Bugün doktoruma sormaya gittim. Kıkırdak alındığı için ödem oluşması normal dedi. Ben küçük bir ödem bekliyordum ama biraz büyük kalmış, dedi. Şimdilik bir hafta kadar kremle bastırarak masaj yapacağım. Gecmezse ikinci bir operasyon düşündüğünü söyledi şişlik için. Sen de bir krem olayını dene canım.
bu ameliyat için 1 hafta kadar süre yeter mi iyileşmek için daha sonrasında okula gitmem lazım bana engel olur mu bu durum acaba ?
canım merhaba.. Ameliyat icin qayet yeterli bnce sure aqri olmasi fln 3qunde qecio 10qunde morluklar bile belirszlesio.. Okuluna rahatlikla qdebilirsn saclarnla kulaqni kapatarak.. Tabi sarqarn da alindiktan snra.. Benim 78.qunum we hic olmamis qibiyim sorun yok :)
Kulak küçültme diye bir ameliyat yok diye biliyorum ben ama kulaklarını arkaya çektikleri için normal halinden daha küçük görünüyorlar.O konuda fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum.İlk randevuna kim girer bunu bilemeyiz kim boştaysa muhtemelen o girer.Bana ilk randevumdan 45 gün sonrasına ameliyat günü vermişlerdi.Randevu almana sevindim umarım ameliyat istediğin gibi olur.
Açıklık olmasına gelince dikkatli baktığında belli oluyor ama ben rahatsız olduğum için büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Revizyon ameliyatları ilk ameliyatlara göre daha basit ve kısa sürüyormuş.
canim cok qecmis olsun.. Rewizyon olamani qerektrcek kadar belirqin rahatsiz edici mi duruyo?? Ya bn sadece saq kulaqimdan olduqum icin cok bnzemiyceni basindan biliodum cunku doqustan farkliydilar.. Bu kadarina bile sukur bnce.. Ben cok memnunum saclarimi topluyorum arkasnda fln iz de yok kmse de anlamio o farki.. Sen bildiqin icin herkes bilio qbi dusunuo olabilirsin :) takilma bnce canim boyle de quzeldr eminim :)
nerelerdesin sen ne zamandır görünmüyosun :) Bende ameliyat oldum ama sol taraf biraz açık kaldı ya :S sende böyle bir problem olmusmuydu :/
wizeler baslio ya canim bi yandan okul dersler kafayi onlarla bozdum derece ypcam die hirs yaptim kndime:) bi hafta fln oldu sanirim sn ameliyat olali cnm eskilere qttim biraz da :) bebeim bn saten sadece saq kulaqmdan olmstum doqustan farkliydi snucta haliyle cok bnzemiycekti.. Bz takintili oldqmz icin herkes bakio saniorz ama kmse anlamio bile kesinlikle.. Saclarimi topluyorum o kadar daha bi bakis bile farketmedm yani.. Rahat ol bnce revizyona qerek yok daha cok yeni hem ameliyatn daha oteki de acilcak biraz sekli oturcak daha cok deiscek bu qorduqne qore.. Dusunme bunlari smdiden.. Eski haline qore sukret kurtuldqna sewin canim
Teşekkür ederim tatlım.Dediğin bende biraz takıntılı bakıyo olabilirim.Umarım diğer kulak açılırda revizyona hiç gerek kalmaz.Eski haline göre her halükarda daha güzel zaten :)
kulağı geri çekmenin haricinde şekil veriolar mı kızlar o kıkırdak kısmını içe bükebiliyolarmı
ben kulağımın hiç küçülceğini sanmıyorum elf veya mr spak gibio kulak geriye gitse nolcak azcık bükük ve ya kıvrımlı olması lazım bunuda benı amelıyat edecek asistanlar yapar mı bilemem
SEDA35 sen sgklımısın tatlım
Arkadaşlar Benım erkek kardeşim bu amaliyatı olmak istiyor, Tavsiyeleriniz nelerdir istabulda barış çakar tavsiye etmişlerdi ne dersiniz?
Rica ederim ne demek..Ama şu da var azda olsa ameliyatının başarısız geçme olasılığı var yani iki kulak simetrik olmayabilir.Revizyon ameliyatları en erken 2 buçuk ay sonra yapılıyor.Ben geçen hafta ameliyat oldum sol kulağım sağa göre daha açık oldu, ilk başta şişliklerden olsa gerek gözüme fazla çarpmıyodu ama şişlikler indikten sonra anladımki bir miktar açıklık var.Sadece dikkatli bakınca göze çarpıyor ama ben yinede rahatsız oldum bugün gittim kendi doktorum yoktu başka bir doktorla görüştüm oda göze fazla çarpmadığını ama rahatsız oluyorsan basit bir revizyon ameliyatı ile düzeltilebileceğini söyledi.Süre olarakta iyileştikten sonra yani yaklaşık iki-iki buçuk ay sonra yapılabileceğini söyledi.Tabi bunları kendi doktoruma anlatmam lazım yarın onunla görüşcem gelişmeleri burdan anlatırım size.Allahtan çok fazla asimetri yok yoksa iki buçuk ay zehir gibi geçerdi..
BUradan yardımcı olan arklarıma çok teşekkür ederim özellkle pofuduğum seda35 ve mercanaya
bende ameliyattan sonra tüm soruları cevaplayacağıomçünkü hakıkaten bu kulaklarla böyle baya kötü sürekli açık saçla gezmek falan
kulağı geri çekmenin haricinde şekil veriolar mı kızlar o kıkırdak kısmını içe bükebiliyolarmı