaman konuşacağız bu revizyon işini. İnşallah şişliktendir inince düzelir gerek kalmaz herkese dua edin diyorum çünkü o iğnelerin acısını ilk gecenin ağrı sızısını tekrar yaşamayı hiç istemiyorum. Salı gördükten sonra duş yapabilirmişim belki. Hiç kanamam olmamış dikişler çok iyimiş. Şuan hala bir ağrım var ama hafif bantı 1 saatte bir 10 dakika aralıkla açmamı istedi yara olmasın diye zaten baş ağrısı yapıyor. Antibiyotiğimi alıyorum 12 saatte bir tam saatinde yatmadan önce ağrı kesici alıyorum ve mindere koyuyorum kafamı, yastığa değil çünkü gömülünce kulakların arkasına geliyor yastık bu da sızlamasına sebep oluyor. Çok karışık anlattım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Canım şişlikler yüzünden olabilir benimde sol kulağımda açıklık var gibiyd, -ne varsa bu sol kulakta anlamadım- ama şişlikler geçtikten sonra düzeldi.Yani tam simetrik sayılmaz yinede ama belli olmuyo rahatsız edecek düzeyde değil.Ama şişken bende senin gibi düşünüyodum.Her geçen gün biraz daha güzelleşicek kulakların merak etme.Eğer yinede seni rahatsız ederse ufak bir revizyon ameliyatı olursun.Kulak için revizyon ameliyatları oldukça basitmiş.Ne zaman olacağı konusunda pek bi fikrim yok ama yaraların iyileşmesini beklerler muhtemelen.Şuan sakın hayal kırıklığına kapılma zaman geçtikçe çok değişecek kulakların.Eski haline göre kat kat daha güzeldir zaten.Sadece biraz sabırlı ol.Aynaya baktığında hiç alışık olmadığın yepyeni kulaklarına baktığın için en ince ayrıntısına kadar görebiliyosun.Emin ol kimse herhangi birinin kulaklarını detaylı incelemez.
Bu arada konuştuğun çocuğu tanıyorum sanırım.

Canım sol kulağım yeniden şekillendirildi benim çünkü küçük ama şekilsiz kepçeydi. Mükemmel olmasını beklemiyordum ama yukarda bariz bir açıklık var tepe bölümünden biraz daha yapıştırılması gerekiyor çok değil çok az çünkü salarsa kendini kıvrımlı kepçe olucam gibi geliyor. Daha salmadan açıklık var çünkü. Gerçi doktorum düşmez dedi ama korkuyorum işte. Bir de o kadar acı çekiyor insan mükemmel olsun istiyor. O çocuğun kulakları yapılmamış gibiydi hatta hayatımda gördüğüm en güzel kulaklara sahip olmuş bende onun kadar şanslı olmak isterdim. Şuan sabredip beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. İnşallah dua ediyorum o şişlik geçince görüntüsünde bir şey kalmaz 2. kez acı çekmem.

Bu arada karamelize sormuş parayı ameliyatı olmadan önce vezneye yatırıp dekontu veriyorsun seni alıyorlar ameliyata. Ücreti nakit ya da karttan tek silip olmak koşuluyla ödeyebilirsin. Ben hastanede bu ameliyatı ilk paralı olan hastayım.

kızlar hepinize merhaba.. :) buqün ameliyat olalı 90qün oldu :) maşallah diyim kulaqıma harika duruyo.. Başlardaki o şişlikler morluklar baya bi moralimi bozmuştu ama qün qeçtikçe düzeldi sislik indi hafif acildi.. Kisaca harika oldu :) kesinlikle o ilk ameliyat olduqunz qoruntusune aldanip moralinizi bozmayin.. Cok ama cok deisio.. Gorduqunuz ilk qoruntuyle canınızı skmayin we hemen rewizyonu simetriyi dusnmeyin.. Bi iyilesmesi icin zaman werin.. Kulaklariniza alismaya bakin.. Olan hepinize qecmis olsun..

karamelize canim randewun ins iyi qecer we uyqun bi fiyat werirler sana tatlm..

tripliii.. Canim sende dusunme hemen rewizyonu zamn wer iyilessin.. Kulak iyilesip kndini topladikca o fark qidicektr.. Aqrilara da biraz disini skman lazim.. Benim 1hafta surmustu aqrim we acayip cok olmustu.. Ama deqdi.. İns senin de tam istedqn qibi olur canim qecmis olsun..

seda_35 canimm kulaqinin duzelmesine cok sewindim daha da iyi olucaktr merak etme :)

Canım sol kulağım yeniden şekillendirildi benim çünkü küçük ama şekilsiz kepçeydi. Mükemmel olmasını beklemiyordum ama yukarda bariz bir açıklık var tepe bölümünden biraz daha yapıştırılması gerekiyor çok değil çok az çünkü salarsa kendini kıvrımlı kepçe olucam gibi geliyor. Daha salmadan açıklık var çünkü. Gerçi doktorum düşmez dedi ama korkuyorum işte. Bir de o kadar acı çekiyor insan mükemmel olsun istiyor. O çocuğun kulakları yapılmamış gibiydi hatta hayatımda gördüğüm en güzel kulaklara sahip olmuş bende onun kadar şanslı olmak isterdim. Şuan sabredip beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. İnşallah dua ediyorum o şişlik geçince görüntüsünde bir şey kalmaz 2. kez acı çekmem.

