öncelikle geçmiş olsun sende kurtulanlar kervanına katıldın
bu gece biraz zor gecerama yarından itibaren rahatlıyacaksın...
yatarken başını sakın alcak tutma oturur vaziyette uyu böyle biraz uyuyabilirsin
Geçmiş olsun ben de kurtulduğuna sevindim.Sen hangi hastanede oldun ameliyatını ?
canım bende bugün öğlen ameliyat oldum.Şuanda sargı var anestezinin etkisi geçti sızlamaya başladı kulaklar...
sonunda oldun ameliyatı çok sevindim canım seninkini hangi doktor yaptı peki ?
ilk gittiğimde kaan beyle görüşmüştüm ameliyatımı soysal bey yaptı.
seda35 meraba canım bnde orda ameliyat olmayı düşünüyorum online randevu sisteminden kımden aldın acaba randevunu kaç günde ameliyat tarihi verdiler ve sen kaç yaşındasın tatlım ücretsiz mi oldun randevunu sgk mı karsıladı? çok merak ediyorum ben 25im ama sanırım 18in altı ücretsiz oluomuş die duydum doğru mu acaba
peki arkadaşlar ben bir konuyu merak ediyorum,,
ameliyat olup, kulağından kıkırdak alınan arkadaşlar;
kulak deliğinizin olduğu bölgede şişlik oluştu mu? benim 24 gün önce ameliyatım gerçekleşti. Şuan sanki kulağımın içinde işitme cihazı varmış gibi bir şişik et parçası var. ilk günkü gibi şiş değil, azaldı epey. fakat sanki 1 2 haftadır hep aynı boyutta.
benim de 2 ay doldu ama hala kulağımın içinde biraz şişlik var geçmesini bekliyorum ben de sabırla
seda35 ve mercanay buraya gelişmeleri yazarsanız çok mutlu olurum 2 hafta içinde bende randewu alıcam
sargı ile kaçgün kalması gerekıo ulakların işe gitsem sorun olurmu anlasılmasın istiyorum çünkü
Orta kısımlarda hiç olmadı. Üst kısımda bir miktar oldu ama hani zaten üst kısımları yapıştıramıyor iyice. Yer yok çünkü. Üstlerin açılması hiç sorun olmayan tarzda açılma. Burada insanlar birmiktar açılmalar olduğunu söyleyince sizi anlıyorum tabii. Endişe ediyorsunuz. Ne karar verdiniz. Nerede olacaksınız?
bu ameliyat için 1 hafta kadar süre yeter mi iyileşmek için daha sonrasında okula gitmem lazım bana engel olur mu bu durum acaba ?
Ben kendimi anlatayım canım sana. Sonuçta bünyeden bünyeye farklılık gösterir. Bir hafta yeter mi diyosan ağrıların neredeyse tamamen geçer. Fakat yine de kafanı çok rahat hareket ettiremezsin diye düşünüyorum.kıkırdak alınırsa iç tarafta geçici ödem oluşuyor. Ödem benim ki gibi büyük olmazsa sorun olmaz. Morluklar da çok hafif olacaktır. Ama saçlarınla kapatabilirsin birazbenim bir ay oldu ve şuan kulağı bukebiliyorum. Çok rahat oldu artık. Fakat ben de ödem geçmedi. Onunla uğraşıyorum. Biraz büyük kaldı. Ali bey ikinci bir operasyon yapabilir ödem için.
dahada kafam karıştı şuan bide bu yıl sınavlara hazırlandığım için ameliyat olduktan sonra ders çalışmamı engeller diye korkuyorum açıkcası
hayır o kadar asla etkilemez en fazla 3 gün çalış(a)mazsın
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
sedacım meraba
açıklık olması pek hoş olmamış bende bayramdan sonrakı hafta için murat tüzünerden radndevu aldım
çok heycanlıyım
hatırladığım kadarıyla senın amelıyatı soysal bey yapmıştı acaba benim ilk randewuma kim gircek çok merak ediyorum acaba kuağımı küçültme şansları var mı?üffff cok heycanlıyım
görüşmeden kaçgün sonraya verıolarkı ameliyat tarihini?
lütfen seda35 yardımcı ol çok merak edıyorum