Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

benim 19 gün oldu sol kulak üst kısımdan biraz açık acaba düzelirmi yoksa öylemi kalır .yani demek istediğim senin 20.gün ile 30. gün arasıdna fark oldumu hiç ??

20qunden snra ne acilma olduysa onunla kaldi daha deisme his olmadi canim bandaji ilk cikardiqimda tamamen yapisik duryodu 10dk snraya üst kismi hafiften acilyodu canim normal yani bandajin werdiqi ustunden baski kalkio sonucta

herkese merabalar kızlar ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti kulağım iyileşti,şekli oturdu sağ kulağım istediğim gibi oldu arkasında ufak bir iz var,sol kulağım üst kısmı çok yapışık kaldı onun açılmasını istiyorum ama sanırım artık açılmaz arkasında hiç iz yok...ameliyat olan herkese geçmiş olsun :) fotoğrafınızı koyun lütfen hepinizinkini merak ediyorum :)

Merhaba arkadaşlar,

Bandajın etkisiyle kulak yapışık gibi durur, çıkarınca olan açılmalar gerçek halidir. Açılmış kulak sonradan yapışmaz yani. Tamamen 2 ay geçmeden de tam şeklini alınması beklenmemeli. ilk 2 hafta çok yapışık duran kulak daha sonra hifif açılmalar ile şeklini alır. 45. günümdeyim bu sefer memnun sayılırım durumumdan. Sağ kulağım sol'a göre biraz daha açık oldu ama çok belli olmuyor allahtan. Biz birazda çok inceleyip buluyoruz bazı şeyleri. Bu kulak nasıl inatcı bişiyse illa açılmak için direniyor :) Umarım kimsenin ki açılmaz ne diyeyim. Fotoğraf bekliyoruz arkadaşlar hadi ama

kızlar yıllardır çekiorum bu derdi valla
izmirdeyim sgk nın karsıladığı veya cüzi bi fiyata bu ameliyatı olucam bu kış kRarlıyım yani: ((
ama lütfen izmir için tecrübelerinizi ve böyle bir doktor veya hastane varsa bilgileri paylaşırmısınız
yardım edinnnm lütfeen

selam kızlar.. Ankara da memnun kaldığınız doktor isimlerini ve ameliyat ücretlerini yazar mısınız?teşekkürler..

merhaba kızlar benimde sağ kulağım yapışık çok güzel ama sol kulağım daha açık duruyor ve görünüş olarak farklı bu biraz canımı sıktı ama ailem kötü durmadığını söyledi. 2 hafta oldu ameliyat olalı dün dikişler alındı. en zoruda buydu felaket acıdı hala sanki kulağım arkasına ara ara iğne batırıyorlar gibi. ameliyat yerleri kabuk tutmuş ne zaman tam olarak iyileşir hala saç bandı takıyorum biran önce saçlarımı toplayıp rahatsa gezmek istiyorum:)

neva81 canım cevap vermedin lütfen okuyup bana cevap ver çünkü büyük ihtimal haftaya ali beye ameliyat olucam ve ameliyatın nasıl bi ortamda olduğu vs. gibi konularda senden bilgi almak istiyorum

neva81 canım cevap vermedin lütfen okuyup bana cevap ver çünkü büyük ihtimal haftaya ali beye ameliyat olucam ve ameliyatın nasıl bi ortamda olduğu vs. gibi konularda senden bilgi almak istiyorum

Merhaba. 21 eylülde ben de ali beyde oldum. Öncelikle kendisinin muayenehanesi nişantaşında çok şirin biyer. Bildiğin diş çektirme koltuğunda olacaksın. Ilkay bey ile ali bey gerçekleştirir sanırım ameliyatı. Öyle 3 50kişi girmiyor. Makinalar cihazlar yok küçük ve çok basit bir oodada, yine bir koltukta olacaksın. Kesinlikle ağrın olmayacak. Hiçbirşey hissetmeyeceksin. Ali bey iyi bir insan. Sende ondan yapıştırabildiği kadar yapıştırmasını iste. Ben çok memnunum sonuçtan haberin olsun

Canım merhaba,

Kusura bakma gözümden kaçtı sanırım sorun. Öncelikle çok kolay bir ameliyat bu. Gidiceksin ve 1 saat sonra yeni kulaklarınla çıkacaksın :) Dişci koltuğu düşün uzanacaksın oraya. Önce iğneler vurulacak. Bi ağrı sızı hissetmiyorsun ben uğuşana kadar bi sigara içmiştim dışarıda :) 2 kişi olacaklar ve 1 saatte bitecek. Müzik dinleyerek sohbet ederek bitecek zaten.Sen bi takım sesler duyacaksın sadece kulağında, nolduğunu anlmadan diğer kulağına geçecekler bile. Sana bittikten sonra ayna ile gösterecektir Ali bey. Mümkün olduğunda yapışık olacaktır zaten. Bunda hiç bişey yok ama bikaç saat sonra ağrıların olacak tabii, ilk üç gün kolay değil. Doktor bey'in verdiği antibiyotikten daha ağır bişey aldım ben açıkcası. 3. gün pansuman yapacak ve sadece saç bantı takacak. O gün duş almanıda isteyecektir. 48 gün oldu benim memnunum rahatım :) bantıda 1 hafta gece gündüz taktım ben izinliydim çünkü. Sonra ki 1 ay sacede yatarken taktım. 10 gündür de hiç takmadım.Hergün duş aldım hiç kasmadım kendimi. Umarım rahatlıkla atlatırsın canım. Gelişmeleri bekliyorum.

Bi fotoğrafını görmedik ama hala :)

Izmirde olan yok muu hiç

merhaba ben izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz oldum ameliyatımı sana da tavsiye ederim doktorum benimle çok ilgilendi ameliyatımdan 2 sonra pansumana çağırdı hemşirelerede sormuş beni geldimi diye falan ben bayağı korkuyodum ameliyata girmeme 15-20 dk kala az kalsın ağlayacaktım bi anda heyecan bastı ama herşey girene kadar 66. günümdeyim hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum sol kulağımda hiç iz yok sağda hafif var sağ kulağımın şeklimi çok beğeniyorum solun da üst kısmı az daha açılsa tam güzel olcak, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

mercanay ne kadar şanslısın ben kalkıp izmir'den istanbul'a gitmiştim.estetiğin hayırlı ve geçmiş olsun.

çook sagol canım inş seninde hep böyle iyi devam eder:)

peki çok fazla açılmalar oluyor mu ?

Doktorunun adını yazar mısın canım?

peki çok fazla açılmalar oluyor mu ?

Orta kısımlarda hiç olmadı. Üst kısımda bir miktar oldu ama hani zaten üst kısımları yapıştıramıyor iyice. Yer yok çünkü. Üstlerin açılması hiç sorun olmayan tarzda açılma. Burada insanlar birmiktar açılmalar olduğunu söyleyince sizi anlıyorum tabii. Endişe ediyorsunuz. Ne karar verdiniz. Nerede olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…