- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
benim 19 gün oldu sol kulak üst kısımdan biraz açık acaba düzelirmi yoksa öylemi kalır .yani demek istediğim senin 20.gün ile 30. gün arasıdna fark oldumu hiç ??
bişe sorcam bandajı kafandan çıkarında kulağında 10 dk sonra hiç açılmalar oluyomu yavaş yavaş?
evt oluyor cok az canım
selam kızlar.. Ankara da memnun kaldığınız doktor isimlerini ve ameliyat ücretlerini yazar mısınız?teşekkürler..
neva81 canım cevap vermedin lütfen okuyup bana cevap ver çünkü büyük ihtimal haftaya ali beye ameliyat olucam ve ameliyatın nasıl bi ortamda olduğu vs. gibi konularda senden bilgi almak istiyorum
neva81 canım cevap vermedin lütfen okuyup bana cevap ver çünkü büyük ihtimal haftaya ali beye ameliyat olucam ve ameliyatın nasıl bi ortamda olduğu vs. gibi konularda senden bilgi almak istiyorum
Merhaba. 21 eylülde ben de ali beyde oldum. Öncelikle kendisinin muayenehanesi nişantaşında çok şirin biyer. Bildiğin diş çektirme koltuğunda olacaksın. Ilkay bey ile ali bey gerçekleştirir sanırım ameliyatı. Öyle 3 50kişi girmiyor. Makinalar cihazlar yokküçük ve çok basit bir oodada, yine bir koltukta olacaksın. Kesinlikle ağrın olmayacak. Hiçbirşey hissetmeyeceksin. Ali bey iyi bir insan. Sende ondan yapıştırabildiği kadar yapıştırmasını iste. Ben çok memnunum sonuçtan haberin olsun
Izmirde olan yok muu hiç
Canım merhaba,
Kusura bakma gözümden kaçtı sanırım sorun. Öncelikle çok kolay bir ameliyat bu. Gidiceksin ve 1 saat sonra yeni kulaklarınla çıkacaksın :) Dişci koltuğu düşün uzanacaksın oraya. Önce iğneler vurulacak. Bi ağrı sızı hissetmiyorsun ben uğuşana kadar bi sigara içmiştim dışarıda :) 2 kişi olacaklar ve 1 saatte bitecek. Müzik dinleyerek sohbet ederek bitecek zaten.Sen bi takım sesler duyacaksın sadece kulağında, nolduğunu anlmadan diğer kulağına geçecekler bile. Sana bittikten sonra ayna ile gösterecektir Ali bey. Mümkün olduğunda yapışık olacaktır zaten. Bunda hiç bişey yok ama bikaç saat sonra ağrıların olacak tabii, ilk üç gün kolay değil. Doktor bey'in verdiği antibiyotikten daha ağır bişey aldım ben açıkcası. 3. gün pansuman yapacak ve sadece saç bantı takacak. O gün duş almanıda isteyecektir. 48 gün oldu benim memnunum rahatım :) bantıda 1 hafta gece gündüz taktım ben izinliydim çünkü. Sonra ki 1 ay sacede yatarken taktım. 10 gündür de hiç takmadım.Hergün duş aldım hiç kasmadım kendimi. Umarım rahatlıkla atlatırsın canım. Gelişmeleri bekliyorum.
Merhaba. 21 eylülde ben de ali beyde oldum. Öncelikle kendisinin muayenehanesi nişantaşında çok şirin biyer. Bildiğin diş çektirme koltuğunda olacaksın. Ilkay bey ile ali bey gerçekleştirir sanırım ameliyatı. Öyle 3 50kişi girmiyor. Makinalar cihazlar yokküçük ve çok basit bir oodada, yine bir koltukta olacaksın. Kesinlikle ağrın olmayacak. Hiçbirşey hissetmeyeceksin. Ali bey iyi bir insan. Sende ondan yapıştırabildiği kadar yapıştırmasını iste. Ben çok memnunum sonuçtan haberin olsun
merhaba ben izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz oldum ameliyatımı sana da tavsiye ederim doktorum benimle çok ilgilendi ameliyatımdan 2 sonra pansumana çağırdı hemşirelerede sormuş beni geldimi diye falan ben bayağı korkuyodum ameliyata girmeme 15-20 dk kala az kalsın ağlayacaktım bi anda heyecan bastı ama herşey girene kadar 66. günümdeyim hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum sol kulağımda hiç iz yok sağda hafif var sağ kulağımın şeklimi çok beğeniyorum solun da üst kısmı az daha açılsa tam güzel olcak, umarım yardımcı olabilmişimdir :)
peki çok fazla açılmalar oluyor mu ?