Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

bende kepçe kulağım kulaklarım kepçe olduğu için saçımı toplayamıyorum ve kendime güvenim yok gibi.. kimi insana bakıyorum kepçe olduğu halde saçlarını topluyor ama bende o güven yok sanki herkes gülecekmiş gibi geliyor 1.5 yıllık bii ilişkim sevgilimde öğrendi ve nolcak dedi herkesn illaki bi kusuru vardır hem senn kulakların kötü durmuyor ki dedi ve ne zaman yanyna gelsek hep saçımı kulağımın arkasına alıyor bi garip oluyorum ameliyat olmak istiyorum ama herkes saçmaladığımı düşünüyor bende üstelemiyorum aileme sizce kepçe kulaklı olmak çok kötü bir şey miii ??

kızlar aşagı yukarı herkezın sol kulagında hafıf acıklık var farkettınızmı? benımde oyle amelıyatımın ılk gununden berı oyle sag kulagım daha guzel yaa ucları kalkık gıbı 13 gun oldu amelıyat olalı sıslıktenmı eger boyle kalırsaa hıc bı anlamı yokkı zaten uclardaydı problem benım yelkendı duzelırmı acaba ustune yatıyıorm sorun olmaz dımı basartu takıorum ben bı turlu bant rahat edemedım kayıyo habıree

merhaba ben izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz oldum ameliyatımı sana da tavsiye ederim doktorum benimle çok ilgilendi ameliyatımdan 2 sonra pansumana çağırdı hemşirelerede sormuş beni geldimi diye falan ben bayağı korkuyodum ameliyata girmeme 15-20 dk kala az kalsın ağlayacaktım bi anda heyecan bastı ama herşey girene kadar 66. günümdeyim hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum sol kulağımda hiç iz yok sağda hafif var sağ kulağımın şeklimi çok beğeniyorum solun da üst kısmı az daha açılsa tam güzel olcak, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

mercanay sana cok teşekkür ederim bende oraya gidicem galiba ööyle gözüküyor.
Doktorun adını özelden yazar mısın? asistanlar yapıo diyolar oyuzden tedirgin oldum
gittin ve hemen yaptılar mı randevumu alıyorsun
birde ağrısı sonra çok oluyomu canım ?
kulakların küçüldümü:KK55::KK52:

mercanay canım,
doktor ismi çok rica edicem senden yasak değilse burdan yazabilirmisin şimdi baktım çünkü çok fazla doktor var hangisine gidicem bilemedim
yardımını rica ediyorum canım
:KK16::KK56:

Herkese merhaba,
Gecen hafta sali gunu ameliyatimi oldum. Ameliyat sirasinda ne igneleri ne de kesikleri hissettim ben cok kisa surdu diye dusunuyordum ama bir saat kalmisim icerde tabi bunda hazirlik asamalari da var. Sonrasinda sargi bezleri ile kapatip simsiki bir bandaj yapildi. Hemen eve dondum ben acikcasi anestezi gecince agri aci olur diyordum ama olmadi. Tek kulagimdan ameliyat oldugum icin diger kulagimin ustune yatip uyudum eve gidince. Sonra sargiyi cikarip tenisci bandi taktik. Bu sirada ameliyat olmayan kulagim morarmis:) siki sargidan dolayi. Ertesi gun ise gittim cok agri sizi olmadi ben de. 4. Gun doktorun yaptigi ana sargi cikti doktor kremleyip yolladi banda devam ediyorum. Ana sargi cikinca bant biraz acitti acikcasi tum yuku kulak cektigi icin doktora daha yumusak bir bant takabilir miyim diye sormustum olur demisti ben de ameliyat sonrasi takilan elastiki banttan kesip kendime bant diktim. Simdi bu bant var kafamda.
Bence bu ameliyatin en zor kismi bant takmak hele de benim gibi sikintili biriyseniz ama deger tek sikinti bu olsun yani.
Sargi acilinca ben neden bilmiyorum kulagima hic bakmadim sanirim korktum uzulursem diye
Aksam evde ev ahalisi olarak baktik
Tabi biraz korkutucu sis morarma yoktu bende ama cok sis ve kirmiziydi
Simdi daha iyi cuma da dikislerim alinacak sonra bant sadece yatarken.
Suan ben acilirsa korkusu yasiyorum biraz panigim o yuzden dun gece de ustune yatmisim bir guzel uyandim dogal olarak acimis biraz. Umarim herkesin gonlune gore olsun ama korkulacak bisey degil arastirin neresi icinize sinerse gidin yaptirin.

13.10.2012 günü kulak ameliyatı oldum benimkiler hem büyüktü hem kepçe.Henüz görmedim nasıl olduğunu hala sargıda çarşamba günü açılacak.Öncelikle ameliyatta hıçbirsey duymadım sadece eve geldıgımde cok agrım oldu sabaha kadar mıde bulantısı ve agrıdan uyuyamadım sonra zaten azalıyor.Şimdi ise hafif agrım var ama daha nasıl oldgunu gormedıgım ıcın sıze baska bısey aktaramıyorum ama en yakın zamanda herseyi tek tek anlatacagım ameliyata gırdıgım andan cıktıgım ana kadar..

Merhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:

acelyafurkan ve karamelize;
ben ameliyatımı asistan doktor kaan beye oldum hepinizde az da olsa ön yargı var tabii biliyorum ama benden önce birçok ameliyata tek başına girmiş zaten bana en son yaptığı ameliyatı gösterdi gayet güzeldi konuşmalarını dinledikten sonra ben güvendim tabii ve ona oldum yani kızlar her asistan doktor tecrübesiz olucak diye bişey yok 207. sayfada kulağımın fotoğrafına bakabilirsiniz.Başarılı bi hastane bence oradaki doktorlara güvenebilirsiniz illa belirli bi kişiye oluncak diye bişey yok :)

bende kepçe kulağım kulaklarım kepçe olduğu için saçımı toplayamıyorum ve kendime güvenim yok gibi.. kimi insana bakıyorum kepçe olduğu halde saçlarını topluyor ama bende o güven yok sanki herkes gülecekmiş gibi geliyor 1.5 yıllık bii ilişkim sevgilimde öğrendi ve nolcak dedi herkesn illaki bi kusuru vardır hem senn kulakların kötü durmuyor ki dedi ve ne zaman yanyna gelsek hep saçımı kulağımın arkasına alıyor bi garip oluyorum ameliyat olmak istiyorum ama herkes saçmaladığımı düşünüyor bende üstelemiyorum aileme sizce kepçe kulaklı olmak çok kötü bir şey miii ??

merhaba,

canım insanların kötü durmuyor demesiyle ne yazık ki aşamıyoruz bu problemi. dünya insanı tekbir ağız olsa, güzel kulakların deseler, sen bakınca rahatsızsan, kötüdür. bunun ötesi yok. sen sadece şunu düşün, ben bu halimle mutlu muyum, değil miyim?

peki arkadaşlar ben bir konuyu merak ediyorum,,

ameliyat olup, kulağından kıkırdak alınan arkadaşlar;

kulak deliğinizin olduğu bölgede şişlik oluştu mu? benim 24 gün önce ameliyatım gerçekleşti. Şuan sanki kulağımın içinde işitme cihazı varmış gibi bir şişik et parçası var. ilk günkü gibi şiş değil, azaldı epey. fakat sanki 1 2 haftadır hep aynı boyutta.

merhaba,

canım insanların kötü durmuyor demesiyle ne yazık ki aşamıyoruz bu problemi. dünya insanı tekbir ağız olsa, güzel kulakların deseler, sen bakınca rahatsızsan, kötüdür. bunun ötesi yok. sen sadece şunu düşün, ben bu halimle mutlu muyum, değil miyim?

Evet aşamıyoruz maleseff ...mutlu muyum bilmiyorum bazen herkeste var allah böyle yaratmış benim elimde olan bişey değil diyorum.. bazende birini görüyorum ayy ne güzel kulakları saçlarını istediği gibi toplayabiliyor diyorum içimden önceden dalga geçerlerdi benimle artık onlarlar bende gülebiliyorum ama saçımı hala özgür bir şekilde toplayamıyorum..ameliyata gelincede korkmuyor değilim hemde masraf etmek istemiyorum aileme çünkü tel taktırdım 2.5 yıl sürdü ve onun parasını daha yeni ödediler bi de bunu masraf etmek istemiyorumm ama geç kalmakta istemiyorum bilemiyorum hiçç:26::26:

ben ameliyatımı asistan doktor kaan beye oldum hepinizde az da olsa ön yargı var tabii biliyorum ama benden önce birçok ameliyata tek başına girmiş zaten bana en son yaptığı ameliyatı gösterdi gayet güzeldi konuşmalarını dinledikten sonra ben güvendim tabii ve ona oldum yani kızlar her asistan doktor tecrübesiz olucak diye bişey yok 207. sayfada kulağımın fotoğrafına bakabilirsiniz.Başarılı bi hastane bence oradaki doktorlara güvenebilirsiniz illa belirli bi kişiye oluncak diye bişey yok :)

mercanaycım estetikli kulaklarına bayıldımmm küçücük çok güzel ayy benımde öyle olsun ya
tatlım güle güle kullan
küçülttülermi kulağını yoksa senın zaten küçük müydü?
ya canım şimdi online randevu alıcam o yuzden bir doktor ismi seçmem lazım o kısımda bana yardımcı olursan sewınırım
kaan beyin adınıda aklımda tutuyorum tabi nerdeee böyle bahsettiğin gibi ilgili doktorlar:KK6: :KK49:

Ben de fotoğraflarına baktım gerçekten çok hoş gözüküyorlar.Umarım ilerde bir açılma olmaz.Doktora gittiğin ilk günü ve ameliyat gününü de anlatır msın birazcık?neler yaşadın?

