Barış ÇAKIR 3.000 tl ye yapıyor. Ameliyatı Acıbadem Şişli Hastanesinde yapıyor. Özel muayenesi Şişli Fulya Center de. Hastane de karşısında zaten. Hafta içi ameliyat yapıyor. Perşembe ameliyat oldum cumartesi sargılarım açıldı. Şuan 10. günümdeyim. herhangi bir şişlik morluk yoktur. Geceleri bandaj taktırıyor zaten gündüz takma dedi.
Ameliyat olmak isteyenlere söylüyorum hiç ama hiç korkulacak bir ameliyat değil çok rahat. Barış bey müzik eşliğinde sohbet ede ede ameliyat yapıyor. Bu arada kanal d doktorum programını izlemeyen varsa tam anlamayla izlesin.Kanal D de Doktorum programına çıkan kepçe kulak lı bir hasta vardı ebru hanım onun ameliyat sonrası halı var. onu çok merak etmiştim. çok güzel olmuş ebrunun. Muayenesi ücretsiz. Cumartesi günleri veya hafta içi 4 den sonra ya randevu alabilirsiniz. Nasıl yapacağı anlatıyor. Orda beklerden ipad den daha önce ameliyat olmuş hastaların önce ve sonra sı var. bakmanızı tavsiye ediyorum.
Pofuduqumm ve mercanay ya canım iki sorum var yardım edin
(
1. daha önce de söylemiştim sağ kulağım çok iyi herhangi bir ağrı sızı yok diye. sol kulağım hafif sızı var bir türlü geçmedi hatta dün gece ağrıdı ağrı kesici kullandım. sağ kulağım da hiç bir şey yok. normal mi sizde de oldumu 10. gününde yada ikisinde aynı anda mı ağrıları kesildi. benim kafama bu çok takıyorum sol kulağım dikişleri tutmadımı yok sa ben mi abartıyorum
2. Barış bey geceleri bandaj takmayı öneriyor. akşam yatarken takıyorum sabah çıkarıyorum çıkardığım zaman o an çok yapışık görünüyor ama 15 dakika sonra düzeliyor.
yardım edin.