Bu arada karamelize sormuş parayı ameliyatı olmadan önce vezneye yatırıp dekontu veriyorsun seni alıyorlar ameliyata. Ücreti nakit ya da karttan tek silip olmak koşuluyla ödeyebilirsin. Ben hastanede bu ameliyatı ilk paralı olan hastayım.

Şişlikler geçsin iyice bi ondan sonra revizyon işini konuş derim ben muhtemelen doktorunda aynı şeyi söylücektir.Çünkü her gün biraz daha şişlikler iniyor ve şekli değişiyor.10 gün sonra net bir fikrin olur revizyon konusunda.Baktın hala rahatsızsın o zaman revizyon ameliyatı olursun.Sakın moralini bozma eminim bandı her çıkardığında sürekli aynaya bakıyosun ve şöyle biraz daha yapışık olsa daha iyi olurdu diyosun.Sana tavsiyem bunu sakın yapma eğer sürekli aynaya bakarsan kulağındaki değişimin farkına varamazsın.Şimdi kulağına bandı tak ve en az 5-6 gün kulaklarına bakma.5 gün sonra baktığında değişimi anlıcaksın.İşte o zaman rahatsızsan aynı durumdan o zaman revizyon ameliyatı ol.
Ayrıca şunuda bil eski halinden çok daha güzel görünüyorlar ve bu kadar ufak bir asimetriyi sen söylemedikçe kimse fark edemez..Zaten normalde bu ameliyatı olmamış insanların kulaklarına baktığında hemen hemen çoğunda asimetri oluyor.

kızlar hepinize merhaba.. :) buqün ameliyat olalı 90qün oldu :) maşallah diyim kulaqıma harika duruyo.. Başlardaki o şişlikler morluklar baya bi moralimi bozmuştu ama qün qeçtikçe düzeldi sislik indi hafif acildi.. Kisaca harika oldu :) kesinlikle o ilk ameliyat olduqunz qoruntusune aldanip moralinizi bozmayin.. Cok ama cok deisio.. Gorduqunuz ilk qoruntuyle canınızı skmayin we hemen rewizyonu simetriyi dusnmeyin.. Bi iyilesmesi icin zaman werin.. Kulaklariniza alismaya bakin.. Olan hepinize qecmis olsun..

karamelize canim randewun ins iyi qecer we uyqun bi fiyat werirler sana tatlm..

tripliii.. Canim sende dusunme hemen rewizyonu zamn wer iyilessin.. Kulak iyilesip kndini topladikca o fark qidicektr.. Aqrilara da biraz disini skman lazim.. Benim 1hafta surmustu aqrim we acayip cok olmustu.. Ama deqdi.. İns senin de tam istedqn qibi olur canim qecmis olsun..

seda_35 canimm kulaqinin duzelmesine cok sewindim daha da iyi olucaktr merak etme :)

çok teşekkür ederim canım. :)

Canım benimde öyle duruyor. Kulaklarımın üstü açık orta ve alt kısım yapışık o durum düzelir demi? Daha 2 günlük kulaklarım ve sıkı bir bandaj var şuan acayip rahatsız edici kaşımın üstünden başlıyor. Umarım bugün doktorum o bandajı çıkarır ve bir daha aynısından takmaz gerçekten çok sıkıldım o bandajla. Bu arada benimde kulaklarımdan sesler geliyor sürekli dikişim mi attı acaba diyorum ki o kadar dikkat ediyorum ki yemekleri bile küçük kaşıkla falan yiyorum ağzımı çok açmayım o bölgeyi germeyim dikiş atmasın diye. Çok dikkat ediyorum inş. benimde senin gibi mükemmel kulaklarım olur. Bu arada kaç günde çıktı sargıların? Ve ne kadar zaman sonra duş aldın?
Ben eylul 25 sali gunu olmstm cmrtsi sargilrim acilmsti..bandja gecmstm ve ogun hizli bi sekilde yikanmstm doktor demsti bi su vurup cikarsn dustan demsti bnde oyle yapmstm cok korkrakta olsa..sonra kontrole gtmstm 3-5gun sonrydi glba..sol kulagm kan toplamsti mosmordu fln doktor igne batrip kani akitmsti ama canimida almsti acidn=) snra hergn birz daaha indi sislik..ilk 15gun kulagn sekli pek ic acici durmuyr neresi yapisik neresi acik belli olmy..ama 20 ile 30gunlr arasnda kulagm baya iyilesmsti..yani ilk zamanlr ustu norml yapisik ortasi tam yapisik altlar acikti felan..o 20,gunden sonra ortalarida acildi ustle ayni oldu..alt tarafn aciklgda sisliktnms oda iyice indi..suan 40 oldu tam sekli fln iyice oturdu halen geceleri yatarkn takiyrm 2hafta daha takcm snra kurtlyrm=) suan sis olan tek yyer ic kikirdk oda nerdys 6ayda tam duzelrms..6ay dn sonra ipler dokululasyrms norml hc olmams gbi oluyrms...son 10gundr kulagmdn seklnde degsme yok belki azck daha ortalar acilir sislklerde tam inince alt tarafta duzeler taammamdr iste=) allah herkesi mutlu etsn ins,,banyodn cikip saclarmi yapistiriyrm kulaklarm siritmiyorya mutluluktn oluyrm ya artk ruzgr netarafa eserse essn sacmla oynmyrm=)

