ameliyti olan biri olarak hergn konuyu takip ediyrm ve goruyrmki cogu arkadsmzn amaci essiz kulaklara sahip olmak..eger benim gbi yapip citayi alck tutarsanz ameliyttn sonra mutlulk oraninz kat kat artar..defalrca soyledm hepimizin ortak derdi kulaklar önden bakildgnda normldn daha acik duruyr..yani yamuk egik degl acik olmasi asil sorun..birisi yazms milim daha acik olmasi lazim fln eee okdri ayip ama..ben ki burda en mutlu olaninizm bnim bile kulagmda tam oranti yok gibi..ama disarda gorenler harika olms dr super esit yapms diyorlr ama bn anliyrm sag azck daha acik..onuda arkaya parmgmi sokunca anliyrm zatn bi bn bi sizler birde dktr anlar bnu..ben 50gun oldu haln ayndn bakiyrm acilmsmi vs,,demn kapiya carptm direk aynaya kostm.tek istedgm aynya baktgmda kulaklarm dikkatmi cekmesn milimms vs hic sorun etmeyn..herkse herknuda yardmcci olurum bburda telefnda disarida ameliytna bile gelirim istnblda..bu cmrtsi bandjdn kurtyrm gece bile takmcm...tam 50gundr her halktgmda ilk isim aynaya kosmak ve acilmdgni goruunce ohh cekmek oldu,,smdi tek istedm su sendromdn kurtlmk istyrm..beynm kulaktn baska bsi dusunmz oldu..artk kurtldm smdi birde tam iyilstgne emin olup psikolojidnde kurtlmk istyrm..kulaktn baska bsi dusunmz oldum..yavas yavas atlatyrm su cmrtsi son kez dktra gdip bandajmi cöpe attimmi tamamdr=) hepinz mutlu olun gulun ins bn yne buralardym=)