Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım çok sağol anlattığın için ama benim aklıma takıldı ameliyat olunca bir kaç yıl sonra iyce açılmalar mı oluyoki sen tekrar ameliyat oldun ?

Haklisin rakam cok, acikcasi aklima gelmedi devlet hastanesine gitmek, bir de sanirim zaman sorunu var hemen gun veremiyorlar, ben bayramdan once olsun bitsin istiyorum. İnsallah ben de senin gibi kurtulurum:)

cok fazla bi zaman surmuyo aslnda cnim sira qelmesi.. Kimine bi haftada qelio hatta.. 2200tl hic az deil ustelik tek kulak icin.. İznin olmadiqini soylemissin para kolay kazanilmio ne olursa olsun biraz daha bekle ama bu parayi werme derim ben. 2200tl masraf tutcak bi operasyon deil hatta cok cok dusuk maliyetli bi operasyon bnce canim.. Ameliyati hafta sonu bile olsan hemen ertesi qun ise qidemezsn canim o yuzden uyqun bi qun denk qetrip bnce dewlet hastanesinde ol derim. İnsallah bi an once kurtulursun canim :)

Yaa ben ertesi gun ise giderim diyodum gidemeyecek kadar agri oluyor mu?

Arkadaslar lutfen yardım edın ben dun sabah amelıyat oldum bu sabah sargılarım acıldı hafıf bır pansuman yapıldı kapatıldı kulagımın goruntusu cok kotu gorunce aglamaaya basladım bıraz sıslık var ondanmı duzelırmı bıde doktor bana bant falan tak demedı ne yapmalıyım

öncelikle geçmiş olsun
ameliyatınız henüz cok yeni takdir edersiniz ki görüntüsü dogal olmaması cok normal ....
görüntüsü zaman geçtikce düzelir ve kulagınız normal görüntüsüne döner bu kadar üzülmeyin
her dr teknigi ayrı burada ben ve bir cok arkadas sac bantı kullandık benim fikrim dr bant konusunu sormanızdır

Merhabalar;

Kesinlikle tek kulak için aşırı pahalı bir ücret 2200. Ve ben 2200 tl kullanılacak malzemeye göre ücret artabilir diyen doktorun afedersiniz diplomasına saygı duyarım. Vermeyin sakın tek kulak için o kadar ücret. Ne malzemesi. Sargı mı o kadar pahalı ? Geçin bunları efendim.sabretmesini bilin biraz. Müsait bi zamanda gidin devlette olun. Şimdi kendinizce güzel kulağınızı hayal edip olsun bitsin istiyosunuz. Aynı ameliyatı ben de oldum ve kesinlikle yolunacak kaz durumuna düşersin o ücreti ödersen.

Ali mezdeğide oldum. Sonuçtan ben de çok memnunum. Çok doğal duruyor. Ama şimdi olsa devlet hastanesine gidip iyi bir doktora 300 500 verip devlette olurdum.

Arkadaşlar sabırsız olmayın. Iyileşme yaklaşık 2 haftada tamamlanıyor. Ilk hafta şişlikler iner morluk kaybolur.

canım doktora sordum ben bant gereksız buluyorum dedı baskı yapıp kulagın seklını bozuyomus takmayınca daha dogal olur dedı ne yapayım anlamadım ben offf kulagımın ıcınde arkasında falan sargı bezı dolu suan normalmı?pazartsı gıdıcem tekrar pansuman yapıcak bıde sıkı pansuman yok suan bende ılk gunde vardı bugun cıkardı ustunde sargı bezı var o kadar kulagın normal hale gelmesı ne kadar surer?devlet hastanesınde ucretsız oldum sormak ısteyen arkadaslar varsa bılgılendırebılırım.

Ya devlet hastanesinde yapıyorlar mı ki? Benim çok az açık yani keyif ameliyatı olacak aslında. Doktora 1000 falan versem devlette yapar mı ki? Devlet hastanesinde nasıl oluyor süreç. Boşuna neden para vereyim öyle bir şansım olursa.

canım bagcılar arastırma hastanesınde oldum ben 1 lıra vermedım vede 2 gece 3 gun hastanede yatırdılar arastırma oldugu ıcın cok ozen ve hassasıyet gosterıyolar genel anestezı oldum sureklı hocalar uzmanlar doktorlar gelıo odana kontrole bakıolar hemsıreler 3 kere tansıyon ates vs bakıolar tertemız odalar yemekler ıyı hersey mukemmeldı yanı.olmak ısteyenler hıc dusunmesın bılee

Hmmm anladım gerçi benim 3 olacak ya öyle bi riskte almak istemiyorum pekte Sen görüşmeye gittiğinde ne dediler peki bi de asistan mı yaptı ameliyatını?

