Ya vallahi psikolojim bozuldu benim. Zaten sağ kulağım üstten hafif açıldı gibi. Bu defada olmazsa ben kaldıramam üçüncüyü cidden dayanamam artık. Merve çok üzüldüm senin için umarım 3. de istediğin gibi olur. Bu arada umarım aynı dokrora olmamışızdır
ya acilmamasi icin ypilabilck bise yok mu canim?? Bende korkmaya basladm :/
bnm ikinci haftamda bayram icin qelmsti sözlüm hicte biseyi yok ddi anlamadi :) o zamana yikarsin su deqdrmeden sorun olmaz :)
Kızlar bu arada ben hiiiç iyi değilimBenim sağ kulağım hala ağrıyor. Sizde de oldu mu bana yardımcı olun lütfen. Kulağımın dışında kulak hizamda kafam çok zonkluyor, boynuma kadar inen bir ağrı ve karıncalanma var. Bugün arkadaşlarım farketti yine sağ gözümün altı da şişti.Göz altı torbası gibi bişey. Üşüme mide bulantısı falan oluyor bende artık korkmaya başladım ya.
Birde kulaklarınıza ki hafif açılmalar ilk ne zaman oldu ?
Pofuduğum ben ilkinde inan bu kadar acı çekmedimki acıya çok dayanıklıyım. Allahım inşallah gerek olmaz kimse için canım. Madem açılacak ne anlamı var ki bu ameliyatın
canim bende sadece kulaqimn arka kisminda basim aqrîodu arada ama birden bi aqri qeliodu kisa sureli qeciodu.. Gozune boynuna oyle bi etkisi olmamasi lazim? Hareketsz mi kaliosun acaba boynun oyle aqriyo karincalanio? Ama qozune ne oldu o zaman? Hadi onu da duzqun uyuyamiosun dielim.. Peki mide bulantsi usume?? Onlara bise bulamiorum iste?? Bnce doktoruna bi soyle bunlari.. Bnde acilma dikis alndktan snra oldu 16.qunden snra.. Yani 3.haftamda. Ama ust kisminin 2qundur acilms qbi qoruyorum.. İnsallah daha acilmaz...
kaşıntı var kaşıntı :) kulağımı gördüm moralim bozuldu sevgilime belli ettim hemen somurtma neyin var dedi ne kadar çok etkiiliyo insanın psikolojisini ya
Büşra sanada geçmiş olsun. Umarım istediğin gibi gider her şey. Kulağınıda kimse anlamaz emin ol topla çık
Ah canım benim, ben bütün gün koşturuyorum işim çok hareketli zaten.Yarın arayacam doktorumu o da bi alem, beni hiç çağırmadı bile kontrole falan. Sanki çürük gibi kafam dokunamıyorum bile.Yüzümün sağ tarafı sanki benim değil.Aslında bugn şöyle bişeyde oldu bir arkadaşımla öpüşürken kafası kulağıma çarptı.Umarım bişey olmaz. Açılma konusuna biliyosun acayip takığım zaten :) sol süper ama sağ üst hafif açıldı gibi. Bide benim eriyen dikiş ya alınma durumuda yok bakalım ne olacak ?
umarım hepimizin istediği gibi olur. Ailem kurtulmuşsun güzel olmuş dedi ama aile sonuçta kötü olsa da güzel olmuş dicek. saçlarım berbat ben berbatım evde bunalıma giricem yakında :/ biran önce dikişlerim alınsın da kendime geliyim
ozelde oldun aslnda canim o kadar para alio ilqilnmesi lazim daha cok.. Kontrole bile caqrmamis olcak is deil.. Bi kndini hatrlat bakalm belkide unuttu seni :) ya arkdsnla tokalasmanda o kadar snmiorum bise olsun.? Ben bayramda cok maruz kaldim o qorusmelere :)
Umarım öyledir canım :) çarpışmadan sonra ağrım arttı tabii ve şu an çok ağrım var maalesef. Ama kulağımdan çok dediğim gibi kafam ağrıyor benim.Ben yarın arıyım bi bakim nolcak. Merve de doktor ismi vermeden gitti, aynı doktor mu acaba diye merak ettim :) Teşekkür ederim pofuduğum sanada ilgin için. Umarım her şey çok güzel olur.Aylar sonra buradan memnuniyetlerimizi paylaşırız herbirlikte inşallah. Ben ilaç alıp uyumaya çalışayım artık.İyi geceler kızlar size..
rica ederim bebeim ilaclarini ihmal etme doktorun kontrole caqrmasa da sen sorunlarni bildir.. İnsallah dediqn qbi aylar snra burda memnuniyetlermzi bildirirz birbrmze :) iyi qeceler cok optum tatlm..
Ya vallahi psikolojim bozuldu benim. Zaten sağ kulağım üstten hafif açıldı gibi. Bu defada olmazsa ben kaldıramam üçüncüyü cidden dayanamam artık. Merve çok üzüldüm senin için umarım 3. de istediğin gibi olur. Bu arada umarım aynı dokrora olmamışızdır
Arkadaşlar çok mutluyum dişler gitti morluk gitti şişlik gitti ödem gitti ve kulaklarım çok simetrik duruyor çok güzel oldular inanılmaz hatta üzerine yatıyorum artık acı ağrı yok :)
rica ederim bebeim ilaclarini ihmal etme doktorun kontrole caqrmasa da sen sorunlarni bildir.. İnsallah dediqn qbi aylar snra burda memnuniyetlermzi bildirirz birbrmze :) iyi qeceler cok optum tatlm..
canım sen resimlerini koymuştun kaçıncı sayfadaydı bulamadımda..son yazılanları okuyunca biraz korktum ameliyat olmaktan.. sen ne diyorsun ? kulağından memnunmusun ne gibi sorunlar bekliyo bizi ameliyattan sonra?
yok tatlm ilk qunlerde istesende donup yatamazsin aqridan :) sirt ustu yatmak biraz sorun oluyo baslarda ama alisilio ona da
Kızlar bu arada ben hiiiç iyi değilimBenim sağ kulağım hala ağrıyor. Sizde de oldu mu bana yardımcı olun lütfen. Kulağımın dışında kulak hizamda kafam çok zonkluyor, boynuma kadar inen bir ağrı ve karıncalanma var. Bugün arkadaşlarım farketti yine sağ gözümün altı da şişti.Göz altı torbası gibi bişey. Üşüme mide bulantısı falan oluyor bende artık korkmaya başladım ya.
Birde kulaklarınıza ki hafif açılmalar ilk ne zaman oldu ?