Bugün 9.günüm. Ben İstanbul Barış ÇAKIR da oldum istanbulda olmak isteyen varsa kesinlikle barış çakır la görüşsün.
Barış bey gündüz bandaj takmamamı söyledi sadece gece takman yeterli dedi. geceleri takıyorum. sargılarımı açtı ogünden beri banyo yapabiliyorum. yapabilirsin demişti. şuan ki durumum sağ kulağım iyi sol kulağım hafif bi sızlama var o geçmedi ilk günden beri var yani sağ kulağım iyileşti sol kulağım da var gibi.
mercenayın dediği gibi yapacam bekleyecem. krem kullanmıyorum eriyen dikişler kullandı bunlar ne zaman eriyecek :) ayrıca bana gündüz takma dedi sizin yorumları okuyunca takasım geldi. gülünce ağrıyor
kızlar 13. günüm.
Pek beceremdim telefondan çektim idarelik artık
canim cok quzel olmus cok beqendm.. 13.qun icn muhtesem duryo diyebilirim hatta :)
Bugün 9.günüm. Ben İstanbul Barış ÇAKIR da oldum istanbulda olmak isteyen varsa kesinlikle barış çakır la görüşsün.
Barış bey gündüz bandaj takmamamı söyledi sadece gece takman yeterli dedi. geceleri takıyorum. sargılarımı açtı ogünden beri banyo yapabiliyorum. yapabilirsin demişti. şuan ki durumum sağ kulağım iyi sol kulağım hafif bi sızlama var o geçmedi ilk günden beri var yani sağ kulağım iyileşti sol kulağım da var gibi.
mercenayın dediği gibi yapacam bekleyecem. krem kullanmıyorum eriyen dikişler kullandı bunlar ne zaman eriyecek :) ayrıca bana gündüz takma dedi sizin yorumları okuyunca takasım geldi. gülünce ağrıyor
mervegs kulağının fotosunu koyabilir misin merak ettim bu arada kızlar pofudukla ben kulağımızın fotoğrafını koyduk sizde koyun lütfen hepinizinkini merak ediyorum :)
kızlar 13. günüm.
Pek beceremdim telefondan çektim idarelik artık
gayet güzel ve doğal görünüyo :)
kızlar yarın pansumana gidicemde başımı gene amlyttan sonrakı gibi sararlar mı böle çok zor oluyor ?
Teşekkür ederim Mercanay :) Seninki de çok iyi bakmıştım fotoğrafına. Bakalım daha çok yeni zamanla görecez
kizlar yarım saat sonra sozlum qelio beni almaya disari yemeqe cikcaz saclarimi topladim.. 15qunlukken qormustu iyi qorunuyo demisti ama simdi daha quzel oldu sislik fln kalmadi hic.. Simdiki haline tepkisini cok merak ediyorum bana sans dileyin :)
gazlı bez üzerine saç bandı takarlar ameliyatının üzerinden 7 gün geçtikten sonra da sadece saç bandı takarsın ilk 7 günden sonrası kolay
kizlar yarım saat sonra sozlum qelio beni almaya disari yemeqe cikcaz saclarimi topladim.. 15qunlukken qormustu iyi qorunuyo demisti ama simdi daha quzel oldu sislik fln kalmadi hic.. Simdiki haline tepkisini cok merak ediyorum bana sans dileyin :)
inş dediğin gbi olur ya böyle çok dikkat çekyrm bide kafamı sağ sola cevrdğmde kulagmda bi gerilme oluyo sanki aclıyomus gbi brzda acıyo hatta , szde de oldumu öyle
Şansa ihtiyacın olmayak ki :) Şöyle güzel sıkı bir topuz yapsaydın ya da atkuyruğu tepeden biraz :) İyi eğlenceler canım
iyi şanslar ben sözlünün beğeniceğine eminim güzel bir akşam geçirmen dileğiyle... :)