canim onclikle qecmis olsun.. Qoruntusu baslarda benimde berbatti hatta seklini qorunce korkmustum moralim bozulmustu cok buzusuk dokunsan ptliycak qbi sis mor acayip biseydi ama sislikler inince dzelio. 10qune renqi fln iyi olur canim merak etme duzelicektr. Seklinin oturmasi 1ayi buluyo ama.. Bantta her doktorun ayri bi yontemi war ama sarqilarn alindktan snra takmani soyleyecektr muhtemelen.. İnsallah istedqn qbi olur canim :)

canim ilk pnsumanda ici arkasi ince ince sarqi bzlerzle doluydu. İlk pnsmandan snra onlari ckrtti bnde.. Snra qazli bezle silip tekrar kapatmisti.. Onlar normal yani.. Ama bant nasi seklini bozuyomus anlamadim? Burda olan herkes hemen hemen bant kullandi die biliorum? Bant baski ypio sisliqi inmesine etki edio die biliorum. Hic biri olmasa da dis etknlerden kiwrlma qbi koruyo bu bile tkmak icin yeterli bnce.. Ben 16 qun qunduz toplam 1ay kullandm sacbani buqun tam 2ay oldu we cok memnunum durumdan..

Son düzenleme:
Yaa ben ertesi gun ise giderim diyodum gidemeyecek kadar agri oluyor mu?

ertesi qun ise qtmen biraz zor canim aqri oluyo dayanilmiycak kadar deil dayanabiliosun rahatlikla ama ynede qunluk islerne aynen donmen sanmiorum cnim olabilceqni. 3qun en azindan iznin olmali die dusunuorum

haklısın canım bende takmayı dusunuyorum acıkcası evet benımkıde ınce sargı bezıyle dolu suan yatamıyorum cıldırmak uzereyımmm

Hmmm anladım gerçi benim 3 olacak ya öyle bi riskte almak istemiyorum pekte Sen görüşmeye gittiğinde ne dediler peki bi de asistan mı yaptı ameliyatını?

benım amelıyatımı bashekım yaptı canım uzman doktor nasıl 3 derken 3 olucaksın anlamadım ? Görüşmeye gittim dırek ameliyat ıcın gun verdı 10 gun sonraya.

sagol yaa ıcıme su serptin vallahıı ne kadar uzulmustum bugun keske olmasaydım dedım kulagımın ustune ne zaman yatmaya baslıyosun ben uyuyamıyorum sırt ustu nasıl dayanıcam buna bılmıyorum.

merhaba arkadaşlar, bende çok uzun süredir olmayı düşünüyorum forumu okudukça da cesaret geliyor ama ailem sorun çıkarıyor. bende ailemden uzakta üniversitede okuduğumdan burda hiç haber vermeden olmak istyrum. sonradan farkederlerse de oldum bitti bu kadar kolaymış gibi rahatça söylemek. ama aklıma takılan iki şey var birincisi babamın sosyal güvencesinden yararlandığm için bi şekilde haberi olur mu acaba, bu olay nasıl işler bunu merak ediyorum bir de burada ameliyat olayını arkadaşlarıma da söylemeyi düşünmüyorum acaba yalnız başıma üstesinden gelebilirmiyim bu sürecin?

ertesi qun ise qtmen biraz zor canim aqri oluyo dayanilmiycak kadar deil dayanabiliosun rahatlikla ama ynede qunluk islerne aynen donmen sanmiorum cnim olabilceqni. 3qun en azindan iznin olmali die dusunuorum

Anladim cok tesekkurler paylasimlarin icin, ben yine ise gitmeyi deneyecegim eger cok zorlanirsam aile hekimimden rapor alirim
Bu sene 3. Ameliyatim olacak benim suan da agzimda dikisler var iki yirmiligim alindi
Biraz aliskinim agriya insallah kulak da hizlica gecer:)

Diş çektirmek kadar basittir. Kesinlikle memnun değilsen yaptır canım. Yaptır ve aynadaki yüzünü sev. Hiç öyle korkulara saplanma. Ssk anlaşmalı özel bir hastanede olursan haberi olacaktır. Bildiğim üzere maaşı bile kesintili yatar. Ama devlet hastanesinde olacaksan sigorta şartı yok. Nihayetinde devlet hastanesi sigorta yok diye bakmayacak değil. Yalnızca doktor legal olmayan küçük miktar para talep edebilir.

benım amelıyatımı bashekım yaptı canım uzman doktor nasıl 3 derken 3 olucaksın anlamadım ? Görüşmeye gittim dırek ameliyat ıcın gun verdı 10 gun sonraya.

Anladım canım devlet hastanesinde hep asistanlara yaptırıyorlarmış ondan dedim. 3 derken başarısız 2 ameliyat oldum 3.yü olacağım anlamında dedim düşün yani O yüzden riski de minimüm seviyede tutmak istiyorum para vermeyeceğim diye devlette olupta yine başarısız ameliyat geçirirsem çıldırırım. Neyse hiç gündeme almayayım ben bu konuyu Ali beye giderim direk hiç riske gerek yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…