Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Merhaba Secretx,

Benim doktorum da Barış Bey gibi 3. gün kulağımdaki sargıyı çıkartıp duş almamı istedi ve bantı sadece yatarken takmamı istedi. 3. günden sonra bant takma dedi. Bende de eriyen dikişler kullanıldı. Ne zaman eriyeceğini bende bilmiyorum. Sanırım aynı teknikle ameliyat olduk.3. günden beride duş alıyorum hergün. Bende krem kullanmıyorum, ameliyat edilip kendi haline bırakıldım resmen :) Bugün 13. günüm ve sağ kulapımda ağrı oluyor.Arkadaşlar hep bant takıyolar bu konuda benim de kafam karıştı.

kızlar bnm band takma sebebım gündüzleri dktrun dedği 2 hfta dışnda kulak amlyttan snra eger kıvrılır yada bi çarpma gibi bşy glrse başına diye , doktrm kulagın tam olark aylr snra tam olacagını söyledi ilk aylar çok dikkatlı olmak gerekiyms bnce band takabldğnz sürece cok takın bide tenisci bandı dedi doktrm ama onlar aşırı derece sıkı bnce normal saç bandlrının birz daha sıkı olannı alın takın derim :)

kızlar 13. günüm.
Pek beceremdim telefondan çektim idarelik artık

Eklentiler

• $123 (2).jpg
    49 KB · Görüntüleme: 106
  • $123.JPG
    125,4 KB · Görüntüleme: 108
  • $123 (3).JPG
    71 KB · Görüntüleme: 108
canim cok quzel olmus cok beqendm.. 13.qun icn muhtesem duryo diyebilirim hatta :)

Teşekkür ederim canım :) Aslında benim kulaklarım çok açık değildi ama benim yüzüm küçüktür ağzım burnum falan küçük, kulaklarım az açık olsa bile büyüktür ondan biraz yapışık durması gerekir :)

Canım hangi hastanede oldun acaba ya söyler misin yerini fiyatını falan?

mervegs kulağının fotosunu koyabilir misin merak ettim bu arada kızlar pofudukla ben kulağımızın fotoğrafını koyduk sizde koyun lütfen hepinizinkini merak ediyorum :)

Maalesef mümkünatı yok canım bende bluetotth yok çünkü şu anda:) Neva kulaklarını çok beğendim bu arada kızlar benim bandaj açıldıktan sonra bile böyle değildi ya. Benim kulağımın üst tarafı hiç geriye yapışmadı zaten. Yani orta taraf çok yapışıktı ama üst taraf hiç geriye tam yaslanmadı ki zaten. Nevanın kulakları böyle kalırsa onun doktoruna da gidebilirim ama 1500 civarı bütçe ayırdım dediğim gibi. 2000'e de yaklaşabilir ama kesin olsun ya bu sefer bıktım yani yüzüm terliyo resmen saçlarım yüzünden. Toplayınca da gözüme batıyor hiç toplamakta istemiyorum. Ocak'tan beri bekliyordum valla bütün yazım zehir oldu ya pöf.

Son düzenleme:

Bende barış beye olmayıdusunuyorum.. Kaç gun sargıda kaldı? topla kaç paraya oldun para biriktirmem gerek biraz anlatırmısın tecrubelerını

kızlar yarın pansumana gidicemde başımı gene amlyttan sonrakı gibi sararlar mı böle çok zor oluyor ?

kızlar yarın pansumana gidicemde başımı gene amlyttan sonrakı gibi sararlar mı böle çok zor oluyor ?

gazlı bez üzerine saç bandı takarlar ameliyatının üzerinden 7 gün geçtikten sonra da sadece saç bandı takarsın ilk 7 günden sonrası kolay

kizlar yarım saat sonra sozlum qelio beni almaya disari yemeqe cikcaz saclarimi topladim.. 15qunlukken qormustu iyi qorunuyo demisti ama simdi daha quzel oldu sislik fln kalmadi hic.. Simdiki haline tepkisini cok merak ediyorum bana sans dileyin :)

Şansa ihtiyacın olmayak ki :) Şöyle güzel sıkı bir topuz yapsaydın ya da atkuyruğu tepeden biraz :) İyi eğlenceler canım

gazlı bez üzerine saç bandı takarlar ameliyatının üzerinden 7 gün geçtikten sonra da sadece saç bandı takarsın ilk 7 günden sonrası kolay

inş dediğin gbi olur ya böyle çok dikkat çekyrm bide kafamı sağ sola cevrdğmde kulagmda bi gerilme oluyo sanki aclıyomus gbi brzda acıyo hatta , szde de oldumu öyle

iyi şanslar ben sözlünün beğeniceğine eminim güzel bir akşam geçirmen dileğiyle... :)

inş dediğin gbi olur ya böyle çok dikkat çekyrm bide kafamı sağ sola cevrdğmde kulagmda bi gerilme oluyo sanki aclıyomus gbi brzda acıyo hatta , szde de oldumu öyle

bunların hepsi normal endişelenmene gerek yok benim 3-4 gün sürdü ağrılarım o kulağa gelen cırt diye bi ses falan herkese oluyo bunlar, ben kafamı hep yavaşça çeviriyodum sanki boynum tutulmuş gibi hareket ediyodum mesela bişiy falan olmasın diye

Şansa ihtiyacın olmayak ki :) Şöyle güzel sıkı bir topuz yapsaydın ya da atkuyruğu tepeden biraz :) İyi eğlenceler canım

tskkur ederm canim benim :) topuz pek yakismiyo tatlm bana ama atkuyruqu cok tatli duryo bukleli olarak biraktm bi de harika oldu :) tanistqmzdan beri ikinci kez sacimi farkli qoruyo bi bayramda bi de bu oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…