- 21 Temmuz 2011
- 126
- 0
geçmiş olsun sonuç inşallah güzel olur e artık kulağını gördüğünde buraya yazarsın durumunu :)
tabi haber veririm , ama daha kafam sarılı durumda pzartesi pansumana gidicm o zmn görürüm umarm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun sonuç inşallah güzel olur e artık kulağını gördüğünde buraya yazarsın durumunu :)
anldm ya bn kulagm değilde boynum brz agrıyo kulaga yakın tarflrı dokununca acıyo normal mi sizce ; bgn 2. günüm dün agrı kesici içtim belkide ondan ama hiç agrm olmadı işte bgn birz doknca yada kafamı saga sola cvrınce brz acıyo
ilk gün anestezi dolayısıyla agrı olmuyo. benimde hiç olmadı narkozun etkisi geçmeye başlayınca oluyo omura giden kafa kemikleri de sürekli düz yatmaktan çünkü kendimizi kasıp uyuyoruz. gece kaç kere uyadığımı bile bilmiyorum bazen alnımn üstüne yatıyorum sıkıntı yapmayalım 4. gün saçlarım yapış yapış tek derdim bu şuandaben daha dün amlyt oldm ,dün hiç agrım yoktu bgn bnmde brz boynum agrıyo ama kulak cevresi bide ilk defa btn gece sırt ustu yattım ondan da olablr diyorum sen ne kdr suredir sırt üstü yatıysn ve hafif bnmde yüyümde şişlk vr mide bulantısıda sters yapıyosan olablr çünkü dün amelyta grmedn once strestn bndede oyle bulanma üşüme felan oldu ,kendini çok sıkma
kızlar bide açılma konusunu doktora söyledim neden oluyo falan diye. kıkırdak yapısından kaynaklanır kıkırdağın inceyse açılma yapabilir eski haline bile geri dönebilir dedi siz tedbiri elden bırakmayı geceleri saç bandınızı takın bence 2 ay filan yani emin olana kadar :)
canim ben 16.qunde qundz takmayi 30.qunde de qece takmayi biraktm.. Aslnda doktorum daha takma ddiqi icin biraktm da acilmasndan korkuyorum bnde arada taksam mi??
moralim bozulunca içimden keşke olmasaydım dedim kimseye de bişi diyemiyorum kendi isteğimle oldum ya inşalah dediğin gibi olur ya. kulak memesi de ayrık benim ıy gıcık oldum şuanda aklıma gelince et parçası yapıştırmışlar gibi :S
Canım benim ben bu halimle devlet hastanesine gitsem dalga mı geçiyorsun diye yollarlar beni:) Hafif açık üste doğru sadece beğenmiyorum yani yakışmıyor bana kepçe değil de düz gelmiyor sadece açılıyor biraz üste doğru. Yani saçımı toplayınca gözüme hiç batmasın istiyorum işte ama batıyor bana:) Özelde olucam çarem yok o kadar da para verdim valla sırf bunun yüzünden acayip bozuk moralim yine para bayılıcam olup olmayacağı da soru işareti yine. Bu sefer kesin olsun istiyorum doktoru ameliyattan önce ölümle falan tehdit ederim artık heralde bu 3 olacak her seferinde de acı çekiyorum bandaj bi yandan ameliyattaki iğneler bi yandna geçen sefer zor dayandım iğneler acıttı baya. 3.sünde baya bağırttırı artık heralde bilmiyorum.
Neva bende öyle oldum ama yok yani beceremedi 2'sinde de. Kulağın üst tarafını tam geriye çekemiyor adam tecrübeli değil yani heralde bilmiyorum. O kadar dikkat ettim herşeyi yaptım yok yani yok açıldı yine. Doktor yapamıyorsa 2.sefer aynı adama gitme 1. de olmazsa 2.de yine olmuyor.
Kızlar bu arada ben hiiiç iyi değilim Benim sağ kulağım hala ağrıyor. Sizde de oldu mu bana yardımcı olun lütfen. Kulağımın dışında kulak hizamda kafam çok zonkluyor, boynuma kadar inen bir ağrı ve karıncalanma var. Bugün arkadaşlarım farketti yine sağ gözümün altı da şişti.Göz altı torbası gibi bişey. Üşüme mide bulantısı falan oluyor bende artık korkmaya başladım ya.
Birde kulaklarınıza ki hafif açılmalar ilk ne zaman oldu ?
