Bugün 9.günüm. Ben İstanbul Barış ÇAKIR da oldum istanbulda olmak isteyen varsa kesinlikle barış çakır la görüşsün.
Barış bey gündüz bandaj takmamamı söyledi sadece gece takman yeterli dedi. geceleri takıyorum. sargılarımı açtı ogünden beri banyo yapabiliyorum. yapabilirsin demişti. şuan ki durumum sağ kulağım iyi sol kulağım hafif bi sızlama var o geçmedi ilk günden beri var yani sağ kulağım iyileşti sol kulağım da var gibi.
mercenayın dediği gibi yapacam bekleyecem. krem kullanmıyorum eriyen dikişler kullandı bunlar ne zaman eriyecek :) ayrıca bana gündüz takma dedi sizin yorumları okuyunca takasım geldi. gülünce ağrıyor
Merhaba Secretx,
Benim doktorum da Barış Bey gibi 3. gün kulağımdaki sargıyı çıkartıp duş almamı istedi ve bantı sadece yatarken takmamı istedi. 3. günden sonra bant takma dedi. Bende de eriyen dikişler kullanıldı. Ne zaman eriyeceğini bende bilmiyorum. Sanırım aynı teknikle ameliyat olduk.3. günden beride duş alıyorum hergün. Bende krem kullanmıyorum, ameliyat edilip kendi haline bırakıldım resmen :) Bugün 13. günüm ve sağ kulapımda ağrı oluyor.Arkadaşlar hep bant takıyolar bu konuda benim de kafam karıştı.