Evet aşamıyoruz maleseff ...mutlu muyum bilmiyorum bazen herkeste var allah böyle yaratmış benim elimde olan bişey değil diyorum.. bazende birini görüyorum ayy ne güzel kulakları saçlarını istediği gibi toplayabiliyor diyorum içimden önceden dalga geçerlerdi benimle artık onlarlar bende gülebiliyorum ama saçımı hala özgür bir şekilde toplayamıyorum..ameliyata gelincede korkmuyor değilim hemde masraf etmek istemiyorum aileme çünkü tel taktırdım 2.5 yıl sürdü ve onun parasını daha yeni ödediler bi de bunu masraf etmek istemiyorumm ama geç kalmakta istemiyorum bilemiyorum hiçç:26::26:

devlet hastanesinde ücretsiz olabilirsiniz?

karamelize ve acelyafukan size kısaca özetliyim ;
ilk önce internetten randevumu aldım sonrasında hastaneye gittiğimde doktor kulağıma baktı 1,5 ay sonrasına gün verdi (belki size daha erkene verirler.) sonra kanım alındı ve eve döndüm ameliyat günü gittim bi kaç kağıt falan alınıyo sonrasında ameliyata girmeden tam önce 5-6 sayfalık kağıtlar imzalatılıyo ve ameliyata girdim önce sağ kulağıma iğneler yapıldı düzeltildi, sonrasında sol kulağım uyuştu ve oda düzeltildi kocaman sarıldı kafam ve hemen eve döndüm 2 gün sonra hafif sargı yapıldı 1 hafta sonra saç bandına geçtim 18. günde dikişim alındı(acımıyor) sonra 1 ay gece gündüz ve 1 ay geceleri taktım ameliyatımın üzerinden 69 gün geçti bandı bırakalı 10 gün falan oldu ilk bir hafta ağrılar sürer doktor ameliyattan önce ve sonra kulağınızın fotoğrafını çeker.

benim kulaklarımın kıvrımları vardı zaten dolayısıyla küçültme, kıkırdak alınma uygulanmadı bi de zaten kulaklar geri yatınca insana küçülmüş gibi geliyor kızlar doktora kendiniz karar vermelisiniz ben hangi doktorun daha iyi olduğunu bilemem zaten o gün orda hangi doktor varsa sizi ona yönlendirirler doktorlar benimle bayağı ilgilendi size de aynı şekilde olur merak etmeyin.

Mercenay senden bir rica da bulunsam benim için sevkara ya özelinden bir msj gönderir misin?Benim msj sayım az olduğu için gönderemiyorum.Acelyafurkan durumunu merak ediyor dersen sevinirim.O da izmir de ameliyat olmuştu.Uzun zamandır haber alamıyorum.Durumunu çok merak ettim.

karamelize ve acelyafukan size kısaca özetliyim ;
ilk önce internetten randevumu aldım sonrasında hastaneye gittiğimde doktor kulağıma baktı 1,5 ay sonrasına gün verdi (belki size daha erkene verirler.) sonra kanım alındı ve eve döndüm ameliyat günü gittim bi kaç kağıt falan alınıyo sonrasında ameliyata girmeden tam önce 5-6 sayfalık kağıtlar imzalatılıyo ve ameliyata girdim önce sağ kulağıma iğneler yapıldı düzeltildi, sonrasında sol kulağım uyuştu ve oda düzeltildi kocaman sarıldı kafam ve hemen eve döndüm 2 gün sonra hafif sargı yapıldı 1 hafta sonra saç bandına geçtim 18. günde dikişim alındı(acımıyor) sonra 1 ay gece gündüz ve 1 ay geceleri taktım ameliyatımın üzerinden 69 gün geçti bandı bırakalı 10 gün falan oldu ilk bir hafta ağrılar sürer doktor ameliyattan önce ve sonra kulağınızın fotoğrafını çeker.

benim kulaklarımın kıvrımları vardı zaten dolayısıyla küçültme, kıkırdak alınma uygulanmadı bi de zaten kulaklar geri yatınca insana küçülmüş gibi geliyor kızlar doktora kendiniz karar vermelisiniz ben hangi doktorun daha iyi olduğunu bilemem zaten o gün orda hangi doktor varsa sizi ona yönlendirirler doktorlar benimle bayağı ilgilendi size de aynı şekilde olur merak etmeyin.

canım bende bugün öğlen ameliyat oldum.Şuanda sargı var anestezinin etkisi geçti sızlamaya başladı kulaklar...

canım bende bugün öğlen ameliyat oldum.Şuanda sargı var anestezinin etkisi geçti sızlamaya başladı kulaklar...

öncelikle geçmiş olsun sende kurtulanlar kervanına katıldın:KK14:
bu gece biraz zor gecerama yarından itibaren rahatlıyacaksın...
yatarken başını sakın alcak tutma oturur vaziyette uyu böyle biraz uyuyabilirsin:KK17:

Kizlarrrr ameliyat olanlara qecmis olsun öncelikle :) buqun ameliyat olalı 72 qun oldu we kulaqim tamamen yumusadi diyebilirim :) hic olmamisim qbi rahatlikl yatabiliorum.. Bazen yatarken hafif kiwrldiqni bile hissettiqim oldu ama acilma olmadi. Demekki artk dikisler oturdu :) cok mutluyum.. :))

X