186. sayfaymış :)baktım. şimdi pansuman yapcam nasıl olduğuna iyice bakıcam sanki bandı çıkarınca cart diye açılıvercekmiş gibi geliyo size de olmuşmuydu böyle
ilk gün anestezi dolayısıyla agrı olmuyo. benimde hiç olmadı narkozun etkisi geçmeye başlayınca oluyo omura giden kafa kemikleri de sürekli düz yatmaktan çünkü kendimizi kasıp uyuyoruz. gece kaç kere uyadığımı bile bilmiyorum bazen alnımn üstüne yatıyorum sıkıntı yapmayalım 4. gün saçlarım yapış yapış tek derdim bu şuanda
ben daha dün amlyt oldm ,dün hiç agrım yoktu bgn bnmde brz boynum agrıyo ama kulak cevresi bide ilk defa btn gece sırt ustu yattım ondan da olablr diyorum sen ne kdr suredir sırt üstü yatıysn ve hafif bnmde yüyümde şişlk vr mide bulantısıda sters yapıyosan olablr çünkü dün amelyta grmedn once strestn bndede oyle bulanma üşüme felan oldu ,kendini çok sıkma
bende de boynuma doqru aqri wardi dokununca ama aqridiqni farkediodm yatmaktandr die dusundum hep.. Sac bandni bnde 2haftadan az fazla qece qundz taktm 1ay oldqnda qeceleri de tkmayi braktm.. Yatarkn kiwrilir die korkuyorum ama bise olmadi daha insallhta olmaz hcbirmzde.. O sesler sanirim hepmzde oluyomus odem akio die duydum onun icin.. Yada kikirdak yeni sekline mi alisio hep iyi dusunmek istiorum nieyse korktuqum icinmidir artk blemiorum :)
Canım geçmiş olsun öncelikle..
Benim 13. günüm sağ boynum hala ağrıyor, hatta boynumda beze oluşmuştu benim zamanla geçti. Ben morfinlerden dolayı kulak arkasının ve boynun ağırdığını düşünüyorum.İlk günden beri sırt üstü yatıyorum sağ kulağımın üzrerinde uykumda döndüğüm an ağrı ile uyanıyorum ama olğda hiç acı bile yokBenim sağda ciddi bi problem var zatende bakalım ne olacak..Alışıyo insan böyle yatmaya iyileşince bile sanırımbi süre hep sırt üstü yatacam.
Benim doktorum ısrarla 3 günden sonra saç bantını sadece geceleri takmamı istedi. Ben 1 hafta gece gündüz taktım. 2. hafta işe döndüğüm için şimdi sadece akşamları ve geceleri uyurken takıyorum. Duşumu da 3. gün ve devam eden her gün aldım. Doktorum banyonun en iyi pansuman olduğu söylüyor hatta kulak arkamı abdest alır gibi temizlememi istiyor ki ben onu yapamıyorum. İlk hafta kulağımın arkası hiç görünmüyordu, şimdi ödem geçtiğinden belkide biraz açıldığından aynayla bakıyorum da belli belirsiz bi çizgi var sadece. Bantımı çıkardığım an anında hafif açılıyor ama şekli şu an çok güzel, tabi böyle kalrı mı bilmem. Benim ilk ameliyatımda haftasında açılmıştı valla ama okuyorum da 5 ay sonra açılanıda var bilemiyorum artık valla. Bekleyip görecez ve buradan bilgi alacaz birbirimizden.
bncede boyun agrısı yatmaktan oldu , bide kafamı sağa sola cevrirke zorlnyrm birzda korkyrm bşy olr die
şuan sag kulagm dan böyle seslr duyuyrm sanki ,bşy olmaz umrım çnkü çok rahatsız edci sanki dikişler acılıyomus gbi geliyo
bana doktrm antibytk verdi bide pansumandan snra sürmem içn krem , geceleri bn hep tkmayı düşünüyorm gndzleride okul açılana kadr işte inş zamanla çok açlmaz
İnşallah açılmaz canım. Kulağından gelen seslerden korkma o benden de geliyordu artık hiç ses gelmiyor. Başınıda çevir olmaz bişey. Ben yemek yerken bile ağzımı açamıyodum hem acıyodu hem açılcak gibi geliyordu.
evet şuan bnde yemek yerken zorlanıyrm , inş fazla aclmz :) amlytta kulagından parça mı aldılr doktor kulagımı actı bnm bşy almasakdamı olr dedi ne tam anlamadm ama epey bşyler yaptı anlayamdm