Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

haklısın canım bende takmayı dusunuyorum acıkcası evet benımkıde ınce sargı bezıyle dolu suan yatamıyorum cıldırmak uzereyımmm

bncede tak canim bi zarar wermiyceqi kesin yani snucta.. 10qun yatmakta zorluk cekersin ama ondan snra yawas yawas yatabilirsn yada yatmaya alisirsin quzel olucqni dusun we dayanmaya calis tatlm en iysi bu :)

sagol yaa ıcıme su serptin vallahıı ne kadar uzulmustum bugun keske olmasaydım dedım kulagımın ustune ne zaman yatmaya baslıyosun ben uyuyamıyorum sırt ustu nasıl dayanıcam buna bılmıyorum.

bende o qoruntuyu qorunce eski halini aramistim :) ama simdi sislikler indiqi haliyl bile alakasi cok sekli tam oturunca cok quzel oluyo ama sislikler inince bile yeni haliyle tatmin oluyosun :) bn 10qunden snra yatmaya bsladm daha doqrusu uyku esnasinda donduqumu farketmiodum ama 15qunden snra rahat yatmaya basladm birazcik sık disini qecicek bunlar canim :)

rica ederim canim :) rapor alirsan senin icin daha iyi olur rahat edersn dinlenerek bnce. Diqer ameliyatlarn icinde qecmis olsun.. Ben tek bi iqneye kiyamet kopartanlardanim sanirim ben dayandiysam sen cok daha kolay atlatrsin :)

canim dewlet hastanesinde olursan eqer normal bi aqri kesici yazdirmissin qibi kmsenin ruhu duymuyor ailede ama ozel hastanede siqortadan kesinti yapilior. Dewlet hastanesinde olursun ameliyati arkadslarn ameliyat olduqunu bilsinler ama kulaqndn baska bi ameliyt oldun die.. Bu seklde hem sana daha destek olurlar kolay atlatrsin..

haklısın canım bende takmayı dusunuyorum acıkcası evet benımkıde ınce sargı bezıyle dolu suan yatamıyorum cıldırmak uzereyımmm

kesinlikle bant tak cnm bnm 30. gnm hala takıyrm ama geceleri cok sıkı bi bant olmasın , tkman lazm cünkü sargı çktktn snra yatarken yanlışlkla kulagın kıvrılsa sonuclrnı tahn bile edemyrm doktorun neden öyle şekli bzlr fln demş blmyrm ama sen kesinlikle tak

Bugun ameliyat olalı 12 gün sargı çıkalı tam bir hafta oldu şuan herşey istediğim gibi biraz daha geçsin fotolarlar süslüyeceğim konuyu herşey çok güzel keyfim yerinde tüm çevrem biliyor iş eş dost herkes niye olduğumu biliyor gerçi kimse gerçkten fakrında bile dğeilmiş ama olsun yapıcak birşey yok olduk bikere..Size tavsiyem kimseden çekinmeyn annenz babanz ablanız mutlaka bilsinler gerçi benm babam hastanede öğrendi ne için olduğumu ama olsun tek başınıza kalmanıza gerek yok..Eğer yaşınız biraz büyükse çevrenzde olgunlkla karşılar çok komedi konusu oluyor ama okadar mutluyumki ben bile kendmle espri yapıp gülüyorum işe gidiyorum otobüse bandajla içinde bezle felan çok rahat biniyorum kimsecikler umrumda değil aynaya baktığımda oluşan gülümseme bana bir ömür yeter :)

canım çok sağol anlattığın için ama benim aklıma takıldı ameliyat olunca bir kaç yıl sonra iyce açılmalar mı oluyoki sen tekrar ameliyat oldun ?

canım bide bana nasıl bir ortamda ameliyat olduğunu ameliyata gitmeden önce neler yaptığını ameliyatta ve çıktıktan sonra neler hissettiğinden bahseder misin :)

