karamelize ve acelyafukan size kısaca özetliyim ;
ilk önce internetten randevumu aldım sonrasında hastaneye gittiğimde doktor kulağıma baktı 1,5 ay sonrasına gün verdi (belki size daha erkene verirler.) sonra kanım alındı ve eve döndüm ameliyat günü gittim bi kaç kağıt falan alınıyo sonrasında ameliyata girmeden tam önce 5-6 sayfalık kağıtlar imzalatılıyo ve ameliyata girdim önce sağ kulağıma iğneler yapıldı düzeltildi, sonrasında sol kulağım uyuştu ve oda düzeltildi kocaman sarıldı kafam ve hemen eve döndüm 2 gün sonra hafif sargı yapıldı 1 hafta sonra saç bandına geçtim 18. günde dikişim alındı(acımıyor) sonra 1 ay gece gündüz ve 1 ay geceleri taktım ameliyatımın üzerinden 69 gün geçti bandı bırakalı 10 gün falan oldu ilk bir hafta ağrılar sürer doktor ameliyattan önce ve sonra kulağınızın fotoğrafını çeker.
benim kulaklarımın kıvrımları vardı zaten dolayısıyla küçültme, kıkırdak alınma uygulanmadı bi de zaten kulaklar geri yatınca insana küçülmüş gibi geliyor kızlar doktora kendiniz karar vermelisiniz ben hangi doktorun daha iyi olduğunu bilemem zaten o gün orda hangi doktor varsa sizi ona yönlendirirler doktorlar benimle bayağı ilgilendi size de aynı şekilde olur merak etmeyin.