iyilessin biraz daha morluklar sislikler qecsin sekli saten 1 ayda oturmaya baslar suan yeni olduqu icinde cok dkkat eder incelersn ama zamanla qozlerin o farka bile alisio yani.. saclarni toplarsn fln cewrendekilere dersen dkkat cekmeyen bise uzerine dikkat cektirirsn.. Sen demeden eqer biri bakio fln qorursen ona qore ilerleyen zmnda karar werirsn.. İns buna hic qerek kalmax tbiki canim.. Suan haline sewin onceden daha hic acamioduk kulaqmzi yani :) eskisine qore en kotu hali bile muhtesemdr bnce mutlu olmaya bak tatlm :)
Haklısın canım iyice bir otursun öyle karar vercem bugün doktorumlada konuştum oda göze çarpmadığını söyledi biraz zaman geçsin şişlikler fln insin sağ kulağındada hafif açılma olursa sorun yaşamazsın dedi.Rahatsız olcak bir durum yok ama yinede senin isteğine göre revizyon yaparız dedi.Şuan için çok gerek yok ama duruma göre bakcam işte.Belki bir iki ay sonra hiç gerek duymucam çünkü gerçekten büyük bir problem değil.
Sadece bir arkadaşıma söyledim zaten başkaları sorunca iltihap vardı fln diyorum.Dediğin gibi bant çıktıktan sonra başkalarından tepki gelirse veya bi kaç bakış yakalarsam tekrar revizyon ameliyatı olurum.Eskisine göre çok daha güzel zaten oldukça memnunum :)
ben kulağımın hiç küçülceğini sanmıyorum elf veya mr spak gibi o kulak geriye gitse nolcak azcık bükük ve ya kıvrımlı olması lazım bunuda benı amelıyat edecek asistanlar yapar mı bilemem
SEDA35 sen sgklımısın tatlım
Evet bebeğim sgklıyım ben bugün doktora gittim konuştum sana malesef kötü bir haberim var Aslında çok kötü sayılmaz ama ben bi anlatayım sana.Kontrolüm vardı bugün doktorun odasına girdim seninle ilgili bir sıkıntı oluştu dedi bana bende ne olduğunu sordum.Ssk artık 18 yaş üzerinin kepçe kulak ameliyatını karşılamıyormuş dedi bunun için psikiyatriden rapor istiyorlarmış depresif,majör,minör vs vs bişeyler söyledi kısaca sana fatura gelebilir dedi.Bende ilk randevu aldığımda bana böyle bir şey söylenmediğini söyledim.İlk başta korktum çünkü 1000 lira civarında fatura gelcek zannettim sordum peki ne kadar ücreti diye 237 lira diyince rahatladım.Çünkü daha yüksek bekliyordum.Tamam dedim 237 lira için gidip psikiyatriden rapor almam çünkü bu ilerde heryerde çıkacak ayrıca öyle bir problemimde yok zaten.Neyse sonrasında ben yine bir gidip sorayım dedi.Sordu işte şanslısın sen randevu aldğında böyle bişey olmadığı için senin ameliyatını ssk karşılamış dedi.Orda sevindim ama karşılamamış olsaydıda rapor fln almazdım 237 lira için öderdim.
Muhtemelen sanada böyle bişey söylerler canım ama sen yinede rapor fln alma 200 kusur lira hiç bişey bu ameliyat için.Rapor almak saçma birşey ilerde heryerde çıkar bu rapor sorun yaratabilir senin için.
Son düzenleme: