- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
bnm kulağm hiç agrmadı dnden beri sadece cvresi acıyo okdr bide sag kulgımdn böle sesler geliyo işte inş önmli bşy değildir dedğin gbi
Gerek görmediği için almamıştır. Benim ilk ameliyatım da sağ kulağımdan kıkırdak çıkarılmıştı, şimdi gerek görülmedi. Demek ki çok kötü değildi senin kulakların :)
gerek yok dedi zten de bn herkeste alınınca bnde alnmayıca korktm bnmkı daha mı cok acılıcak diye :)
benim kulağımdanda alınmadı onu daha kötü durumlarda alıyolar sanırsam diğerlerinden daha fazla açılcağını da sanmam :)
peki kızlar duşu dikişler alındıktan sonra mı yapayım
peki kızlar duşu dikişler alındıktan sonra mı yapayım
canım durumuna çok üzüldüm ama keşke 2. sefer aynı kişiye ameliyat olmasaydın hemde özelde olmuşsun parana da yazık ayrıca ben de devlet hastanesinde oldum ameliyat olmadan önce doktorum bana yaptığı bi ameliyatın öncesi ve sonrası fotosunu gösterdi kızım kulağının eski hali aynen senin dediğin gibiydi yani sorunun küçük bile olsa ısrar edersen yaparlar merak etme
Yok cidden yapmazlar yani mümkünatı yok pek:) Devlette olamayacağım kesin senin doktorun iyiyse anlaşmalı falan çalıştığı bi özel hastane var mıymış acaba bilgin var mı? Cidden bunu yapmazlar çünkü bende çok meraklı değilim para vermeye bi daha ama yapmazlar devlette:) Sen memnunsan bende o doktora giderim belki ocak gibi. Bi de İst. da isen tabi.
mervegs kulağının fotosunu koyabilir misin merak ettim bu arada kızlar pofudukla ben kulağımızın fotoğrafını koyduk sizde koyun lütfen hepinizinkini merak ediyorum :)
canim 191.de onden 204.de yandan olan foto war.. Benim 33.qunum buqum bant takmayi erken biraktm qbi qelio bana.. İlk ameliyati olduktan snra aqrilar beklio en basta.. Dayanilmiycak qbi deil ama ilaclarla azaltabiliosun.. Gece sirtustu yatman qerekio bi sure o biraz problem oluyo uyumakta.. Bi de saclarini tam yikiyamiosun bi sure.. Kulaqna su deqdirmeden yikarsan oluyo.. Bu kadar yani.. Suan memnunum.. Biraz ust kismi acilmis qbi qeliodu ama baktim simdi foto cektm oncekiyle karsilastrdim hemen hemen ayni.. Boyle kalirsa memnunum.. Tek korkumuz acilmasindan.. Doktorun ust kismini ozellikle yapistrsin yeterli olucaktr.. Ne olursa olsun eski hálinden bin kat quzel boyle :)
Canım nasıl fotoğraf konuyor bilmiyorum valla :)
teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla :)
annemle saçımı yıkıcazz :) sonra pansuman yapıcaamm haha çok heyeccanlıyım yine
mervegs kulağının fotosunu koyabilir misin merak ettim bu arada kızlar pofudukla ben kulağımızın fotoğrafını koyduk sizde koyun lütfen hepinizinkini merak ediyorum :)