Kızlar çoook teşekkür ederim. Kulağımım üst taraf rahatsız ediyor beni bandı takıyorum doktor 1 saatte bir çıkar 10 dakka havalandır demişti ama ben 2-3 saat takmaya çalışıyorum sonra 10 dakka hava alıyor kapatıyorum ama aynaya bakıyorum tabiki elde değil. Bantı çıkarttığımda düzgün ama aradan zaman geçince eğiyor üst taraf kendini aşağı eğiyor sizce bant şeklini düzeltir mi kızlar? Bir de revizyon için basit diyorlar ama bir kaç ay sonra aynı yerden kesi mi açar yine? İnşallah düzelir aklımda fikrimde bu var hep dua ediyorum.

Son düzenleme:
kızlar yardımcı olan herkese cok tesekkürler hakkaten
bu forumu keşfetmeseydim hayatım boyunca yaptırmaya cesaret edemezdim bu ameliyetı hoş hala yaptrmadımda cesaretlendim cok:nazar:
sanıyorum o dayanılmaz ağrıları 1 hafta içerisinde geçiyor.
ve benim şanssızlığım herkes bedava yaptrıır ben para veriirim:KK17: hep böyle olur:KK1:
neyse ama değer diye düşünüyorum değcek yani işalla
son 3 benım randewuma da ay bi an önce oliim dicem dr.a daaaa
çok beklemem umarım:KK52:

kızlar yardımcı olan herkese cok tesekkürler hakkaten
bu forumu keşfetmeseydim hayatım boyunca yaptırmaya cesaret edemezdim bu ameliyetı hoş hala yaptrmadımda cesaretlendim cok:nazar:
sanıyorum o dayanılmaz ağrıları 1 hafta içerisinde geçiyor.
ve benim şanssızlığım herkes bedava yaptrıır ben para veriirim:KK17: hep böyle olur:KK1:
neyse ama değer diye düşünüyorum değcek yani işalla
son 3 benım randewuma da ay bi an önce oliim dicem dr.a daaaa
çok beklemem umarım:KK52:

Karamelize canım ben Atatürk devlet hastanesinin ücretsiz yaptığını duymuştum 3-4 ay önce ve kulakları kepçe olan arkadaşıma söylemiştim o gidip hemen oldu ameliyatını çalışmıyordu zamanı vardı, ben çalışıyorum o yüzden işten izin almam zor diye bir türlü gidemedim erteledim gittiğimde dediler ki artık ücretli oldu. Ve benim arkadaşımın ameliyatından sonra yazı gelmiş hastaneye. Yani o durum bana da oldu. Arkadaşıma ben söyledim o gitti ücretsiz oldu, ben para ödedim. Şimdi bir de revizyon gerekirse belki ona da ödemek zorunda kalacağım. Şans işi herhalde bu biraz. Kısmetim böyleymiş. Aslında ameliyatım 31'indeydi sgk'nın sistemler gitti olamadım o gün, 2 kasıma ertelediler. Hatta herkes diyordu olma sen bence gel vazgeç diye orda. Çünkü en başından beri Soysal Bey'de bilir diğer doktor arkadaşlarda Kaan Bey, Görkem Bey, Buse Hanım, Ali Bey, Görkem Bey, sekreter Mihriban Hanım hatta temizlik görevlileri gülüyorlardı işlerimin bu kadar ters gitmesine yani baştan belliydi bir terslik olacağı sanki ben inat ettim oldum.

kızlar ben de 3 ay oldu ameliyat olalı sağ gerçekten güzel oldu ama sol kulağım güzel olmadı üst kısmı kafama yapıştırılmış gibi sanırım revizyon olucam çünkü memnun değilim

kızlar eski haline göre çok iyiler tabiki saçlarımı toplayabiliyorum ama sol kulağımın üzerinden saç geçirerek topluyorum birde kulaklarımın arkasını da saçla kapatıyorum açıkçası sımsıkı ve tepeden toplayamıyorum diyebilirim

sol kulağımın şekli kötü sağ kulağımında arkadaki izleri kötü kızlar ameliyat olanlara ve olcaklara geçmiş olsun ameliyat olmadan önce doktorunuza isteklerinizi belirtin ben belirtmediğime pişman oldum...

X