Kizlar merhabaaa :) buqun tam 2ay oldu ameliyat olali.. İlk olduqum zamanlar 10qun olsa 1ay olsa die dusunup nasi olcaqni ümitle bekleyerek 2ayi doldurdum :) saq kulaqimdan olmustum sadece we ilk qunlerdeki qoruntuden korkmus sislik we morluk qectiqi halini bile yeterli bulmustum.. 1aylikken sekli ilk olduquna qore cok deisti oturdu we suan 2aylik hali we yumusadi nerdeyse tamamen ama sekli deismeden.. Acilma sislikler qectiqi zamanda cok hafif olmustu daha fazla olmadi oyle kaldi.. Arkasi baslarda acayip yara wardi simdi nokta seklinde sadece dikis yerleri war qorunen onlarda cok dikkatli bakarsam qoruyorum.. En quzeli kimse anlamadi tek kulaqimdan olmama we diqerine pek benzememesine raqmen bu bile kmsenin dikkatini cekmedi cok mutluyum.. Merak edenler icin profilde kulaqmin fotosu albümde war :) hic deismedi sekli ayni sadece yumusadi :) olan kardeslerime qecmis olsun olmak isteyen kardeslerim hic düsünmeyin kesinlikle olsun.. :)

geçen gün bi devlet hastanesine gittim. doktor yapamayacağını söyledi. olmaz öyle dışarıda yaptırmalısın özel falan dedi elime de bi adres tutuşturdu ortak ameliyat yaptığı bir başka doktorun üzüldüm geldim bende ama yine bir devlet hastanesinde kadın doktor var orda şansımı deneyeceğim bakalım teşekkür ederim canım desteğin için

olabilir aslında zaten saçlarımı toplamıyorum normalde görmediler hiç ama yine de utanıyorum bi anlaşılsa milletin ağzına malzeme olurum, forumdan okuduğum kadarıyla yapan bi doktor varmış devlette olduğum şehirde onunla konuşayım bakalım, bu işten kurtulmuş biri olarak çok şanslısın biliyorsun değil mi:)

biliyorum canim sende bu sansli kisilerden olucaksin ama sende bunu biliosun deqil mi :) o doktorla da qorus bakalim insallah olur. Bende de kmse kulaqmi bilmiodu hep saclarm acik olduqundan. Ameliyat olduqumu sozlum akrabalarm arkadslarm bilio ama kulaqmda iltihaptan dolayi aqri wardi ondan oldum seklinde :) cok da quzel destek oldular saolsunlar :) bu sekilde bilmelernde bi sorun olmaz utanmazsn hem kmse qerceqi bilmedqi icin canim :)

arkadaslar bugun sargılarım acıldı yalnız kulagımın ortası yapıcık uc kısmı ve alt kısmı eskısı gıbı sankı baya sıs ama canım cok sıkıldı duzelırmı offf tamamıyle yapısık olması gerekmıyomu ne olur bıseyler yazın ılk acıldıgında sızınkısı nasıldı morelım berbattt

kız hiç üzülme bak şuan 15.günüm sana ilk günkü ve şimdi resimleri atsam inanmazsın..Hatta evdekiler bu kulak hiç normal durmuyor diyorlardı bende üzülüyordm çaktırmıyordum..Kulak memesi şipşisti dışarı pörlemiş üst taraf yapışı alt eskisi hatta dahada beter gibiydi..Ama şişlikler 1 hafta sonra inmeye başlayınca şeklini almaya başladı şuan bile şişlik var ama alt tarafta iyicene indi ve geriye doğru yaslandı.kulak şiş olduu için alt tarafı geride kalıyor ama zamnla geçicek korkma..Valla yarın tam 15 gün olcak ben bazen bandajsz çıkıyorm kimse anlamıyor hatta önceden beni gören komşularda yeni halimi görüyor ama hiç farkında bile dğeiller..İlk haftadan sonra şekil bozukluğu gitmeye başlıyor merak etme hergünde didik bakma kulağına :) zamana bırak herşey çok güzel olucak yatarken dikkat et vs vs zaten ilk geceler rüyana girer açılmış kulağn vs korkma hepsi geçicek inş :)

muahhhhhhhhh :)))))))))) tesekkur ederımm

bişe sorcam bandajı kafandan çıkarında kulağında 10 dk sonra hiç açılmalar oluyomu yavaş yavaş?

benim 19 gün oldu sol kulak üst kısımdan biraz açık acaba düzelirmi yoksa öylemi kalır .yani demek istediğim senin 20.gün ile 30. gün arasıdna fark oldumu hiç ??

Arkadaşlar 19.günüm bu gün bandajı çıkarıncca çok harika duruyor 2 kulağımdayanlız yarım saat içinde cok yavaş yavaş sol kulağımın üst kısmı açılıyo neden acaba fikirlerinizi???? acaba tam iyileşmedi diyemi yoksa hep öylemi kalıcak bi anlayamadım doktorum hamileydi 10 gün izin almış hastaneden gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…