- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
haklısın canım bende takmayı dusunuyorum acıkcası evet benımkıde ınce sargı bezıyle dolu suan yatamıyorum cıldırmak uzereyımmm
sagol yaa ıcıme su serptin vallahıı ne kadar uzulmustum bugun keske olmasaydım dedım kulagımın ustune ne zaman yatmaya baslıyosun ben uyuyamıyorum sırt ustu nasıl dayanıcam buna bılmıyorum.
Anladim cok tesekkurler paylasimlarin icin, ben yine ise gitmeyi deneyecegim eger cok zorlanirsam aile hekimimden rapor alirim
Bu sene 3. Ameliyatim olacak benim suan da agzimda dikisler var iki yirmiligim alindi
Biraz aliskinim agriya insallah kulak da hizlica gecer:)
merhaba arkadaşlar, bende çok uzun süredir olmayı düşünüyorum forumu okudukça da cesaret geliyor ama ailem sorun çıkarıyor. bende ailemden uzakta üniversitede okuduğumdan burda hiç haber vermeden olmak istyrum. sonradan farkederlerse de oldum bitti bu kadar kolaymış gibi rahatça söylemek. ama aklıma takılan iki şey var birincisi babamın sosyal güvencesinden yararlandığm için bi şekilde haberi olur mu acaba, bu olay nasıl işler bunu merak ediyorum bir de burada ameliyat olayını arkadaşlarıma da söylemeyi düşünmüyorum acaba yalnız başıma üstesinden gelebilirmiyim bu sürecin?
haklısın canım bende takmayı dusunuyorum acıkcası evet benımkıde ınce sargı bezıyle dolu suan yatamıyorum cıldırmak uzereyımmm
canım çok sağol anlattığın için ama benim aklıma takıldı ameliyat olunca bir kaç yıl sonra iyce açılmalar mı oluyoki sen tekrar ameliyat oldun ?
canım bide bana nasıl bir ortamda ameliyat olduğunu ameliyata gitmeden önce neler yaptığını ameliyatta ve çıktıktan sonra neler hissettiğinden bahseder misin :)
Nasengi kendi kendine mi soruyorsun o soruyu
Diş çektirmek kadar basittir. Kesinlikle memnun değilsen yaptır canım. Yaptır ve aynadaki yüzünü sev. Hiç öyle korkulara saplanma. Ssk anlaşmalı özel bir hastanede olursan haberi olacaktır. Bildiğim üzere maaşı bile kesintili yatar. Ama devlet hastanesinde olacaksan sigorta şartı yok. Nihayetinde devlet hastanesi sigorta yok diye bakmayacak değil. Yalnızca doktor legal olmayan küçük miktar para talep edebilir.
canim dewlet hastanesinde olursan eqer normal bi aqri kesici yazdirmissin qibi kmsenin ruhu duymuyor ailede ama ozel hastanede siqortadan kesinti yapilior. Dewlet hastanesinde olursun ameliyati arkadslarn ameliyat olduqunu bilsinler ama kulaqndn baska bi ameliyt oldun die.. Bu seklde hem sana daha destek olurlar kolay atlatrsin..
olabilir aslında zaten saçlarımı toplamıyorum normalde görmediler hiç ama yine de utanıyorum bi anlaşılsa milletin ağzına malzeme olurum, forumdan okuduğum kadarıyla yapan bi doktor varmış devlette olduğum şehirde onunla konuşayım bakalım, bu işten kurtulmuş biri olarak çok şanslısın biliyorsun değil mi:)
arkadaslar bugun sargılarım acıldı yalnız kulagımın ortası yapıcık uc kısmı ve alt kısmı eskısı gıbı sankı baya sıs ama canım cok sıkıldı duzelırmı offf tamamıyle yapısık olması gerekmıyomu ne olur bıseyler yazın ılk acıldıgında sızınkısı nasıldı morelım berbattt
kız hiç üzülme bak şuan 15.günüm sana ilk günkü ve şimdi resimleri atsam inanmazsın..Hatta evdekiler bu kulak hiç normal durmuyor diyorlardı bende üzülüyordm çaktırmıyordum..Kulak memesi şipşisti dışarı pörlemiş üst taraf yapışı alt eskisi hatta dahada beter gibiydi..Ama şişlikler 1 hafta sonra inmeye başlayınca şeklini almaya başladı şuan bile şişlik var ama alt tarafta iyicene indi ve geriye doğru yaslandı.kulak şiş olduu için alt tarafı geride kalıyor ama zamnla geçicek korkma..Valla yarın tam 15 gün olcak ben bazen bandajsz çıkıyorm kimse anlamıyor hatta önceden beni gören komşularda yeni halimi görüyor ama hiç farkında bile dğeiller..İlk haftadan sonra şekil bozukluğu gitmeye başlıyor merak etme hergünde didik bakma kulağına :) zamana bırak herşey çok güzel olucak yatarken dikkat et vs vs zaten ilk geceler rüyana girer açılmış kulağn vs korkma hepsi geçicek inş :)
kesinlikle bant tak cnm bnm 30. gnm hala takıyrm ama geceleri cok sıkı bi bant olmasın , tkman lazm cünkü sargı çktktn snra yatarken yanlışlkla kulagın kıvrılsa sonuclrnı tahn bile edemyrm doktorun neden öyle şekli bzlr fln demş blmyrm ama sen kesinlikle tak
Kizlar merhabaaa :) buqun tam 2ay oldu ameliyat olali.. İlk olduqum zamanlar 10qun olsa 1ay olsa die dusunup nasi olcaqni ümitle bekleyerek 2ayi doldurdum :) saq kulaqimdan olmustum sadece we ilk qunlerdeki qoruntuden korkmus sislik we morluk qectiqi halini bile yeterli bulmustum.. 1aylikken sekli ilk olduquna qore cok deisti oturdu we suan 2aylik hali we yumusadi nerdeyse tamamen ama sekli deismeden.. Acilma sislikler qectiqi zamanda cok hafif olmustu daha fazla olmadi oyle kaldi.. Arkasi baslarda acayip yara wardi simdi nokta seklinde sadece dikis yerleri war qorunen onlarda cok dikkatli bakarsam qoruyorum.. En quzeli kimse anlamadi tek kulaqimdan olmama we diqerine pek benzememesine raqmen bu bile kmsenin dikkatini cekmedi cok mutluyum.. Merak edenler icin profilde kulaqmin fotosu albümde war :) hic deismedi sekli ayni sadece yumusadi :) olan kardeslerime qecmis olsun olmak isteyen kardeslerim hic düsünmeyin kesinlikle olsun.. :)